BOWLFEX Max Trainer SE - Interval € 2.099,-

€ 2.099,-

Toevoegen aan je wenslijst
Deel met een vriend(in)
support-man

Klanten support

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice...


GRATIS levering in gans België

ADVIES in onze showroom

  • 16 weerstanden
  • Tablethouder
  • 7" kleuren LCD-scherm
  • Interval workouts

BOWLFEX Max Trainer SE - Interval € 2.099,-

Productinformatie

Beschikbaar in februari 2024.

De Bowflex Max Trainer SE - Interval Crosstrainer is een indrukwekkend fitnesstoestel dat in de fitnesswereld veel aandacht heeft getrokken. Dit krachtige fitnesstoestel biedt een unieke en effectieve manier om je cardiovasculaire conditie te verbeteren en te versterken. De Max Trainer SE is ontworpen om intervaltraining naar een hoger niveau te tillen.

Dit fitnesstoestel grotendeels de beweging van een crosstrainer met de krachtige van een trapklimmer, waardoor je een volledige lichaamstraining krijgt. Het compacte ontwerp maakt het ideaal voor zowel thuis- als sportschoolgebruik, zelfs in kleinere ruimtes.

Met de Max Trainer SE kun je je fitnessdoelen bereiken door te profiteren van de diverse trainingsprogramma's en weerstandsniveaus. Het LCD-display houdt je voortgang bij en motiveert je om je fitnessdoelstellingen te behalen. Dit fitnesstoestel biedt een intensieve workout in een kortere tijd, wat ideaal is voor mensen met een drukschema.

Kortom, de Bowflex Max Trainer SE - Interval Crosstrainer is een veelzijdig fitnesstoestel dat je helpt om oefening te trainen en resultaten te behalen. Als je op zoek bent naar een fitnesstoestel dat je uitdaagt en in vorm houdt, is de Max Trainer SE een uitstekende keuze.

Specificaties

Display 7" kleuren LCD-scherm
Weerstandsniveaus 16
Maximale belastbaarheid 136kg
Regelmatigheid van gebruik Regelmatig
Verstelbaar Ja
Inklapbaar Ja
Tablethouder Ja
Verstelbare weerstand Elektrisch
Materiaal Kunststof
Kleur Grijs
Aantal jaar garantie 2