TUNTURI Platinum UB20 € 1.469,-

€ 1.469,-

Toevoegen aan je wenslijst
Deel met een vriend(in)
support-man

Klanten support

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice...


GRATIS levering !!!

ADVIES in onze showroom


  • Schakel geleidelijk tussen 48 weerstandsniveaus voor een soepele training
  • Ergonomische multigrip+ stuur met antislip coating voor optimaal comfort en grip
  • Bluetooth AI monitor met duidelijk overzicht en geïntegreerd tablethouder
  • Compatibel met je favoriete training apps
  • Lage instap en stabiel voor veilig op- en afstappen

TUNTURI Platinum UB20 € 1.469,-

Productinformatie

Bouw je conditie op met de Tunturi Platinum UB20 Upright Bike. Met het stabiele frame en de lage doorstap is deze trainer ideaal voor revalidatie en de recreatieve fietser. Het Comfort zadel en het Multigrip+ stuur en de verstelbare pedalen met antislip zorgen er voor dat je altijd in de juiste positie zit. Met de 48 weerstanden kun je in kleine stapjes schakelen en bouw je rustig je conditie op.

Soepel en comfortabel trainen
Dankzij de onderhoudsvrije magneetrem, verander je weerstand met een paar drukken op de knoppen van de monitor. Het remsysteem zorgt voor een geleidelijke overgang naar een andere weerstand, zodat je soepel blijft trainen. Het remsysteem schakelt soepel tussen de 48 verschillende weerstandsniveaus, zodat je rustig je conditie in kleine stapjes kunt opbouwen.

Ideaal voor revalidatie
De Tunturi Platinum UB20 Upright Bike biedt een laag weerstandsniveau, wat ideaal is voor een rustige start en geleidelijke conditie opbouw. Hierdoor is de trainer perfect voor revalidatie, fysiotherapie en beginnende sporter. De overgang tussen weerstandsniveaus is subtiel. Met het stevig frame en de mogelijkheid om het volle gewicht op het stuur te leunen, is de Platinum UB20 ook geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit. Daarnaast zorgt de lage instap voor het makkelijk op- en afstappen.

Continue inzicht in je conditie
Dankzij de Bluetooth AI-monitor heb je alle belangrijke trainingsparameters in één oogopslag: tijd, afstand, calorieën, snelheid, trainingsweerstand, hartslag, RPM, het trainingsprofiel en het wattage. Met kleur gecodeerde hartslagzones heb je altijd inzicht in je trainingsintensiteit. Zodat je de voortgang van je conditie kunt bijhouden. Daarnaast heeft de monitor een geïntegreerd tablet houder. Met de tablet in de houder zie je nog steeds de vier belangrijkste parameters op de monitor, aan weerszijden van de tablet.

Nog meer variatie en uitdaging met training apps
Met een video route app zoals Tunturi Routes of Kinomaps train je binnen alsof je buiten bent. Met de gratis versie heb je toegang tot een aantal video routes, met de betaalde versie kun je kiezen uit honderden routes over de hele wereld. Koppel je Zwift aan de Platinum UB20, dan past de video zich aan op de snelheid waarin jij op dat moment traint. Koppel je de iConsole+ app aan de monitor, dan stelt AI op basis van je behaalde trainingsresultaten een persoonlijk programma voor je op.

Nog meer voordelen van de Tunturi Platinum UB20 Upright Bike
✓ 48 weerstandsniveaus voor weerstandsopbouw in kleine stappen
✓ 26 Programma's
✓ Ergometer hometrainer, voor nauwkeurige trainingsmetingen
✓ Parameters: Tijd, afstand, snelheid, weerstand, watt, RPM, calorieën en hartslag.
✓ Lage beginweerstand en geleidelijke oploop weerstand
✓ Nummering voor het precies afstellen van het ergonomische comfortzadel
✓ Multigrip+ stuur voor ongeëvenaarde grip en comfort
✓ Antislip pedalen met balansgewicht en skischoensluiting
✓ Maximaal gebruiksgewicht van 180 kg
✓ Professionele garantie

Comfortabel Multigrip+ stuur met antislip
Het Multigrip+ stuur kun je vasthouden in de positie die jij fijn vindt. Bovendien stimuleert het ergonomische ontwerp een correcte zithouding. Het Comfort+ stuur heeft een antislip coating, zodat je handen niet snel wegglijden, ook niet tijdens een intensieve training. Met de sneltoetsen bedien je eenvoudig de monitor tijdens de training. Het stuur heeft geïntegreerd hartslagsensoren zodat je kunt trainen op hartslag. De hartslag sensoren zitten dicht bij elkaar, zodat je makkelijk en snel je hartslag nauwkeurig en in real-time kunt meten.

Horizontaal en in hoogte verstelbaar zadel voor maximaal zit comfort
De zadel is met de quick-release knop makkelijk en snel te verstellen. Om de positie van het zadel af te stemmen op je lichaamslengte, hoef je alleen maar naar de buis van het zadel te kijken. Hierop staan de lengtes aangegeven, zodat je het zadel precies kunt afstemmen op je lichaamslengte. De verticale zadelverstelling zit aan de voorkant, waardoor deze beter bereikbaar is dan wanneer de verstelling aan de achterkant zit. Met de nummerweergave kun je het zadel horizontaal precies afstellen.

Zeer stabiel en antislip pedalen voor veilig op- en afstappen.
De Tunturi Platinum UB20 Upright Bike is ontworpen voor optimale stabiliteit en veiligheid. De pedalen van de Platinum UB20 hebben een balansgewicht voor de ideale instap. De pedalen hangen in de neutrale stand een beetje schuin naar beneden, zodat je de voeten er zo in schuift. De pedalen zijn antislip, zodat je voeten er niet uit schieten tijdens de training. Ook hebben ze een skischoen-sluiting, zodat je de sluiting in precies de juiste stand over je schoen vast kunt zetten. De voet van de Platinum UB20 heeft een V-vorm, dat zorgt voor extra stabiliteit bij het op- en afstappen.

Platinum: de perfecte symbiose van prestatie, comfort en luxe.
De Tunturi Platinum UB20 Upright Bike maakt deel uit van de Tunturi Platinum collectie, die bestaat uit commerciële fitnessapparatuur ontworpen voor veeleisende gebruikers die op zoek zijn naar het toppunt van prestaties. Of je nu een thuisgebruiker, sportschoolhouder of fysiotherapeut bent, onze high-end, moderne en strakke ontwerpen leveren robuuste, stevige apparatuur in opvallende zwarte afwerkingen. Ervaar de perfect combinatie van prestatie, comfort en luxe met onze Tunturi Platinum Collectie.

Specificaties

Display formaat 7 inch
Display type LED/LCD backlight kleur met zilveren LED beam
Aantal programma's 26
Programma's 1 Snelstart, 1 Tijdsdoel, 1 Afstandsdoel, 1 Calorie Doel, 1 Lichaamsvet/BMI, 1 WATT, 4 Hartslagdoel, 4 Gebruikers Programma's, 12 Voorgeprogrammeerde Programma's
Weerstandniveaus 48
Talen Engels
Wattage programma Ja, 20 - 260 per 5 Watt
Conditie test Ja
Display functies BAI, Tijd, Afstand, Calorie, Snelheid, Level, Hartslag, RPM, Training Profiel, WATT
Remsysteem PMS servomotor
Roterende massa 15 kg
Max vermogen op 60 RPM 260 W
Ergometer Ja
Voeding Adapter
Pedalen Comfort
Afmetingen opgebouwd L 121.5 x B 61 x H 148.5 cm
Productgewicht 58 kg
Max. gebruikersgewicht 180 kg
Doos afmetingen L 113 x B 31 x H 75 cm
Doos gewicht 63,5 kg
Kantelbare monitor Nee
Stuur Multigrip+ (gefixeerd)
Zadel Comfort+
Zadel verstelbaar Horizontaal en hoogte
Hartslag via hartslagsensoren Ja
Analoge hartslagband connectie (5 - 5,4Khz) Ja
Bluetooth hartslagband connectie Ja
Bidonhouder Ja
Transport wielen Ja
Bluetooth Ja
USB oplader Ja
Apps (Android/iOS) Tunturi Routes / Iconsole+ Training / Kinomap / Zwift compatibel
Tablethouder Ja
Gebruikershandleiding DE/ES/FI/FR/GB/IT/NL/SE
EAN code 8717842036303
Gebruik Thuis / Professioneel