TUNTURI Centuri C100-F € 1.049,-

€ 1.049,-

Toevoegen aan je wenslijst
Deel met een vriend(in)
support-man

Klanten support

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice...


GRATIS levering in gans België

ADVIES in onze showroom

  • Ergonomisch trainen
  • Makkelijk te verplaatsen
  • 32 weerstandsniveaus, 26 programma's
  • Handige houder voor tablet of smartphone
  • Monitor met weergave van verschillende parameters

TUNTURI Centuri C100-F € 1.049,-

Productinformatie


Op zoek naar een uitdagende en afwisselende training? Stel je jezelf graag duidelijke doelen? Ontdek de vooraan aangedreven crosstrainer C100 uit de Centuri serie met uiteenlopende programma's en feedback.

Gelimiteerde Centuri-uitgave
In 1922 openden de gebroeders Harkke een Tunturi fietswinkel in Turku, Finland. In de jaren 60 introduceerden we als eerste ter wereld de ergometer hometrainer. Nu, in 2022, vieren we onze 100e verjaardag. Om deze mijlpaal te vieren hebben we een speciale lijn Centuri limited edition producten ontwikkeld in een fraai goud-zwart jasje. Onze vertrouwde Tunturi artikelen met een strak, nieuw én gelimiteerd design die niet misstaan tussen de rest van je Tunturi producten.

Stevige work-out
Fitnessen op een crosstrainer is efficiënt: je zet alle spiergroepen aan het werk in een vloeiende beweging. Met een roterende massa van 32 kg ontwikkel je op de C100 een vermogen tot 350 Watt. Maak je keuze uit de 26 programma's of train op een constant weerstandsniveau. De ingebouwde ergometer regelt en meet het vermogen. De monitor geeft alle informatie weer, waaronder snelheid, afstand, cadans en verbrande calorieën. Je registreert je hartslag via de handsensoren of via een draadloze hartslag ontvanger.

Ergonomisch
Je traint comfortabel op de C100. De kantelbare monitor, de verstelbare comfort pedalen, de ergonomische handgrepen, de aandrijving vooraan die een langere slag geeft: dit zorgt voor een natuurlijke houding terwijl je crosst. Ideaal om af te vallen of te revalideren. Train waar jij wil: met de transportwielen onderaan verplaats je de C100 Crosstrainer in een vlotte beweging.

Ga voor een stevige work-out op de C100 Crosstrainer. Bestel eenvoudig online.

Train binnen alsof je buiten bent met de gratis Tunturi Routes app
De Alpe d'Huez beklimmen op de fiets? Zoeven op ski's door de sneeuw van de Alpen? Met Tunturi Routes blijft trainen leuk en uitdagend. De gratis versie van de app geeft altijd toegang tot vijftien video routes. Met de premium versie van Tunturi Routes heb je de keuze uit honderdduizenden kilometers aan routes over de hele wereld en honderden coaching video’s. Jouw training wordt een echte visuele belevenis!

De weerstand van je Tunturi trainer synchroniseert automatisch met de hoogteverschillen in de video zodat de beleving nog realistischer wordt. Wil je rustig opbouwen of juist iets meer uitdaging? Met de app pas je eenvoudig de intensiteit van de route aan. Begin met trainen en verleg je grenzen met Tunturi Routes.

De app is gratis te downloaden in de App Store en Play Store en eenvoudig te verbinden met je Tunturi trainer.

Zwift controlled
Deze Tunturi trainer is Zwift controlled. Dit wil zeggen dat de snelheid van de video zich aanpast op jouw tempo. Daarnaast houdt de trainer de hoogteverschillen op de video in de gaten en past de weerstand van jouw trainer daarop aan. Ook de parameters van je training worden realtime met Zwift gedeeld, zodat je een goed overzicht krijgt van je vorderingen.

Specificaties

Afmetingen L: 195 cm. B: 74 cm. H: 180 cm
Maximaal belastbaar gewicht 135 kg
Roterende massa: 32 kg
Borstband Ja mogelijk (5 - 5.4 Khz)
Transportwielen Ja
bidonhouder Ja + bidon
Gewicht 73,5 kg
Product lengte 1950 mm
Product hoogte 1800 mm
Product breedte 740 mm
Kleur Goud,Zwart
Handleiding talen IT,NL,FI,EN,FR,ES,DE,SE
Product gewicht 73500 g
Garantie 3 jaar
Materiaal Metaal,Plastic,Schuim
Apps Tunturi Routes, Kinomap, Zwift controlled, iConsole+ Training