BOWFLEX 560i SelectTech Smart Dumbbells - Met Bewegingssensor - Bluetooth € 899,-

€ 899,-

Toevoegen aan je wenslijst
Deel met een vriend(in)
support-man

Klanten support

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice...


GRATIS levering !!!

ADVIES in onze showroom


  • 2.3 – 27.2 kg (per stuk)
  • 70+ mogelijke oefeningen
  • 16 mogelijke gewichten
  • Tracking van sets, herhalingen,...

BOWFLEX 560i SelectTech Smart Dumbbells - Met Bewegingssensor - Bluetooth € 899,-

Productinformatie

Na de stappentellers is het tijd voor fitnessapparatuur om ook slim te worden en nu is het aan de dumbbells om met de tijd mee te gaan. De opvolger van de populaire Bowflex SelectTech dumbbells trackt al je totale activiteiten en via de gratis Bowflex 3DT app houd je bij hoelang je gesport hebt, hoeveel kilo je getild hebt en hoeveel calorieën je hebt verbrandt.

Via een Bluetooth-verbinding kan je de dumbbells verbinden met de app en binnen een afstand van 3 meter houdt de app dan alle data bij. De app geeft weer hoeveel lifts je hebt gedaan, bevat een timer, laat het totale aantal kilo's en geeft ook aan hoeveel calorieën je hebt verbrand.

Als je de app hebt gedownload moet je eenmalig een profiel aanmaken waarbij je een aantal persoonlijke basisgegevens moet invullen. De app vraagt je om je naam, gewicht, lengte en leeftijd. Door deze gegevens zo juist mogelijk in te vullen kan je precies zien hoeveel calorieën je hebt verbrand per oefening. Ook het totaal aantal kilo's is een leuke toevoeging aan de app. Als je het gewicht instelt op bijvoorbeeld 15 kg en je doet 10 x 5 herhalingen, dan laat de app zien dat je in totaal 750kg hebt getild en dat is toch heel wat!

Nu is het dus ook mogelijk om daadwerkelijk het aantal verbrande calorieën bij te houden voor krachttraining. Tot op heden was dit enkel mogelijk bij cardiotraining. Zoals algemeen bekend heeft krachttraining veel invloed op de caloriebalans (essentieel bij aankomen of afvallen).

Naast het bijhouden van de gegevens kan je ook leuke oefeningen en trainingen volgen. Zo biedt de app onder andere een '6 Week Challenge', waarbij je elke dag een lijstje met oefeningen en uitleg krijgt. Kom je er niet uit met de uitleg, dan kun je op de instructievideo klikken om de oefening in detail te zien en te volgen. De app heeft een enorme aanbod in oefeningen die zowel met uitleg als instructievideo te leren zijn. In je persoonlijke dagboek wordt bijgehouden wat je allemaal hebt bereikt. Ook vind je daar al je records, die je vervolgens met je vrienden kan delen op social media.

Specificaties

VOLLEDIGE herhalingen Worden geteld en bijgehouden
Oefeningen Vele mogelijkheden
hartslagmeting Mogelijk met een borstband
Ontwerp Gepatenteerde slimme verstelbare dumbbells
Bereik in gewichten 2.3 – 27.2 kg (per stuk)
Technologie Ingebouwde 3DT (driedimensionale trainer) met tracking van sets, herhalingen, (totaal) gewicht, teller en snelheid
Aantal mogelijke oefeningen 70+
Verschillende mogelijke gewichten 16
Keuze uit de volgende gewichten 2.3, 3.4, 4.5, 5.7, 6.8, 7.9, 9, 10.2, 11.3, 13.6, 15.9, 18.1, 20.4, 22.7, 24.9, 27.2 kg
Afmetingen van de dumbbell (per stuk en L x B x H in cm): 40.1 x 23.6 x 21.9
Afmetingen inclusief rek ((100406) in L x B x H in cm) 90.7 x 53.4 x 58.8
Gewicht 27.2 kg (per stuk)
Geschikt voor Thuisgebruik