FINNLO Aquon Water Glide € 1.499,- € 899,-

 1.499,- € 899,-

Toevoegen aan je wenslijst
Deel met een vriend(in)
support-man

Klanten support

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice...


GRATIS levering in gans België

ADVIES in onze showroom

  • Waterweerstand
  • Opvouwbaar (kantelbaar)
  • 99 trainingsniveaus
  • 11 cm tussen de pedalen

FINNLO Aquon Water Glide € 899,-

Productinformatie

De Finnlo Aquon Water Glide roeimachine is gemaakt voor perfecte roeitrainingen thuis. Het robuuste frame is ontworpen om een maximaal gebruikersgewicht van 150 kg te ondersteunen. De roeier bovendien voorzien van robuuste kogellagers op hoogwaardige geleiders die een soepele en dynamische beweging garanderen.

Het LCD-scherm van uw Finnlo Aquon Water Glide biedt al de belangrijke gegevens in één oogopslag terwijl u roeit. Het toont informatie zoals de tijd dat je hebt getraind, je gemiddelde tijd van 500 m, de afstand die je hebt afgelegd, verbrande calorieën, hartslag, roeislagen per minuut, wattage per slag en het totale aantal slagen tijdens je huidige trainingssessie.

De boordcomputer werkt op batterijen, terwijl het menu intuïtief is en de drie knoppen het gemakkelijk maken voor gebruikers van elke leeftijd. De boordcomputer wordt geleverd met een autostartfunctie, wat betekent dat hij opstart zodra je begint te roeien. Op deze manier kunt u zich volledig op het roeien concentreren en niet op het instellen van de computer.

De compacte afmetingen van slechts 2,12 x 0,52 m maken de Finnlo Aquon Water Glide extra plaatsbesparend, maar ook zeer geschikt voor gebruikers met een lichaamslengte tot 200 cm. De twee hoogwaardige geïntegreerde transportrollen maken het verplaatsen van de roeimachine na gebruik extra eenvoudig. U hoeft alleen maar de machine aan het einde van het frame op te tillen, te verplaatsen en in enkele seconden in een verticale positie te kantelen. Nu past hij in elke hoek van uw kamer. Het vierpunts grondcontact van het frame houdt de Finnlo Aquon Water Glide stabiel en veilig terwijl u uw roeitraining uitvoert. De boordcomputer werkt op batterijen en kan daarom overal worden geplaatst zonder dat er een stopcontact in de buurt of extra verlengsnoeren nodig zijn.

Specificaties

Netto gewicht 40 kg
Wattage gecontroleerd Nee
Aandrijfsysteem Water, dus progressieve weerstand
Weerstandsaanpassing Handmatig
Computer LCD-display
Gebruikers 1
Borstband & hartslag ontvanger Optioneel verkrijgbaar
Hartslag gestuurde programma's 1
Bovenste pulslimiet Instelbaar
Max. lichaamsgewicht 150 kg
Opvouwbaar Ja, kantelbaar
Afmetingen gekanteld (L x B x H) 57 x 52 x 212 cm
Afmetingen opgebouwd (L x B x H) 212 x 52 x 57 cm
Afstand tussen de pedalen 11 cm
Geïntegreerde transportrollen Ja
Stroomvoorziening Batterijen
Aantal trainingsniveaus 99
Aantal jaar garantie 3