TUNTURI Signature C65-F € 1.269,-

€ 1.269,-

Toevoegen aan je wenslijst
Deel met een vriend(in)
support-man

Klanten support

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice...


GRATIS levering !!!

ADVIES in onze showroom


  • Magneetrem met servomotor schakelt eenvoudig tussen de 48 weerstandsniveaus.
  • Vaste en bewegende handgrepen voor een maximaal aantal trainingsmogelijkheden.
  • Grote slaglengte van 50 centimeter voor een optimale nabootsing van een hardloopbeweging.
  • Minder belastend voor de knieën en gewrichten door de rechte trainingsbeweging.
  • Bluetooth AI monitor voor het overzichtelijk bijhouden van de trainingsparameters.

TUNTURI Signature C65-F € 1.269,-

Productinformatie

De Tunturi Signature C65 Crosstrainer is de voor aangedreven trainer uit de Signature lijn. De trainer is minder belastend voor gewrichten en gewrichten en praktisch ideaal om af te vallen, je conditie te verbeteren of te revalideren. Met de grote slaglengte, onderhoudsvrije magneetrem en de ruime keuze in weerstanden en programma's is deze geschikte trainer voor de beginnende én de fanatieke sporter.

Moeiteloos schakelen tussen 48 weerstanden
De C65 Crosstrainer is voorzien van een onderhoudsvrije magneetrem met servomotor. De magnetische aantrekkingskracht die op het vliegwiel wordt bepaald, wordt de weerstand bepaald. De weerstand wordt dus automatisch geregeld. Met een draai aan de knop van de monitor zet je de servomotor in gang, waardoor deze soepel naar de juiste weerstand schakelt.

Altijd een goed overzicht van de voortgang
Op de Bluetooth AI Monitor van de C65 zie je in één oogopslag alle parameters, inclusief afstand, tijd en wattage. Ook als je een tablet in de houder hebt, heb je nog steeds zicht op de vier belangrijkste parameters. De monitor geeft de hartslagzones weer in verschillende kleuren, zodat je snel ziet in welke zone je traint en de training kunt bijsturen. Met de hand kantel je de monitor krachtig naar de juiste positie, zodat je altijd een goed en helder zicht hebt op het scherm, gegarandeerd de kijkhoek of hoeveelheid lichtinval.

Train met apps en AI
Wil je meer variatie in je treinomgeving? Koppel dan via Bluetooth een video route app zoals Tunturi Routes van Zwift aan de C65. Met de gratis versie van Tunturi Routes heb je toegang tot 15 videoroutes, met de betaalde versie maak je gebruik van honderden routes. Bovendien kun je trainen of wedstrijden houden met andere app-gebruikers. Koppel je Zwift aan de trainer, dan voorbij de snelheid van de video zich aan op het tempo waarin jij traint. Koppel de iConsole-app aan de C65, dan stelt AI op basis van opbrengst trainingsresultaten een persoonlijk trainingsprogramma voor je op.

Comfortabele slaglengte van 50 cm
De slaglengte is de volledige afstand die je met elke beweging maakt, van voor naar achter. Heeft een trainer een kleinere paslengte, dan voelt het ook je met korte passagiersloopjes. Met een grotere paslengte ga je meer naar een hardloopbeweging. De meest aangename paslengte hangt af van je lichaamslengte. Hoe langer je bent, des te grotere stappen die je neemt en dus hoe groter de paslengte is die voor jou het meest comfortabel is. De C65 heeft een comfortabele paslengte van 50 centimeter, geschikt voor iedereen tussen de 1.60 en 2.00 meter.

Minder belastend voor Krampen en gewrichten
De C65 is een front-driven crosstrainer, waarbij het vliegwiel met de aandrijving aan de voorkant van de trainer zit. Bij een front-driven trainer maak je een platte ronddraaiende beweging, die je kunt vergelijken met langlaufen. Omdat de vliegwielkast niet in de weg zit, maak je altijd een rechte beweging bij het trainen. Dit in tegenstelling tot een achter aangedreven trainer, waar je een meer elliptische beweging maakt. Een frontdriven trainer, zoals de C65, is minder belastend voor je knieën en gewrichten, en daarom ideaal bij revalidatie van blessures.

Optimaal aantal trainingsmogelijkheden
De C65 trainer heeft zowel vaste als bewegende handgrepen. De vaste handgrepen zijn kleiner, zitten dichter bij elkaar en zijn voorzien van geïntegreerde hartslagsensoren. Tijdens hartslaggestuurde training kun je de volledige focus leggen op het onderlichaam. Voor de meest nauwkeurige hartslagmeting raden we altijd een borstband aan. Met de bewegende handgrepen neem je ook het bovenlichaam mee in de training omdat je de arm- en schouderspieren in beweging zet.

Train op het niveau dat bij jou voorbij
De C65 heeft 48 weerstandsniveaus. gecombineerd is er altijd een weerstand die op dat moment het beste bij jouw trainingsbehoefte is. Ook kun je kiezen uit 26 programma's: 12 voor opgegeven trainingsprofielen, 4 hartslaggestuurde programma's, een programma op tijd, één op wattage en één op calorieën, een programma op snelheid en een BMI- en vetmeting. Daarnaast kun je 4 gebruikersprogramma's instellen, een handmatige modus kiezen en een herstelprogramma met fitnesstest starten. Deze ontmoeting aan het einde van je training de snelheid waarmee je hartslag afneemt, de score geeft aan hoe goed je conditie is.

Specificaties

Display formaat 7 inch
Display type LED/LCD backlite kleur met groene LED beam
Aantal programma's 26
Programma's 1 Snelstart, 1 Tijdsdoel, 1 Afstandsdoel, 1 Calorie Doel, 1 Lichaamsvet/BMI, 1 WATT, 4 Hartslagdoel, 4 Gebruikers Programma's, 12 Voorgeprogrammeerde Programma's
Weerstandniveaus 32
Talen Engels
Wattage programma 20 - 350 per 5 watt
Conditie test Recovery
Display functies BAI, Tijd, Afstand, Calorie, Snelheid, Level, Hartslag, RPM, Training Profiel, WATT
Remsysteem PMS, servomotor
Roterende massa 35 kg
Max vermogen op 60 RPM 350 watt
Ergometer Ja
Voeding Adapter
Slaglengte 19 inch / 50 cm
Pedalen Comfort Grip (vast)
Afmetingen opgebouwd L 195 x B 74 x H 180 cm
Productgewicht 76,5 kg
Max. gebruikersgewicht 150 kg
Doos afmetingen L 149 x B 44 x H 78 cm
Doos gewicht 82,5 kg
Kantelbare monitor Ja
Handgrepen, vast en beweegbaar Ja
Hartslag via hartslagsensoren Ja
Analoge hartslagband connectie (5 - 5,4Khz) Ja
Bluetooth hartslagband connectie Ja
Bidonhouder Ja
Transport wielen Ja
Bluetooth Ja
USB oplader Nee
Apps (Android/iOS) Tunturi Routes / Iconsole+ Training / Kinomap / Zwift
Tablethouder Ja
Gebruikershandleiding DE/ES/FI/FR/GB/IT/NL/SE
Gebruik Thuis & Professioneel
Garantie 3 jaar
EAN code 8717842036570