NAUTILUS E628 € 1.699,- € 1.299,-

 1.699,- € 1.299,-

Toevoegen aan je wenslijst
Deel met een vriend(in)
support-man

Klanten support

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice...


GRATIS levering !!!

ADVIES in onze showroom


  • Vliegwiel 4.5 kg Hybride HIIT
  • 29 programma's
  • 32 weerstanden
  • Elektrische hellingshoek tot 11 graden

NAUTILUS E628 € 1.299,-

Productinformatie

Deze nieuwe Performance Black lijn van Nautilus fitness is specifiek gericht op fanatieke sporters die puur prestatiegericht trainen en continu op zoek zijn naar verbetering. Vergelijk deze lijn niet met normale fitnessapparatuur voor thuisgebruik en kies alleen voor deze producten als u serieus wilt gaan sporten.

Met maar liefst 29 trainingsprogramma’s op basis van interval, uitdagingen, gewicht controle, hartslag en de combinatie van weerstand en automatische hellingshoek zal geen enkele training saai zijn. De Dual Track™ Display is voorzien van 2 STN LCD schermen met blauwe achtergrondverlichting voor duidelijke weergave van alle trainingsparameters. De weerstand wordt geregeld volgens een EN 957 klasse A EMS systeem waardoor de gegenereerde Wattage uiterst accuraat wordt weergegeven.

Sinds 2019 heeft de Nautilus E628 een S-keuring. Dit wil zeggen dat de toestellen geschikt zijn voor studio's. Denk aan fysio's, personal trainers, bedrijfsfitness, hotels, brandweer- & politiekazernes, ...
De E628 heeft enkele functies waardoor de crosstrainer in deze prijsklasse onverslaanbaar is.

Het meest unieke punt is ongetwijfeld de inclinatie-functie. Naast dat je 'de beweging' helemaal kan aanpassen waardoor je meer focus legt op je gluteus maximus & quadriceps is de incline ook uitermate geschikt om de paslengte van het toestel aan te passen. Op een percentage van nul heb je een erg lange paslengte van net geen 56 cm. Hoe langer deze paslengte, des te natuurlijker de beweging is wat je doorgaans hoort, en dat klopt ook. Een lange paslengte zet minder druk op de heup doordat je een kleinere rotatie maakt. Maar wat als je met kleinere mensen zit, de lange paslengte kan dan net een nadeel zijn. Met de incline functie verklein je door de hefboom de paslengte waardoor de E628 als het ware op maat kan worden ingesteld.

Zoals in de alinea hierboven, de paslengte van net geen 56 cm, op dubbele rails zorgen voor een natuurlijke & aangename training.

32 weerstandsniveaus die de geleverde wattage uitdrukken geven een goede indicatie van de training. Bovendien zal je voelen hoe laag de instapweerstand is dankzij de elektromagneet en het HIIT vliegwiel.

De uitgebreide programma's van de E628 zijn niet allemaal even interessant voor de fysio. De hartslag gestuurde programma's zijn een uitzondering op die regel. Kies zelf een doelhartslag of -zone voor je patiënt en de weerstand zal zich automatisch bijpassen zodat hij/zij zo efficiënt en veilig mogelijk kan revalideren.

160 kg gewichtsbelasting zegt voldoende over het ergonomische design van het toestel. Koppel dit aan intuïtieve snel toetsen op de armen gekoppeld met de optie om deze op verschillende manieren vast te nemen. Deze handgrepen staan ook ver genoeg uit elkaar wat geen druk op de deltoïds en rugspieren zet.

Pas aan de voetsteunen de hellingshoek in voor een andere focus van spiergroep of vermijd net dat gebruikers met een slechte enkelmobilisatie teveel druk zetten op de knieën en kuitspier zetten.

Daag je cliënteel uit met Explore the world. Koppel de Nautilus E628 crosstrainer via Bluetooth met uw smartphone of tablet en maak gebruik van de gratis vernieuwde Nautilus Trainer app om vele awards te behalen en gemotiveerd te blijven. Koppel al uw trainingsdata met MyFitnessPal, Under Armour Record en de health apps die standaard op uw smartphone zitten om altijd op de hoogte te blijven van uw vorderingen.

Download gratis de app en loop een bijna onbeperkt aantal routes zoals de London marathon vanuit uw eigen huis. Wilt u weten hoe u uw smartphone of tablet kunt koppelen? Neem dan even contact op met uw Nautilus dealer of met ons.

Zodra u eenmaal bent gekoppeld kunt u tevens gebruik maken van de app Explore the world om virtueel door de natuur te lopen of diverse marathons over de gehele wereld te lopen. De mogelijkheden zijn eindeloos. U blijft altijd gemotiveerd en samen met de E628 kunt u het maximale uit uw trainingen en potentieel halen.

Specificaties

Model E628
Design Front driven met elektrische hellingshoek tot 11 graden
Prestaties bijhouden via Explore the World
Paslengte (stride) 55.88 cm (22") op dubbele rails
Vliegwiel 4.5 kg Hybride HIIT Schwinn systeem
Weerstand EMS, EN 957 Klasse A zonder bovengrens
Aantal weerstanden 32
Hellingshoek Gemotoriseerd
Beweegbare urethaan hendels Drie verschillende grepen en geïntegreerde sneltoetsen voor weerstand en hellingshoek
Vaste urethaan hendels Contactsensoren voor hartslagmeting
Borstband mogelijk Ja
Console display Dual Track™ Display voorzien van 2 STN LCD schermen met blauwe achtergrondverlichting
Verstelbare voetplaten Suspension Adjust™ Performance Cushioning System
Aantal programma's 29
Soort programma's 29x: 12 profielen, 9 HRC hartslag gestuurd (4 beginner; 4 geavanceerd; 1 individueel), 4 individueel instelbaar, 2 fitness tests, 1 quick start (snelstart) en vele extra opties
USB Ja, voor opladen en data delen
Waterpas af te stellen Ja
Hartslagmeting Contactsensoren en telemetrisch, borstband inclusief
Ventilator Ja, 3 verschillende standen
Bluetooth Connectivity Ja
Bidonhouder Ja
Accessoire houder (sleutels, smartphone, portemonnee) Ja
Boekenrek / plaats voor smartphone en tablet Ja
Speakers Ja, 3mm AUX input port
Aantal gebruikersprofielen 4
Console Verstelbare hoek voor beter zicht en minder weerspiegeling licht en tactiele knoppen
Stroom 220V
Maximaal gebruikersgewicht 160 kg dubbele grepen aan de achterzijde voor eenvoudig optillen / verplaatsen
Keuring S-keuring, geschikt voor light commercial gebruik
Aantal jaar garantie 3
Afmetingen opgebouwd (L x B x H in cm) 185.42 x 68.50 x 170
Netto gewicht 95.12 kg