BOWFLEX M6i € 1.799,-

€ 1.799,-

Toevoegen aan je wenslijst
Deel met een vriend(in)
support-man

Klanten support

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice...


GRATIS levering in gans België

ADVIES in onze showroom

 • Vliegwiel 4.5 kg HIIT
 • 40 cm paslengte
 • 16 weerstanden
 • 6 programma's

BOWFLEX M6i € 1.799,-

Productinformatie

De Bowflex® Max Trainer® M6i is de lang verwachte opvolger van de succesvolle Bowflex Max Trainer M5i. Met een groter en duidelijker display wordt het nu nog duidelijker hoeveel calorieën jij aan het verbranden bent. Je zal versteld staan van de effectieve trainingen want nu past de Max Trainer ook zijn trainingen automatisch aan aan je prestaties. Daarnaast heb je 6 trainingsprogramma's die je ook kon terugvinden op de Bowflex Max Trainer M5i. De plek besparende Max Trainer past niet alleen in elke ruimte maar is ook voor iedereen geschikt. Met 16 verschillende weerstandsniveaus zorgt de Bowflex Max Trainer M6 voor uitdagingen op elk fysiek niveau. Het robuuste & ijzersterke frame zorgt ervoor dat het toestel elke training aankan. Van Steady State tot High Intensity Interval Training. De Max Trainer M6 kan het allemaal.

De Max M6i is voorzien van unieke A.I. genaamd Max Intelligence™. Deze software past zich volledig aan op jouw trainingsniveau en doelen. Weg met een fitnesstest die je éénmalig doet. Max past zich continu aan aan jouw trainingen. Nog nooit was je training zo effectief!

 • Gepersonaliseerde trainingen
  Bij elke training zorgt Max voor een nieuw doel. Heb je maar even tijd? Geen enkel probleem. Zelfs voor de kortste trainingen heeft Max iets voor je in petto. Dankzij de Max Intelligence™ verveel je je nooit.
 • Video trainingen
  De Bowflex Personal Trainers staan je bij. Niet enkel met tekst maar ook met video's. Zij zullen ervoor zorgen dat je motivatie optimaal blijft.
 • Beoordeling trainingsniveau
  Elke training zal beoordeelt worden wat high intensity interval training voor iedereen mogelijk maakt op de Bowflex Max Trainer M6i. Geen trainingen van 60 minuten of langer. Training effectief en snel. Daar zal Max wel voor zorgen!
 • Beloningen en resultaten bijhouden
  Samen met Max zullen je doelen gesteld worden. Zowel korte als lange termijndoelen zorgen voor dat tikkeltje extra motivatie. Je zal ervan versteld staan hoe verslavend je resultaten zijn. En je mag er zeker van zijn dat de resultaten zullen volgen!

- Let op - voor de Max Intelligence™ software worden apart kosten in rekening gebracht, dit wordt niet gratis meegeleverd bij de Max Trainer.

Elke training wordt bijgestaan door Bowflex Radio. Een unieke streaming dienst waarbij je kan luisteren naar de hedendaagse populaire hits. Je kunt ook kiezen uit afspeellijsten met pop, country, Hip-Hop, Rock, jaren '80 en vele anderen.

Train in de virtuele wereld. De Max Trainer M6i is compatibel met RunSocial®. Tour door Toscanië, Tibet en vele andere werelden in HD terwijl je in je eigen huis verblijft.

Behalve de connectie met de iPhone health kit en Under Armour® apps is er nu ook de connectie met Samsung Health. Gebruikers die alle data bijhouden terwijl zij lopen, rennen, hiken, fietsen of spelen kunnen nu ook de trainingen op hun Max Trainer toevoegen aan deze data.

Specificaties

Gewicht vliegwiel 4.5 kg HIIT
Aantal verschillende weerstanden 16
Paslengte in cm 40
Soort weerstand Combinatie van lucht (progressief) met een magneetremsysteem
Programma's via Max Intelligence™ Fitness beoordeling, trainingen op maat, video trainingen, beloningen en resultaten bijhouden (abonnement vereist)
Programma's via de computer 6x (warming up, 14min Max Interval, calorieën verbranden, vet verbranden, traplopen en handmatig)
Aantal gebruikers 2x
Hartslagmeting Contactsensoren + Bluetooth borstband (optioneel verkrijgbaar)
Bidonhouder Ja
Media rek voor smartphone/tablet Ja, premium en ergonomisch inclusief sneltoetsen
Bluetooth synchronisatie met apps Ja
Smartphone of tablet Neemt in zijn geheel de functies van de display over
Display Blue blacklit
Premium handgrepen Ja, Aerobars urethaan gegoten
Afmetingen opgebouwd (L x B x H in cm) 124.5 x 77.47 x 166.4
Stroomvoorziening AC adapter (inclusief)
Minimale hoogte van het plafond Lengte van de gebruiker + 38 cm
Maximaal gebruikersgewicht 136 kg