TUNTURI Centuri E100 € 739,-

€ 739,-

Toevoegen aan je wenslijst
Deel met een vriend(in)
support-man

Klanten support

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice...


GRATIS levering !!!

ADVIES in onze showroom


  • Ergonomisch trainen
  • Ergometer met parallelle weergave van vermogen/weerstand
  • 32 weerstandsniveaus, 26 programma's
  • Handige houder voor tablet of smartphone
  • Monitor met weergave van verschillende parameters
  • Met extra lage instap
  • Training personaliseren via de gratis app Tunturi Routes

TUNTURI Centuri E100 € 739,-

Productinformatie


Ben je op zoek naar meer afwisseling? Wil je intenser trainen met duidelijke doelstellingen? De E100 hometrainer uit de Tunturi Centuri-serie laat je kiezen tussen meerdere programma's met uitgebreide functies én met feedback.

Gelimiteerde Centuri-uitgegeven
In 1922 opende de gebroeders Harkke een Tunturi fietswinkel in Turku, Finland. In de jaren 60 zijn we de eerste ter wereld van de ergometer hometrainer. Nu, in 2022, vieren we onze 100e verjaardag. Om deze mijlpaal te vieren hebben we een speciale lijn Centuri limited edition producten ontwikkeld in een fraai goud-zwart jasje. Onze afwijkende Tunturi-artikelen met een strak, nieuw en gelimiteerd ontwerp die niet misstaan ​​tussen de rest van je Tunturi-producten.

Maak van fietsen een uitdaging. Verleg je grenzen.

Varieer je work-outs
Met een vliegwiel van 11 kg ontwikkel je een maximaal vermogen van 350 Watt. Kies uit de 32 weerstandsniveaus of volg één van de 26 programma's. Bepaal je doel en ga voor een training op maat: de ergometer laat je het wattage opbouwen in stappen van 5 Watt. Zo train je rossen op je eigen niveau.

Ergonomisch en comfortabel
Het comfort zadel stel je verticaal én horizontaal in. Het multigrip stuur kantel je in de gewenste positie. Zelfs de monitor is instelbaar. De voetriemen van de ergonomisch gevormde antislip pedalen zijn verstelbaar zodat je voeten stabiel blijven tijdens het trappen. Met de bidonhouder en bijgeleverde bidon heb je steeds voldoende water of sportdrank bij de hand. Ga niet over je grenzen: hou je hartslag in de gaten via de handsensoren of via de draadloze hartslag ontvanger. Op de monitor (5,5 inch) volg je de belangrijkste parameters: tijd, snelheid, afstand, cadans, hartslag en wattage. Daarnaast lees je ook het aantal verbruikte calorieën af.

Train binnen en buiten met de gratis Tunturi Routes app
De Alpe d'Huez beklimmen op de fiets? Zoeven op ski's door de sneeuw van de Alpen? Met Tunturi Routes blijft leuk en uitdagend trainen. De gratis versie van de app geeft altijd toegang tot vijftien videoroutes. Met de premium versie van Tunturi Routes heb je de keuze uit honderdduizenden kilometers aan routes over de hele wereld en honderden coaching video's. Jouw training wordt een echte visuele beleving!

De weerstand van je Tunturi trainer synchroniseert automatisch met de hoogteverschillen in de video zodat de beleving nog realistischer wordt. Wil je rustig opbouwen of juist iets meer uitdaging? Met de app pas je eenvoudig de intensiteit van de route aan. Begin met trainen en verleg je grenzen met Tunturi Routes.

De app is gratis te downloaden in de App Store en Play Store en eenvoudig te verbinden met je Tunturi trainer.

Zwift gestuurd
Deze Tunturi trainer is Zwift gestuurd. Dit wil zeggen dat de snelheid van de video zich aanpast aan jouw tempo. Daarnaast bevat de trainer de hoogteverschillen op de video in de gaten en voorbij de weerstand van jouw trainer. Ook de parameters van je training worden realtime met Zwift gedeeld, zodat je een goed overzicht krijgt van je leven.

Specificaties

Afmetingen L: 99 cm. B: 60 cm. H: 158 cm
Maximaal belastbaar gewicht 135 kg
Vliegwiel 11 kg
Borstband Ja (5 - 5.4 Khz)
Transportwielen Ja
bidonhouder Ja, met bidon
Pedalen Antislip met verstelbare banden
Gewicht 38,7 kg
Hartslagfunctie Ja
Lcd-display 5,5 inch
Weerstandsysteem Elektronische magneetrem
Stuur In hoogte verstelbaar
Zadel In hoogte en horizontaal verstelbaar
Voeding Via stopcontact
Kleur Goud,Zwart
Garantie 3 jaar
Materiaal Metaal, Kunststof, Schuim
Apps Tunturi Routes / Iconsole+ Training / Kinomap / Zwift controlled