KETTLER Tour 800 € 1.499,-

€ 1.499,-

Toevoegen aan je wenslijst
Deel met een vriend(in)
support-man

Klanten support

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice...


GRATIS levering !!!

ADVIES in onze showroom


  • Vliegwiel 10 kg
  • Maximaal 400 WATT
  • 119×55×137 cm
  • Transportwielen

KETTLER Tour 800 € 1.499,-

Productinformatie

De Kettler Tour 800 hometrainer vertegenwoordigt de perfecte combinatie van minimalistisch design en innovatieve technologieën en bestaat uit hoogwaardige, duurzame materialen die zorgvuldig zijn verwerkt. Het Tour 800-model is geschikt voor ambitieuze sporters die hun gezondheid willen versterken en vooral hun prestaties willen verbeteren. De Kettler Hometrainer Tour 800 wordt gekenmerkt door een hoge Step Quality Index (TQI). Dit beschrijft de kwaliteit van hardlopen, die van groot belang is bij regelmatige en veeleisende sporttrainingen. De concentriciteit van de Tour 800 is aangenaam gelijkmatig en gewrichtsvriendelijk, wat wordt gegarandeerd door de hoogwaardige materialen en de perfecte afstemming van de componenten. De concentriciteit wordt ondersteund door het 10 kg vliegwiel, gecombineerd met een krachtig inductieremsysteem.

De Kettler Hometrainer Tour 800 wordt gekenmerkt door zijn extra stijve, extreem stabiele en bijzonder comfortabele frameconstructie. Kettler-ontwerpers hebben de buiswanddikte vergroot en stalen buizen met een zeshoekige honingraatstructuur ontwikkeld - allemaal met als doel de stabiliteit en veiligheid van de ergometer te vergroten. De verbeterde stabiliteit is vooral zichtbaar bij de gewrichten. Dankzij het grote contactoppervlak is de schroefverbinding nu nog veiliger. De Kettler Hometrainer Tour 800 is niet alleen bestand tegen intensieve training, maar is ook zeer comfortabel. Uitgerust met een extra diepe instap, biedt het Tour 800-frame een comfortabel en veilig in- en uitstappen, wat ook het risico op letsel minimaliseert. De Kettler Hometrainer Tour 800 is daarom ideaal voor mensen met een lichamelijke beperking.

De Kettler Tour 800 hometrainer is uitgerust met een high-end display. Het heeft een edel acryloppervlak en overtuigt door zijn eenvoudige en intuïtieve bediening. Daarnaast overtuigt het centrale draai- en duwelement, waardoor het eenvoudig is om de gewenste programma's in te stellen. De Kettler Tour 800 hometrainer-trainingscomputer biedt geheugen voor 4 atleten en 1 gast en heeft zeven weergavetalen (EN, DE, FR, IT, NL, POL, RUS). Qua trainingsvariatie en trainingsmogelijkheden kan de Tour 800 ook schitteren met veel verschillende programma's: IPN-coaching, HIT-training, challenge-trainer, hartslag coaching en programmaconfigurator voor een oneindig aantal sessies individuele trainingen. Zoals alle ergometers uit de Kettler Tour-serie heeft ook het 800-model de nieuwe kenmerken van de twee gebruikersmodi: AUTO-modus en MANU-modus.

In de AUTO-modus (onafhankelijk van snelheid) geeft de leerling een WATT-doelwaarde op. Het remvermogen wordt automatisch geregeld zodat deze WATT-waarde constant wordt gehouden tijdens de training. In de MANU-modus (snelheidsafhankelijk) kiest de gebruiker een snelheid (remniveau) - de basisweerstand blijft altijd hetzelfde. Het vermogen (watt) is nu afhankelijk van de trapsnelheid: hoe sneller je trapt, hoe hoger het vermogen. Het hoogwaardige, goed gestructureerde kleurendisplay geeft de actuele wattwaarde weer. De Kettler Tour 800 is uitgerust met een Bluetooth-interface om uw trainingsgegevens naar uw smartphone, tablet of laptop over te dragen. Hiermee kunt u ook de KinoMap gebruiken en verbinding maken met andere fitness-apps. Deel uw trainingsresultaten met anderen en houd uw trainingsmotivatie hoog.

De Kettler Hometrainer Tour 800 is uitgerust met het perfecte Kettler-verstelsysteem - het innovatieve Kettler-zadelconcept dat individuele zadeloplossingen op maat biedt. Dit vereenvoudigt niet alleen de aanpassing van de individuele zitpositie, maar ook het wisselen van het zadel. De (afneembare) bovendelen van het zadel zijn snel te bevestigen, betrouwbaar te vergrendelen en het beste van alles: je hebt geen gereedschap nodig! Het zadel is in enkele seconden gemonteerd en je kunt beginnen met trainen.

De Kettler Tour 800 hometrainer is uitgerust met een groot, comfortabel en ergonomisch multi-stuur. Dit biedt u niet alleen een groot aantal greep mogelijkheden, maar overtuigt ook door een hoogwaardig design. Bovendien maakt de innovatieve verstelhendel onder het scherm het gemakkelijk om het stuur in meerdere standen te zetten. De stuurhendel is eenvoudig te openen en garandeert een betrouwbaar vast stuur in de gewenste of individuele trainingspositie.

Specificaties

Ergometerniveau Plus premium
Weerstandssysteem Inductieremsysteem
Vliegwiel 10 kg
Maximaal vermogen 400 watt
Weerstandsniveaus 25 – 400 watt (in stappen van 5 watt)
Aantal trainingsprogramma's 15 dat dankzij de configurator naar believen kan worden geüpgraded
Rijmodus Automatisch (snelheidsonafhankelijk) en handmatig (snelheidsafhankelijk)
Speciale trainingsvormen Challenge-modus, herstelpolsmeting met fitnessscore (Hersteltest), HIT-training
Hartslagprogramma Ja
Watt-weergave Ja
Therapeutische training Ja
Prestatieparameters (weergave) Snelheid, Calorieën, Hartslag, RPM, Afstand, Trainingstijd, Watt
Aantal gebruikersprofielen 4 + 1 gast
Bluetooth Ja (voor Kinomap-app)
Toegang onderaan Ja
Transportwielen Ja
Hartslagmeting Geïntegreerde handpolssensoren, optionele borstband
Smartphone/tablet houder Ja
Netvoeding 230 V
Maximaal draagvermogen 150 kg
Afmetingen display LxBxH 119 × 55 × 137 cm