BOWFLEX BXT128 € 1.699,-

€ 1.699,-

Toevoegen aan je wenslijst
Deel met een vriend(in)
support-man

Klanten support

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice...


GRATIS levering !!!

ADVIES in onze showroom


  • 3.5 pk continu, 6,5 pk piek
  • 208 trainingsniveaus
  • 51 x 153 cm loopoppervlak
  • 214.6 x 92.2 x 140.2

BOWFLEX BXT128 € 1.699,-

Productinformatie

De Bowflex Results Series™ BXT128 Loopband is gebouwd om topprestaties te leveren en wordt geleverd met alle functies die je verwacht van een loopband van Bowflex. Een krachtige motor met een vermogen van 3,5 pk continu biedt topsnelheden tot 19,3 km/u, terwijl hellingen tot 15% de uitdaging alleen maar vergroten.

U kunt uw training tijdens het sporten aanpassen met snelheid- en hellingshoek regelaars die zijn ingebouwd in de ergonomische, gegoten handrails, en genieten van een comfortabele loop dankzij het riante loopoppervlak (50,8 cm x 152,4 cm) en de Comfort Tech™ demping voor minder impact op de knieën.

Een gemakkelijk af te lezen 19 cm blauw LCD-scherm met achtergrondverlichting biedt alle feedback die u nodig hebt voor uw training, compleet met een motiverende "Burn" meter waarmee u uw training kunt meten/aanpassen aan uw persoonlijke comfortniveau op basis van de calorieën die je op dat moment verbrandt. Synchroniseer met uw favoriete apps, waaronder de gratis Explore the World by Bowflex app om uw hele fitnessreis vast te leggen en de JRNY app voor interactief trainen. Hij is uitgerust met maar liefst negen vereenvoudigde "push and go" trainingsprogramma's, of maak en bewaar je eigen programma's voor een realtime aangepaste programmering.

Na uw training kan de BXT128 eenvoudig worden opgeborgen door gebruik te maken van het efficiënte SoftDrop™ inklap ontwerp en geïntegreerde transportwielen. Andere functies zijn onder andere contact- en telemetrie hartslagmonitoring met een gratis meegeleverde borstband voor accurate hartslagmeting, een ingebouwde ventilator met drie verschillende snelheden, USB-laadpoort, MP3-plugin, luidsprekers, bidonhouder en mediarack.

Specificaties

Motorvermogen 3.5 pk continu, 6,5 pk piek
Snelheid 0 - 19,3 km/h in stapjes van 0,1 km/h
Hellingshoek 0 - 15% in stapjes van 1%
Aantal trainingsniveaus 208
Belt 3 ply, 2.5 mm dik, light commercial
Loopoppervlak 51 x 153 cm
Demping Comfort Tech™
Display 19cm blue back-lit STN LCD
Aantal programma's 9x plus mogelijkheid je eigen programma te maken en op te slaan
Burn Rate Meter Caloriemeter om continu je training aan te passen naar het aantal calorieën dat je op dat moment verbrandt
Hartslagmeting Contactsensoren en telemetrisch (gratis Bowflex borstband wordt mee geleverd)
Bluetooth smart connectiviteit Synchroniseer je trainingsgegevens met de gratis Results™ App, MyFitnessPal, GoogleFit, RunSocial en Daily Burn
Silicon LED Colour Lit Buttons Hoogwaardige toetsen op de display met kleuren voor extra motivatie
Handsteunen Gegoten met geïntegreerde toetsen om de snelheid en hellingshoek te wijzigen
Inklapsysteem SoftDrop™, veilig en eenvoudig inklap mechanisme met vergrendeling
Extra's 4 gebruikersprofielen, transportwielen, ventilator met drie verschillende snelheden, USB laadpunt, Mp3 plug-in, speakers, bidonhouder en houder voor smartphone of tablet.
Maximaal gebruikersgewicht 147.4 kg
Afmetingen opgesteld (L x B x H in cm) 214.6 x 92.2 x 140.2
Afmetingen ingeklapt (L x B x H in cm) 133.4 x 92.2 x 170.2
Netto gewicht 106.6 kg
Apps Explore the World by Bowflex & JRNY & Zwift
Aantal jaar garantie 3