HAMMER Fitness Cardio XT6 € 699,-

0,0
 • Fill 22 Fill 22
 • Fill 22 Fill 22
 • Fill 22 Fill 22
 • Fill 22 Fill 22
 • Fill 22 Fill 22

€ 699,-

Toevoegen aan je wenslijst
Deel met een vriend(in)
support-man

Klanten support

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice...


GRATIS levering in gans België

ADVIES in onze showroom • Vliegwiel 8 kg
 • 10-350 WATT
 • 12 programma's
 • 93 x 51 x 150 cm

HAMMER Fitness Cardio XT6 € 699,-

Productinformatie

Bent u op zoek naar een comfortabele, stabiele ergometer met een lage opstap? U wilt een duidelijke en vanzelfsprekende computerbesturing die onmiddellijk van start gaat?
Dan is de HAMMER Cardio XT6 de ideale ergometer voor jou. Met de HAMMER Cardio XT6 kunt u uw conditie verbeteren, uw gewicht verminderen en uw cardiovasculaire systeem op gang brengen! U hebt de keuze tussen handmatige of automatische weerstandsaanpassing en automatische fitnessprogramma's. Een vliegwiel van 8 kg en een elektronisch magnetisch remsysteem zorgen voor een sensationeel soepele loop. De weerstand is instelbaar van 10 tot 350 Watt, zodat zelfs ambitieuze atleten hun prestaties kunnen verbeteren. Stuur en zadel zijn variabel instelbaar, zodat uw ergometer optimaal aan elke lichaamsgrootte kan worden aangepast en u bijzonder rug vriendelijk kunt trainen. En na de training kunt u uw XT6 gemakkelijk door de ruimte verplaatsen dankzij de geïntegreerde premium transportwielen.

U kunt er zeker van zijn dat u lang plezier zult hebben van uw Cardio XT6, want de technologie van uw ergometer heeft een succesvolle duurtest van meer dan 100.000 omwentelingen doorstaan. De technische onderdelen, zoals elektronica en kogellagers, zijn van hoge industriële kwaliteit en ontworpen voor intensief en langdurig gebruik.

Ook is de Fitnesstest inbegrepen.
Ideaal voor de motivatie en verbetering van uw training.
Na je training meet je je pols. Hoe sneller je pols weer zinkt, hoe fitter je bent. De computer van uw Cardio XT6 geeft dit weer met een fitnessscore van 1 tot 6. Een goed cijfer stimuleert je nog meer, motiveert je en maakt je nog beter tijdens je volgende training.

Hij heeft een zeer duidelijk en overzichtelijk display met ook nog een smartphone/tablet houder.
Met de multimediaconsole van de Cardio XT6 kunt u uw trainingsgegevens bekijken op een duidelijk LCD-scherm (weergave van uw trainingsgegevens): Controleer berg- en dalprofielen, snelheid, tijd, afgelegde afstand, aantal verbrande calorieën, hartslag, lichaamsvet, BMI en fitnesstest) of via uw smartphone/tablet.

Eenvoudige computerbediening - alles in één oogopslag dankzij de draaiknop.
Het display van de ergometer Cardio XT6 toont alle belangrijke trainingsgegevens in één oogopslag en scherp op het scherm. Het computermenu is voor de hand liggend en zeer eenvoudig te gebruiken voor alle leeftijdsgroepen via de "draaiknop". Tot slot hoeft u geen ingewikkelde instructies te lezen en kunt u direct beginnen met trainen.

Met uw Cardio XT6 heeft u alle mogelijkheden van een gevarieerd multimedia-entertainment. De Bluetooth-technologie stelt u in staat om te trainen met motiverende fitness-APP's zoals Kinomap, iConsole of BitGym. Rijd spannende routes in een "live-ervaring", geniet van uw favoriete muziek of bekijk een spannende film. Trainingsgegevens kunnen worden opgeslagen en u kunt uw successen vergelijken en documenteren. Thuisfitness is nog nooit zo spannend, gevarieerd en motiverend geweest. De APP Kinomap biedt een bijzonder realistische live track-ervaring: de weerstand wordt automatisch verhoogd bij beklimmingen en automatisch verlaagd bij afdalingen.
Optioneel: Kinomap live evenementen voor fitness in de groep, wedstrijden, wedstrijden en prijzen.

De geïntegreerde USB-poort laadt uw smartphone of tablet automatisch op tijdens de training.

In tegenstelling tot ergometers met hoog frame kunt u met de Cardio XT6 uw been gemakkelijk bewegen door de grote afstand tussen stuur en apparaat.
Dit maakt het gemakkelijk voor oudere mensen om op de fiets te stappen. De 7 cm dikke comfortvulling van het zadel zorgt voor een bijzonder aangenaam zit gevoel, zelfs tijdens langere trainingen. Ook hier heeft uw nieuwe Cardio XT6 een duidelijk voordeel ten opzichte van standaardproducten. Dankzij de sportieve ergonomische vorm van het zadel vermijdt u onaangename wrijving op uw dijen tijdens de training.

Specificaties

Vliegwiel 8 kg
Aantal trainingsniveaus 16 standen van 10 - 350 Watt
Remsysteem Permanent magneetremsysteem
Instelling van de weerstand Computergestuurd
Aantal programma's 12
hartslag-gestuurde trainingsprogramma's 4
Hartslag bovengrens/ondergrenslimiet instelbaar Ja
Display LCD-display
Handsensoren voor hartslag Ja
Geïntegreerde hartslagontvanger voor borstbanden Ja (borstband optioneel verkrijgbaar)
Hartslagfunctie Ja
Multimedia App, Bluetooth, Tablethouder, Tablethouder
Gewicht 35 kg
Maximale gebruikersgewicht 130 kg
Afmetingen opgebouwd 93 x 51 x 150 cm (L x B x H)
Aantal jaar garantie 2
Verstelbaar Ja
Materiaal Kunststof
Kleur Zwart

Reviews

0,0
 • Fill 22 Fill 22
 • Fill 22 Fill 22
 • Fill 22 Fill 22
 • Fill 22 Fill 22
 • Fill 22 Fill 22

Schrijf je review over

HAMMER Fitness Cardio XT6

0.0