TOORX Professional ERX-9500 tft € 3.999,-

€ 3.999,-

Toevoegen aan je wenslijst
Deel met een vriend(in)
support-man

Klanten support

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice...


GRATIS levering in gans België

ADVIES in onze showroom

  • 32 kg vliegwiel
  • 56 cm paslengte
  • Zelf genererende ergometer met inductie magnetisch remsysteem
  • 32 programma's

TOORX Professional ERX-9500 tft € 3.999,-

Productinformatie

De Toorx Professional ERX-9500-TFT Crosstrainer is een geavanceerde en professionele fitnessapparatuur, ontworpen om zelfs de meest intensieve trainingen aan te kunnen. Dankzij het geavanceerde inductie magnetisch remsysteem met 32 verschillende weerstandsniveaus kunnen gebruikers een persoonlijke en uitdagende workout ervaren.

Het indrukwekkende 10,1-inch TFT HD-touchscreen van de console maakt interactie met het apparaat intuïtief en plezierig. Verschillende voor geïnstalleerde apps zoals Chrome, Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Netflix, Spotify en Prime Video zorgen voor entertainment tijdens het sporten. Bovendien is de Toorx ERX-9500-TFT compatibel met populaire fitness-apps zoals Zwift en Kinomap, waardoor gebruikers hun training kunnen verbeteren (abonnementen niet inbegrepen).

Dankzij APP READY 3.0 en ingebouwde Bluetooth-functionaliteit kunnen gebruikers eenvoudig hun smartphone of tablet verbinden met de crosstrainer, waardoor ze toegang hebben tot extra trainingsprogramma's en hun voortgang kunnen bijhouden. De console biedt ook diverse functies zoals snelheid, tijd, afstand, calorieën, hartslag, RPM, Mets en Watt.

De Toorx ERX-9500-TFT is ontworpen met comfort in gedachten, met een extra groot platform voor een comfortabele trainingspositie. Met een maximale gebruikersgewicht van 180 kg en een instelbare paslengte van 560 mm is deze crosstrainer geschikt voor een breed scala aan gebruikers.

Extra handige functies zoals een audio-ingang voor een MP3-speler, stereoluidsprekers, Bluetooth-connectiviteit en een USB-poort voor het opladen van apparaten zorgen voor een complete trainingservaring. De console is ook uitgerust met handpulssensoren in de handgrepen en een ingebouwde draadloze pulsmeter voor nauwkeurige hartslagmetingen.

Specificaties

Remsysteem Zelf genererende ergometer met inductie magnetisch remsysteem
Aantal programma's 32
Programma's Quick start, Target, 32 vooraf ingestelde programma's, 4 gebruikersprogramma's, 3 HRC-programma's, Watt-programma, Fitness test
Weerstandsinstelling 32 niveaus van motorisch aangestuurde weerstandsinstellingen
Maximale belasting in kg 180
Soort garantie fitnessapparatuur On-site
Regelmatigheid van gebruik Professioneel
Type crosstrainer Front-Driven
Gewicht vliegwiel in kg 32
Paslengte in cm 56
Weerstandssyteem Inductie
Borstband mogelijk Ja
Verstelbaar Ja
Inklapbaar Nee
Uitbreidbaar Ja
Verstelbare weerstand Elektrisch
Console 10,1" TFT HD touchscreen
Functies Snelheid, tijd, afstand, calorieën, hartslag, RPM, Mets, Wattage
Uitrusting Audio-ingang voor MP3-speler, Stereoluidsprekers, Bluetooth-connectiviteit, USB-poort voor het opladen van apparaten, Smartphone/tablethouder
App Ready APP READY 3.0 met ingebouwd Bluetooth-intelligentiesysteem. Compatibel met Zwift en Kinomap (abonnement niet inbegrepen)
Hartslagmeting Contactsensoren en ingebouwde draadloze hartslagmeter (borstband optioneel verkrijgbaar)
Platform Extra groot voor een comfortabele trainingspositie
Gewicht 115 kg
Afmetingen opgebouwd 2320 x 950 x 1720 mm
Materiaal Kunststof
Aantal jaar garantie 2
Kleur Zwart