HAMMER LR22i TFT € 1.599,95

0,0
 • Fill 22 Fill 22
 • Fill 22 Fill 22
 • Fill 22 Fill 22
 • Fill 22 Fill 22
 • Fill 22 Fill 22

€ 1.599,95

Toevoegen aan je wenslijst
Deel met een vriend(in)
support-man

Klanten support

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice...


GRATIS levering in gans België

ADVIES in onze showroom • 6,5 pk (maximaal vermogen)
 • 0,8-22 km/u
 • 0-12%
 • 152 x 52 cm loopoppervlak

HAMMER LR22i TFT € 1.599,95

Productinformatie

Weer-onafhankelijk lopen in het comfort van uw eigen huis.
De multi-media loopband LR22i TFT promoot u en uw fitnessdoelen.
Met de ultramoderne LR22i TFT loopband van HAMMER kunt u de doelen die u zich met betrekking tot uw uithoudingsvermogen en conditie stelt, effectief bereiken en tegelijkertijd genieten van extra multimedia. Nu kunt u thuis genieten van een unieke loopervaring - ongeacht wat het weer is. Met het veelzijdige multimediapakket en de voor geïnstalleerde apps van de LR22i TFT verveelt u zich nooit meer tijdens het hardlopen. Het grote touch display houdt u te allen tijde op de hoogte van uw prestaties tijdens uw training.

Onze LR22i TFT biedt het hele spectrum van trainingsprogramma's aan! Er zijn 12 vooraf ingestelde programma's om uit te kiezen: Cardio Check, Hills, Fitness Test, Cross Country, Lose Weight, Interval Training, Speed Drill, Hill and Back, Power Walk, Pyramide, Glute Workout en Calorie Burn. Kies er een en ga! Heb je nieuwe uitdagingen nodig en wil je de concurrentie aangaan met andere lopers? Met deze loopband kun je tegen de computer lopen. Daag jezelf uit om sneller te lopen dan je loopbandcomputersysteem. Cardio training thuis zal nooit meer saai zijn en zal je altijd scherp houden!

Alles in één oogopslag op 10 inch display.
Het 10" TFT touch display wordt geleverd met Android software die een compleet multimedia- en entertainmentpakket voor uw training biedt. De computerconsole van de LR22i TFT is voorzien van een tablethouder, aux. poort en een USB-oplaadpoort, zodat u altijd over de kracht beschikt die u nodig heeft voor persoonlijk entertainment:
YouTube, Spotify, Facebook, Twitter, Chrome, Netflix en Amazon Prime Video zijn er om u te laten weten wat er in de wereld gebeurt of om u gewoon te vermaken tijdens uw inspanning.

Bekijk YouTube video's terwijl je loopt, luister naar je favoriete afspeellijst op Spotify of deel je persoonlijke successen met je vrienden! De loopband LR22i TFT van HAMMER met zijn eenvoudig te bedienen aanraakscherm maakt het allemaal mogelijk.

Compatibel met apps als Kinomap en BitGym.
Loop spannende en intense routes in de "Live Experience"-modus en geniet van de unieke trainingsambiance! Natuurlijk kunnen trainingsgegevens worden opgeslagen en kunt u uw prestaties vergelijken en documenteren. Thuisfitness was nog nooit zo spannend, onderhoudend en motiverend. De Kinomap app geeft u een uiterst realistische live-ervaring van uw route: de weerstand wordt automatisch verhoogd bij het bergop rijden en verlaagd bij het afdalen.

De geïntegreerde USB-aansluiting laadt uw smartphone of tablet automatisch op terwijl u traint en wordt volledig opgeladen zodra u klaar bent.

Hij is ook uitgerust met een loopvlak van 152 cm x 51 cm.
De loopband met hoge weerstand heeft een indrukwekkend loopvlak van 152 x 51 cm, dat geschikt is voor lange gebruikers of mensen met een maximaal lichaamsgewicht van 130 kg, en biedt een volledig natuurlijke, comfortabele en authentieke loopervaring. De royale breedte van 51 cm en het robuuste, grote oppervlak van de zijdelingse treden zorgen voor optimale voorwaarden voor een veilige en gelijkmatige loopervaring. Het opgeruwde oppervlak van de loopband biedt extra grip tijdens het lopen en voorkomt ongelukken.
Het trillingsarme loopvlak zorgt voor een realistische loopervaring met gewrichtsvriendelijke bewegingen, alsof je door het bos loopt. Verlengde hardloopsessies zijn net een stuk comfortabeler en aangenamer geworden. Thuis hardlopen kan zo leuk zijn!

De 2,5 pk continu motor van de LR22i biedt een snelheidsbereik tussen 0,8 km/u en 22 km/u. De exacte aanpassing van de rijsnelheid in stappen van 0,1 km/u maakt de LR22i de perfecte basis voor een gezonde training. Bovendien heeft u een 12-staps verstelbare helling van maximaal 12% om mee te werken. De snelheid en de helling kunnen worden aangepast via het TFT-touchscreen of de drukknoppen LR22i passen zich aan uw persoonlijke conditie aan - ongeacht of u pas begint of al een professionele sporter bent.

Uw hartslag speelt een belangrijke rol bij een gezonde en effectieve training.
Er zijn meerdere hartslagmetingen beschikbaar om uw hartslag te allen tijde in de gaten te houden. Gebruik de handige handpulssensoren tijdens het lopen, of de (optionele) borstriem.

Specificaties

Gewicht 70 kg
Motor 2,5 pk (continu vermogen) / 6,5 pk (maximaal vermogen)
Snelheid 0,8-22 km/u in stappen van 0,1 km/u
Helling 0-12% in stappen van 1%, gemotoriseerd
Fitnessprogramma's 12
Programma's 12
Computer 10" Inch TFT Touchscreen met Android Software
Permanente weergave van waardes 1+6
Aantal trainingsniveaus 224
Aantal gebruikers om op te slaan 10
Pulshandsensoren Ja
Geïntegreerde pulsontvanger voor borstgordels Ja
Hartslag-gestuurde programma's 1
Bovenste hartslagzone instelbaar Ja
Apps Kinomap en BitGym
Bluetooth Ja
Max. lichaamsgewicht 130 kg
Opklapbaar Ja
Afmetingen opgeklapt (L x B x H) 140 x 85 x 155 cm
Loopoppervlak 152 x 52 cm
USB Ja
Afmetingen opgebouwd (L x B x H) 199 x 85 x 152 cm
Tabletondersteuning Ja
Geïntegreerde transportrollen Ja
Stroomvoorziening 230V, 50Hz
Kleur Zwart
Aantal jaar garantie 2

Reviews

0,0
 • Fill 22 Fill 22
 • Fill 22 Fill 22
 • Fill 22 Fill 22
 • Fill 22 Fill 22
 • Fill 22 Fill 22

Schrijf je review over

HAMMER LR22i TFT

0.0