KETTLER Omnium 300 € 1.099,-

€ 1.099,-

Toevoegen aan je wenslijst
Deel met een vriend(in)
support-man

Klanten support

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice...


GRATIS levering !!!

ADVIES in onze showroom


  • Vliegwiel 18 kg
  • 15 weerstandsniveaus
  • 10 trainingsprogramma's
  • 185×68×164cm

KETTLER Omnium 300 € 1.099,-

Productinformatie

De Kettler Omnium 300 uit de inmiddels gemoderniseerde crosstrainer-serie Omnium van Kettler is een compacte trainer voor effectieve eenheden tegen een eerlijke prijs-prestatieverhouding. Met een gebruiksvriendelijke trainingsbesturing, soepele beweging en zeer hoogwaardige mechanica is de crosstrainer een geweldig totaalpakket en ideaal voor in je eigen huis.

De Kettler crosstrainer Omnium 300 heeft een 18 kilogram vliegwielsysteem, wat een goede ergonomie en gelijkmatige rondloop mogelijk maakt. De elliptische beweging van de Omnium 300 ondersteunt de beweging die de gewrichten minimaal belast. Door hun gebogen vorm bieden de armhefbomen veel gripmogelijkheden, waardoor iedere gebruiker een ​​ideale houding kan aan te nemen.

Een centrale joystick wordt gebruikt om in een paar eenvoudige stappen door het menu te navigeren. Door de helling van het display aan te passen, kan de hoek worden aangepast, waardoor iedere gebruikers een optimaal zicht heeft op de trainingsgegevens. Alle trainingswaarden worden weergegeven en geëvalueerd op het overzichtelijke LCD-display. U kunt op verschillende manieren trainen op 10 verschillende trainingsprogramma's met 15 verschillende weerstandsniveaus..

Bewezen constructie, hoogwaardige componenten en professionele productie behoren tot de belangrijkste kwaliteitskenmerken van Kettler-producten. Het stuur is voorzien van zelfinstellende kogellagers. De overige bewegende delen zijn met dubbele kogellagers verbonden, wat een hoge mate van betrouwbaarheid biedt. De ribbelband is stil, slijtvast en brengt de bewegingskracht gelijkmatig over op het aandrijfsysteem, wat een stille en ergonomische training bevordert.

Specificaties

Crosstrainer categorie Voorwiel model
Crosstrainer-niveau Premium
Weerstandssysteem Gemotoriseerd remsysteem
Vliegwielsysteem 18 kg
Maximaal vermogen Geen
Weerstandsniveaus 15
Aantal trainingsprogramma's 10
Rijmodus Handmatige (afhankelijk van snelheid)
Hartslagprogramma Ja
Prestatieparameters (weergave) Snelheid, calorieën, hartslag, RPM, afstand, trainingstijd
Aantal gebruikersprofielen 4 + 1 gast
Bluetooth Ja (voor Kinomap-app)
Treden Vast
Paslengte 500 mm
Afstand tussen treden 140 mm
Transportwielen Ja
Hartslagmeting Optionele borstband, geïntegreerde handpolssensoren
Smartphone/tablet houder Ja
Netvoeding (230 V)
Hoogteverstelling Ja
Maximaal draagvermogen 130 kg
Afmetingen display LxBxH 185 × 68 × 164 cm