SCHWINN 570U € 599,- € 549,-

 599,- € 549,-

Toevoegen aan je wenslijst
Deel met een vriend(in)
support-man

Klanten support

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice...


GRATIS levering !!!

ADVIES in onze showroom


  • Vliegwiel van 3.5 kg Hybride HIIT systeem
  • 25 weerstanden
  • EMS
  • Ventilator

SCHWINN 570U € 549,-

Productinformatie

De Schwinn Hometrainer 570U is een uiterst uitgebreide hometrainer met maar liefst 29 trainingsprogramma's, waarvan 4 gebruikersspecifiek en 9 hartslaggestuurd. Je hebt opties uit maar liefst 25 weerstandniveau's zodat je in je eigen tempo en op je eigen niveau kan trainen. Met de Quick-Start knop kan je meteen met de training starten. Je kan maar liefst 12 verschillende profielprogramma's kiezen met intervallen zodat je een heel afwisselende training bekomt. De trainingscomputer toont de tijd die je hebt getraind, de afstand die je hebt gefietst, je snelheid, wattage, RPM, calorieverbruik en hartslag.

Deze hometrainer heeft twee conditietests en negen hartprogramma's om overbelasting te voorkomen, 4 programma's voor beginners, 4 programma's voor gevorderde sporters en 1 programma voor een overige gebruiker. De hartslag wordt gemeten door twee sensoren aan de handvatten die de huidige frequentie waarin je traint bepalen. Dit wordt dan weergegeven op de trainingscomputer. Het stuur heeft speciale pads zodat je ellebogen worden ondersteund als je in de triatlon-positie wil fietsen. De pedalen zijn breed en slipvrij, hebben een relatief hoog gewicht van 28,5 kg en bandjes voor om je voeten voor een optimale veiligheid tijdens het trainen, zelfs bij zeer hoge snelheden. De hometrainer heeft een zeer comfortabel gelzadel die je zowel horizontaal als verticaal kan instellen.

De hometrainer kan tot maar liefst 136 kg worden belast wat hem geschikt maakt voor vrijwel elke sporter. Het stuur heeft speciale pads die je ellebogen ondersteunen als je in een specifieke triatlon-positie wil fietsen. De Schwinn Hometrainer 570U is compatibel met Explore the World, een interactieve app. De app toont HD video opnames en virtuele routes, op je Ipad of op een televisie, die je kan rijden tijdens uw training. Zo rijd je bijvoorbeeld op het strand van Santa Monica of beklim je bergen in de Zwitserse Alpen. Zo is je training uitdagend en variërend wordt het nooit saai. Met de Schwinn Hometrainer 570U heb je altijd een fijne en uitdagende training op ieder gewenst niveau.

Specificaties

Remsysteem Elektrisch (EMS)
Vliegwiel 3.5 kg Hybride HIIT systeem
Weerstand Elektromagneet – computergestuurd
Aantal weerstanden 25
Console display 3" x 5" Blue backlit LCD hoofdscherm; 1" x 5" tweede scherm
Aantal programma's 29
Soort programma's 29x: 12 profielen, 9 HRC hartslag gestuurd (4 beginner; 4 geavanceerd; 1 individueel), 4 individueel instelbaar, 2 fitness tests, 1 hersteltest, 1 quick start (snelstart) en vele extra opties
USB oplaadpunt Ja
Hartslagmeting Contactsensoren en telemetrisch, borstband optioneel verkrijgbaar
Ventilator Ja, 3 verschillende standen
Bluetooth Connectivity Ja
Bidonhouder Ja
Boekenrek Ja
Speakers Ja
Zadel Horizontaal en verticaal verstelbaar
Stuur Volledig roteerbaar
Stroom AC adapter 9v 1,5a 50/60 Hz
Maximaal gebruikersgewicht 136 kg
Extra informatie Schwinn DualTrack: twee LCD schermen om tot 13 verschillende trainingswaarden te bekijken. Duurzame speakers; USB oplaadmogelijkheid; MP3 input; 10 sneltoetsen voor verstellen weerstand, Bluetooth smart connectivity om uw data te synchroniseren met Explore the World. GS gecertificeerd.
Afmetingen opgebouwd 104.9 x 54.4 x 141.2 cm
Netto gewicht 26.5 kg
Afmetingen in doos 104.1 x 32 x 58.4 cm
Bruto gewicht 34.6 kg