TUNTURI Signature E50 € 739,-

€ 739,-

Toevoegen aan je wenslijst
Deel met een vriend(in)
support-man

Klanten support

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice...


GRATIS levering in gans België

ADVIES in onze showroom

  • Magneetrem met servomotor soepel soepel tussen de 48 verschillende weerstandsniveaus.
  • Multigrip+ stuur met verschillende verstelmogelijkheden voor een goede en comfortabele houding.
  • Comfortzadel voor een betere verspreiding van het gewicht en een comfortabele trainingshouding.
  • Comfort balanspedalen voor een gemakkelijke instap en goede balans tijdens het trainen.
  • Bluetooth AI-monitor is volledig kantelbaar en duidelijk gedefinieerd vanuit elke kijkhoek.

TUNTURI Signature E50 € 739,-

Productinformatie

De Tunturi Signature E50 Hometrainer is een robuuste, veelzijdige hometrainer. De fiets biedt met 26 programma's en 48 weerstandsniveaus een afwisselende training op alle niveaus. Wil je trainen met duidelijke doelen? De Bluetooth AI monitor toont in één oogopslag alle trainingsparameters en stelt op basis van opbrengst trainingsresultaten een persoonlijk trainingsprogramma voor je samen.

Pas krachtig de weerstand aan
Met de onderhoudsvrije magneetrem wissel je krachtig tussen de 48 verschillende weerstandsniveaus. Dit betekent dat je de training niet hoeft te onderbreken om te wisselende weerstand, maar je tijdens de training op- en af ​​kunt schakelen. De weerstand wordt bepaald door de magnetische aantrekkingskracht die op het vliegwiel wordt beïnvloed. De servomotor zorgt voor een geleidelijke overgang naar een andere weerstand, zodat je soepel blijft trainen. Via de monitor van de E50 kies je met een draai aan de knop de definitieve weerstand, de motor doet de rest.

Alle parameters in één oogopslag
Met alle parameters op het 7 inch scherm zie je in één oogopslag je voortgang. Je kantelt de monitor eenvoudig met de hand, zodat hij altijd in de juiste positie staat voor een goed zicht op het scherm, of je nu rechtop fietst of in de race-stand. Via Bluetooth verbind je de trainer met een hartslagmeter of met Tunturi Routes en Zwift voor een visuele trainingsbelevenis. Wil je een trainingsprogramma dat helemaal voor jou op maat gemaakt is? De AI-technologie maakt het mogelijk om via iConsole+ een persoonlijk trainingsprogramma samen te laten stellen op basis van je trainingsresultaten.

Workout met een visuele belevenis
Maak je training extra leuk en uitdagend met externe apps. Via Bluetooth koppel je de E50 aan Tunturi Routes. Met de gratis versie kies je uit 15 verschillende videoroutes, met de betaalde app heb je de keuze uit honderden routes, zoals delen van de Tour de France en de Alpe d'Huez. Koppel je Zwift van Tunturi Routes aan de trainer, en verleden de snelheid op de video zich aan jouw trainingstempo.

Altijd de juiste houding
Een goede trainingshouding voorkomt spierpijn en blessures. Het Multigrip+ stuurstel je traploos in, waardoor je hem tot op de millimeter in de juiste positie kunt zetten voor de beste houding. De hartslagsensoren zitten aangenaam dichtbij. Hierdoor heb je alle mogelijkheden om de hartslagsensoren enorm te behouden op de manier die voor jou het meest comfortabel is, waardoor de positie van het stuur werkt. Het stuur is ook in hoogte verstelbaar en heeft een antislipcoating die voorkomt dat je handen wegglijden, zelfs tijdens intensieve trainingen.

Nooit laatste van zadelpijn
Of je nu tien minuten van een uur op de fiets zit, zadelpijn ligt altijd op de loer als je niet het juiste zadel hebt. Het Comfort zadel meestal een ongemakkelijke zit, en daarmee zadelpijn. De ergonomische vorm van het zadel vangt de impact van de beweging op en het grotere oppervlak zorgt voor een betere verdeling van het gewicht. Bovendien is het zadel zowel in de hoogte als in de lengte verstelbaar. Daarbij pas je de stand van het zadel gemakkelijk aan, bijvoorbeeld als je wisselt van stand van het stuur of als meerdere mensen gebruik maken van de trainer, en heb je altijd de juiste zithouding tijdens de training.

De pedalen in balans
Niets is zo vervelend als voeten die steeds van de pedalen af ​​schieten tijdens het trainen. Met de Comfort balanspedalen hoort dit tot de afgelopen tijd. De voetriempjes zijn verstelbaar in zeven posities en dankzij de antislipvoering van de pedalen schieten je voeten er niet uit tijdens de training. Bovendien stap je eenvoudigweg in de pedalen als je op de trainer zit. Door de gewichtjes onder de pedalen blijven deze altijd recht hangen, zodat je niet met je voeten hoeft te zoeken naar de juiste instappositie.

Een soepele instap
De E50 heeft extra ruimte tussen de voorste buis en de vliegwielkast. Dit betekent dat je niet over het zadel hoeft te tillen of je been hoog op hoeft te trekken om van de trainer te stappen. De open- en afstap is voor iedereen laagdrempelig en veilig, waarmee de trainer ook ideaal is voor revalidatie, voor oudere mensen van mensen met mobiliteitsproblemen.

Veelzijdig en intensief trainen
De E50 heeft maar liefst 48 weerstandsniveaus, waartussen je eenvoudig en traploos ingeschakeld met een draai aan de knop. Daarnaast kun je kiezen uit 26 programma's: 12 voor geselecteerde trainingsprofielen, 4 hartslag gestuurde programma's, 4 eigen programma's en een programma op tijd, afstand en calorieën. Ook heeft de E50 een wattageprogramma, een BMI- en vetpercentage-meting en een handmatige modus. Bovendien kun je afsluiten met een herstelprogramma met fitnesstest die aan het einde van je training de snelheid meet waarmee je vertragen. Aan de hand van de score zie je hoe het met je conditie is.

Specificaties

Display formaat 7 inch
Display type LED/LCD Backlite color
Aantal programma's 26
Programma's 1 Snelstart, 1 Tijdsdoel, 1 Afstandsdoel, 1 Calorie Doel, 1 Lichaamsvet/BMI, 1 WATT, 4 Hartslagdoel, 4 Gebruikers Programma's, 12 Voorgeprogrammeerde Programma's
Weerstandniveaus 48
Wattage programma Ja, 20 - 260 per 5 watt
Conditie test Recovery
Display functies BAI, Tijd, Afstand, Calorie, Snelheid, Level, Hartslag, RPM, Training Profiel, WATT
Remsysteem PMS servomotor
Roterende massa 11 kg
Max vermogen op 60 RPM 260 watt
Voeding Adapter 9V/1A
Pedalen Comfort
Afmetingen opgebouwd L 99 x B 60 x H 158 cm
Productgewicht 38,7 kg
Max. gebruikersgewicht 150 kg
EAN code 8717842036518
Doos afmetingen L 119 x B 28 x H 68 cm
Doos gewicht 42,2 kg
Kantelbare monitor Ja
Stuur Multigrip+ (verstelbaar, traploos)
Zadel Comfort
Zadel verstelbaar Horizontaal / Verticaal
Hartslag via hartslagsensoren Ja
Analoge hartslagband connectie (5 - 5,4Khz) Ja
Bluetooth hartslagband connectie Ja
Bidonhouder Ja
Transport wielen Ja
Bluetooth Ja
USB oplader Nee
Tablethouder Ja
Apps (Android/iOS) Tunturi Routes / Iconsole+ Training / Kinomap / Zwift controlled
Gebruikershandleiding DE/ES/FI/FR/GB/IT/NL/SE
Gebruik Thuis
Garantie 3 jaar