NAUTILUS U628 € 799,-

€ 799,-

Toevoegen aan je wenslijst
Deel met een vriend(in)
support-man

Klanten support

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice...


GRATIS levering in gans België

ADVIES in onze showroom

  • Vliegwiel 3.5 kg Hybride HIIT
  • 32 weerstanden
  • Ergometer
  • Hartslagmeting + borstband

NAUTILUS U628 € 799,-

Productinformatie

Dit toestel is specifiek gericht op fanatieke sporters die puur prestatiegericht trainen en continu op zoek zijn naar verbetering. Vergelijk dit toestel niet met normale fitnessapparatuur voor thuisgebruik en kies alleen voor deze producten als u serieus wilt gaan sporten.

Met maar liefst 29 trainingsprogramma’s op basis van interval, uitdagingen, gewicht controle, hartslag en de combinatie van weerstand en automatische hellingshoek zal geen enkele training nog hetzelfde zijn. De SightLine™ Dual Track™ Display is voorzien van 2 STN LCD schermen met blauwe achtergrondverlichting voor een duidelijke weergave van alle trainingsparameters. De weerstand wordt geregeld volgens een EN 957 klasse A EMS systeem waardoor de gegenereerde Wattage precies accuraat wordt weergegeven.

Dit model is uitgerust met een speciaal ontwikkelde 14 minuten HIIT Power Interval programma's van dezelfde producenten als de Bowflex Max Trainer.

Koppel de Nautilus U628 ergometer via Bluetooth met uw smartphone of tablet en maak gebruik van de Explore the World by Bowflex app om vele awards te behalen en gemotiveerd te blijven trainen. Zo blijf je altijd op de hoogte van uw vorderingen.

De Nautilus U628 heeft een S-keuring. Dit wil zeggen dat de toestellen geschikt zijn voor centrums. Denk aan fysio's, personal trainers, bedrijfsfitness, hotels, brandweer- & politiekazernes, ... De U628 heeft een aantal functies waardoor de crosstrainer in deze prijsklasse onverslaanbaar is.

Een overzicht:

  • 32 weerstandsniveaus die de geleverde wattage uitdrukken geven een goede indicatie van de training. Bovendien zal je voelen hoe laag de instapweerstand is dankzij de elektromagneet en het HIIT vliegwiel.

  • De uitgebreide programma's van de U628 zijn niet allemaal even interessant voor de fysio. De hartslag gestuurde programma's zijn een uitzondering op die regel. Kies zelf een doelhartslag of -zone voor je patiënt en de weerstand zal zich automatisch bijpassen zodat hij/zij zo efficiënt en veilig mogelijk kan revalideren.

  • 148 kg gebruikersgewicht zeggen voldoende over het stevige frame.

  • Dit stevige frame wordt bijgestaan door een breed gel-zadel dat compleet verstelbaar is. Ook het stuur kan je verstellen, uniek hierbij zijn de elleboog-steunen die je de mogelijkheid geven een meer sportievere houding aan te nemen. Omdat je de console eenvoudig kan kantelen geeft dit geen problemen voor je ergonomische comfort.

  • Daag je cliënteel uit met Explore the World. Koppel de Nautilus U628 ergometer via Bluetooth met uw smartphone of tablet en blijf gemotiveerd. Koppel al uw trainingsdata met de health apps die standaard op uw smartphone zitten om altijd op de hoogte te blijven van uw vorderingen.

Download gratis de app en fiets een bijna onbeperkt aantal routes vanuit uw eigen woonkamer.

Zodra u eenmaal bent gekoppeld kunt u tevens gebruik maken van de app Explore the world om virtueel door de natuur en straten te fietsen of diverse wedstrijden over de gehele wereld te fietsen. De aantal mogelijkheden zijn eindeloos. U blijft altijd gemotiveerd en samen met de U628 kunt u het maximale uit uw trainingen en potentie halen.

Specificaties

Ergometer Ja
VR ready Ja
Prestaties bijhouden via Nautilus Trainer / Nautilus Connect (Bluetooth)
Vliegwiel 3.5 kg Hybride HIIT systeem
Weerstand EMS, EN 957 Klasse A zonder bovengrens
Aantal weerstanden 32
Console display SightLine™ Dual Track™ Display met 2 STN LCD schermen met blauwe achtergrondverlichting
Console kantelbaar Ja, ideaal voor prestatiegerichte training en om weerkaatsing van licht tegen te gaan
Console Voorzien van mechanische toetsen (extra duurzaam)
Aantal programma's 29
Soort programma's 29x: 12 profielen, 9 HRC hartslag gestuurd (4 beginner; 4 geavanceerd; 1 individueel), 4 individueel instelbaar, 2 fitness tests, 1 hersteltest, 1 quick start (snelstart) en vele extra opties zoals de HIIT Power Interval training
Gebruikersprofielen 4
USB Ja, voor opladen en data delen
Hartslagmeting Contactsensoren en telemetrisch, borstband inclusief
Ventilator Ja, 3 verschillende standen
Bluetooth Connectivity Ja
Bidonhouder Ja, 2x
Tablethouder Ja
Speakers Ja, 3mm AUX input port
Zadel Horizontaal en verticaal verstelbaar
Stuur Urethaan hendels met ondersteuning van ellebogen en sneltoetsen om de weerstand in te stellen op de uiteindes
Stuur Volledig verstelbaar voor een ideale lichaamshouding
Waterpas verstelbaar Ja
Transportwielen Ja
Trapas Driedelig, verchroomd
Pedalen Nautilus premium verzwaarde pedalen
Zadel Nautilus Gel™ zadel
Stroom AC adapter 9v 1,5a 50/60 Hz
Maximaal gebruikersgewicht 148 kg
Garantie 3 jaar op arbeid en onderdelen