TUNTURI Signature E40 € 599,-

€ 599,-

Toevoegen aan je wenslijst
Deel met een vriend(in)
support-man

Klanten support

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice...


GRATIS levering !!!

ADVIES in onze showroom


  • Magneetrem met servomotor schakelbaar moeiteloos tussen 32 weerstandsniveaus
  • Multigrip stuur met zachte foamlaag voor een prettige grip, inclusief geïntegreerde hartslagsensoren
  • Comfortzadel voor een stabiele en prettige zit en een goede verdeling van je gewicht
  • Comfort balanspedalen met gewichtjes voor een eenvoudige opstap
  • Bluetooth AI monitor voor een duidelijk overzicht van de parameters en de workout-resultaten

TUNTURI Signature E40 € 599,-

Productinformatie

Uitdagend trainen doe je thuis met de Tunturi Signature E40 Hometrainer. Met 25 programma's en 32 weerstandsniveaus is de hometrainer bij uitstek geschikt voor de fietser die van variatie in de workout houdt. Door de lage, ruime open- en afstap, Comfort balanspedalen met antislipvoering en de elektronische bediening is de E40 ook geschikt voor revalidatie.

Schakel eenvoudig tussen 32 weerstanden
Met de onderhoudsvrije magneetrem schakel je moeiteloos tussen verschillende de 32 weerstandsniveaus. gecombineerd heb je de grens van de workout altijd in eigen hand, ook tijdens de workout. Je hoeft bijvoorbeeld niet af te stappen van de training te onderbreken om van weerstand te wisselen. Het remsysteem werkt met behulp van magneten, die in beweging worden gezet door de servomotor. Op het scherm van de E40 zie je de weerstand en je past deze met een simpele draai aan de knop tijdens de training aan.

Laat AI een nieuw programma samenstellen
Met de Bluetooth AI monitor houd je overzichtelijk alle parameters van je workout bij en zie je in één oogopslag in welk programma je zit en op welke weerstand je traint. De monitor is volledig kantelbaar en blijft altijd goed verstandig, zelfs bij fel licht. Ook de BAI (Body Activity Index) score wordt bijgehouden. Deze unieke waarde wordt berekend op basis van je hartslag, leeftijd, geslacht en trainingsduur. De AI-technologie in de monitor maakt op basis van je trainingsresultaten een nieuw, persoonlijk trainingsprogramma in iConsole+ zodat je altijd met op maat gemaakte trainingsdoelen werkt.

Trein binnen ook je buiten bent
Trein je veel binnen en ben je uitgekeken op de straat of de muur? Voeg dan een extra visuele uitdaging toe aan je workout! De E40 koppel je via Bluetooth aan apps als Tunturi Routes van Zwift. Met Tunturi Routes maak je van je workout een visuele belevenis. Beklim de Alpe d'Huez of kies voor een toeristische route door dorpjes en bossen. Met de gratis versie van de app heb je altijd 15 routevideo's, de betaalde versie heeft honderden routes. Daarnaast is de E40 compatibel met Zwift, dat betekent dat de video wordt aangepast aan het tempo waarin jij fietst.

Altijd de juiste houding en een comfortabele grip
Een goede trainingshouding is essentieel bij een hometrainer. Het Multigrip stuur van de E40 biedt verschillende grijppunten met een zachte foamlaag, zodat je altijd comfortabel kunt trainen. Bovendien is het stuur eenvoudig kantelbaar, waardoor je kunt kiezen uit een recreatieve, sportieve of racehouding voor extra variatie. Met de sensoren in het stuur heb je altijd zicht op je hartslag via de AI monitor.

Borstband zitten is comfortabel trainen
Een juiste houding tijdens het fietsen is belangrijk voor een effectieve training en het voorkomen van blessures. Bovendien krijg je dat je spierpijn krijgt als je prettig zit. Het Comfort zadel verstel je eenvoudig in hoogte en in lengte, zodat je altijd in de juiste houding zit tijdens het trainen. Zadelpijn behoort daarmee tot het verleden. Het ergonomische zadel vangt de beweging van de training op zodat je altijd comfortabel zit. De grote oppervlakte zorgt ervoor dat het gewicht beter verdeeld wordt.

Voeten in balans
De Comfort balanspedalen van de E40 Hometrainer helpen je snel te starten met je training. Je hoeft niet te zoeken naar de juiste positie van de pedalen: de gewichtjes onder de pedalen zorgen ervoor dat deze recht hangen en je gemakkelijk instapt. Dit houdt ook tijdens de training je benen goed in balans. De antislipvoering zorgt samen met de verstelbare riempjes ervoor dat je voeten niet van de pedalen schieten tijdens de training.

Makkelijk openen en afstappen
Met een lage, brede doorstap is de E40 letterlijk en figuurlijk een laagdrempelige hometrainer. Er zit relatief veel ruimte tussen de voorste buis en de vliegwielkast, waardoor je niet over het zadel van een frame hoeft te tillen om open- en af ​​te stappen. Het is een niet-belastende en veilige manier, waardoor de E40 ook geschikt is voor revalidatie, voor ouderen of mensen met mobiliteitsproblemen. Het stevige frame zorgt voor voldoende steun tijdens het open- en afstappen.

Zet doelen voor resultaten
Met 32 ​​weerstandsniveaus en 25 programma's biedt de E40 hometrainer een uitgebreid scala aan mogelijkheden. Zo kun je trainen op tijd, op afstand, calorieën, meet je BMI- en vetpercentage, heeft de trainer 4 hartslag gestuurde programma's, 12 voor bepaalde trainingsprofielen, 4 eigen programma's en 1 handmatige modus. Keuze genoeg dus voor de fietser die van variatie houdt. De monitor toont de tijd, afstand, calorieën, snelheid, weerstand, hartslag, RPM en het trainingsprofiel, zodat je altijd kunt zien hoe je workout vordert, en standaard kunt bijsturen.

Specificaties

Display formaat 5.5 inch
Display typeAchtergrond kleuren LCD
Aantal programma's 26
Programma's 1 Snelstart, 1 Tijdsdoel, 1Afstandsdoel, 1 Calorie Doel, 1 Lichaamsvet/BMI, 4 Hartslagdoel, 1 Watt , 4 Gebruikersprogramma's, 12 Preset Programma's
Weerstandniveaus 32
Talen Engels
Wattage programma Ja, 20 - 250 per 5 watt
Conditie test Recovery
Display functies BAI, Tijd, Afstand, Calorie, Snelheid, Niveau, Hartslag, RPM, Trainingsprofiel, Watt
Remsysteem PMS, servomotor
Roterende massa 9 kg
Max vermogen 60 RPM 250W
Ergometer Ja
Pedalen Comfort
Afmetingen opgebouwd L 99 x B 59 x H 157 cm
Productgewicht 36,8 kg
Max. gebruikersgewicht 150 kg
Doos afmetingen L 119 x B 28 x H 68 cm
Doos gewicht 40,4 kg
Kantelbare monitor Nee
Stuur Multigrip (verstelbaar)
Zadel Comfort
Zadel verstelbaar Horizontaal / Verticaal
Hartslag Hartslagsensoren / Analoge hartslagband connectie (5 - 5,4Khz)
Bluetooth hartslagband connectie Ja
Bidonhouder Ja
Transport wielen Ja
Bluetooth Ja
USB oplader Nee
Apps (Android/iOS) Tunturi Routes / Iconsole+ Training / Kinomap / Zwift Compatibel
Voeding Adapter 9V/0,5A
Tablethouder Ja
Gebruik Thuis
Garantie 3 jaar
Gebruikershandleiding DE/ES/FI/FR/GB/IT/NL/SE
EAN code 8717842036686