SCHWINN 510U € 499,-

€ 499,-

Toevoegen aan je wenslijst
Deel met een vriend(in)
support-man

Klanten support

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice...


GRATIS levering in gans België

ADVIES in onze showroom

  • Comfortabel zadel
  • 16 weerstanden
  • Tablet/smartphone houder
  • Transportwielen

SCHWINN 510U € 499,-

Productinformatie

Via een 5.5" backlit LCD scherm kun je kiezen uit de verschillende apps zoals Explore the World, Zwift en Kinomap. Op deze manier is de Schwinn 510U hometrainer de ideale ontsnapping uit de dagelijkse sleur. Kies daarnaast via de standaard computer uit 16 verschillende weerstanden en 13 verschillende programma's om nog meer variatie in je training te krijgen.

Een hometrainer, door sommigen ook wel ‘fitness fiets’ genoemd, heeft veel voordelen. Je kan altijd fietsen zonder dat je afhankelijk bent van het weer, of dat nu thuis is of in de sportschool. Met fietsen train je verschillende spiergroepen, zoals de rug- en buikspieren, kuiten, bilspieren, biceps en triceps en natuurlijk de quadriceps. Met fietsen op een hometrainer werk je aan de versterking van je spieren, je conditie en je uithoudingsvermogen.

Wie regelmatig op de hometrainer zit en de pedalen laat ronddraaien met een gemiddelde tot hoge snelheid, verkleint de kans op hart- en vaatziekten. Het hart gaat efficiënter te werk en laat meer bloed pompen met minder slagen per minuut. Daarnaast helpt gemiddeld tot stevig fietsen je cholesterol en bloedsuiker op peil te houden en je longinhoud te vergroten.

Trainen op een fitness fiets is een veilige manier om te revalideren. Je werkt aan herstel van spieren zonder invloeden van buitenaf in de besloten omgeving van de sportschool of huis.

Wil je afvallen, dan is een hometrainer ook heel geschikt. Iemand met ene gewicht van zestig kilo verbrandt bijvoorbeeld met een gemiddelde snelheid van zestien kilometer per uur ongeveer 350 calorieën per uur. Ben je rond de tachtig kilo, dan is dat zelfs rond de 470 calorieën.

En ten slotte: fietsen is een heel ontspannende bezigheid voor je geest. Met de focus op de beweging van je lichaam en spieren maak je je hoofd even helemaal leeg en krijgt je geest ruimte voor creativiteit en nieuwe uitdagingen.

Specificaties

LCD Display 5.5" Backlit
Zadel Comfortabel met extra zacht kussen
Hendels Verstelbaar voor een ideale houding
Mediahouder Voor tablet of smartphone
Bidonhouder Ja
Transportwielen Ja eenvoudig te verplaatsen
Pedalen Verzwaard
Weerstanden 16 verschillende
Bluetooth connectiviteit met apps Explore the World, Zwift en Kinomaps
Bluetooth hartslagmeting Hartslagmeter optioneel verkrijgbaar
Trainingsprogramma's 13
Gebruikersprofiel 1
Hartslagmeting Contactsensoren aan het stuur
Afmetingen opgebouwd (L x B x H in cm) 105 x 56 x 148
Maximaal gebruikersgewicht 136 kg
Netto gewicht 26.5 kg