KETTLER Omnium 500 € 1.499,-

€ 1.499,-

Toevoegen aan je wenslijst
Deel met een vriend(in)
support-man

Klanten support

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice...


GRATIS levering in gans België

ADVIES in onze showroom

  • Vliegwiel 18 kg
  • Maximaal 400 WATT
  • 10 trainingsprogramma's
  • 185×68×164cm

KETTLER Omnium 500 € 1.499,-

Productinformatie

De Kettler Crosstrainer Omnium 500 is uw ideale trainingspartner voor een effectieve en plezierige training. Dankzij de elliptische beweging is de Omnium 500 bijzonder licht voor de gewrichten en met de 2 verschillende gebruiksmodi kun je je training individueel aanpassen aan je behoeften. De crosstrainer heeft een zeer hoog draagvermogen en piekvermogens tot 400 watt zijn mogelijk.

De twee gebruikswijzen maken van de Kettler Omnium 500 een crosstrainer met echte ergometerfuncties. De hoogwaardige trainingscomputer combineert functionaliteit met interactieve training en het 18 kilogram vliegwielsysteem garandeert een stabiele loop.

Net als moderne autobesturingen kan de Advanced Cockpit worden bediend met een handige joystick. Met deze draai- en drukknop navigeer je eenvoudig en intuïtief door het menu en stel je snel de workout in of verander je verschillende instellingen. De helling van de cockpit is verstelbaar en kan individueel worden aangepast aan de lichaamsgrootte.

Er kunnen maximaal 4 gebruikersprofielen worden aangemaakt, plus een gastprofiel. Maximaal 4 gebruikers, misschien een gezin, kunnen hun specifieke programma configureren en hun trainingssucces meten en documenteren. Het puls- of wattbereik wordt, afhankelijk van de instelling, grafisch weergegeven op het LCD-scherm en maakt een snelle oriëntatie mogelijk.

Via een Bluetooth interface koppel je de Omnium 500 aan KETTMaps. Met deze verbinding navigeer je op je tablet of smartphone interactief routes over de hele wereld en ervaar je de beklimmingen en afdalingen direct.

De Omnium 500 met 18 kg vliegwielsysteem biedt een ergonomische en gewrichtsvriendelijke training dankzij de vlakke, elliptische trainingsbeweging. De afstand (Q-factor) is laag op 10 cm en ontziet de gewrichten door het vermijden van een knielende houding. De scharnieren van het apparaat zijn voorzien van hoogwaardige dubbele kogellagers en verlengen de levensduur aanzienlijk. De treden zijn voorzien van schuimrubber, waardoor comfortabel lopen zonder problemen mogelijk is en tevens voor een hoog comfortniveau. Ergonomische greepuiteinden zorgen voor verschillende greepvariaties en een comfortabele trainingspositie voor elke gebruiker.

Specificaties

Crosstrainer categorie Voorwiel model
Crosstrainer niveau Premium Plus
Weerstandssysteem Inductieremsysteem
Vliegwielsysteem 18 kg
Maximaal vermogen 400 watt
Weerstandsniveaus 25 – 400 watt (in stappen van 5 watt)
Aantal trainingsniveaus 10
Rijmodus Automatisch (snelheidsonafhankelijk), handmatig (snelheidsafhankelijk)
Hartslagprogramma Ja
Prestatieparameters (weergave) Snelheid, calorieën, hartslag, RPM, afstand, trainingstijd
Aantal gebruikersprofielen 4 + 1 gast
Bluetooth Ja (voor Kinomap-app)
Treden Vaste
Paslengte 500 mm
Afstand tussen treden 140 mm
Transportwielen Ja
Hartslagmeting Optionele borstband, geïntegreerde handpolssensoren
Smartphone/tablet houder Ja
Netvoeding (230 V)
Hoogteverstelling Ja
Maximaal draagvermogen 130 kg
Afmetingen display LxBxH 185 × 68 × 164 cm