TUNTURI Signature E60 € 949,-

€ 949,-

Toevoegen aan je wenslijst
Deel met een vriend(in)
support-man

Klanten support

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice...


GRATIS levering !!!

ADVIES in onze showroom


  • Magneetrem met servomotor schakelt soepel tussen de 48 weerstandsniveaus
  • Multigrip+ stuur voor een traploze verstelling en de beste grip
  • Extra groot Comfort+ zadel met ultiem comfort en goede verdeling van het trainingsgewicht
  • Comfort+ balanspedalen voor een goede balans van de voeten tijdens het trainen en een makkelijke instap
  • Bluetooth AI monitor met alle trainingsparameters en een persoonlijk AI trainingsprogramma

TUNTURI Signature E60 € 949,-

Productinformatie

De Tunturi Signature E60 Hometrainer is de ideale fiets voor iedereen die van uitdaging en variatie houdt. Met 26 programma's en 48 weerstandsniveaus heeft de trainer alles voor zowel de recreatieve als de fanatieke sporter die regelmatig traint. De hometrainer heeft een Comfort+ zadel en Bluetooth AI monitor voor een duidelijk overzicht van alle parameters en een persoonlijk trainingsprogramma.

Schakel moeiteloos naar de juiste weerstand
De E60 heeft een onderhoudsvrije magneetrem. De weerstand wordt bepaald door de magnetische aantrekkingskracht die op het vliegwiel van de hometrainer wordt uitgeoefend. Deze aantrekkingskracht wordt in gang gezet door een servomotor. Dit betekent dat je zelf geen extra kracht hoeft te zetten om te veranderen van weerstand. Je hoeft ook niet stoppen met fietsen als je tussentijds naar een andere weerstand wilt schakelen. In plaats daarvan is een draai aan de knop van de monitor voldoende. De servomotor doet de rest.

Alle parameters in één oogopslag
De Bluetooth AI monitor toont altijd alle trainingsparameters : tijd, afstand, calorieën, snelheid, weerstand waarop je traint, hartslag, RPM, het trainingsprofiel en het wattage. De hartslagzones worden in kleur weergegeven, zodat je snel ziet in welke zone je zit. Met de hand kantel je de monitor in elke gewenste stand, de waardes blijven altijd goed leesbaar. De monitor heeft een tablethouder, zodat je tijdens de training een film of serie kunt kijken, of kunt trainen met apps zoals Tunturi Routes. Ook als de tablet in de houder zit, blijven de vier belangrijkste parameters altijd zichtbaar.

Train alsof je buiten bent
De E60 is via Bluetooth te koppelen met verschillende visuele apps, zoals Zwift en Tunturi Routes. Daarmee heb je nog meer uitdaging tijdens de training. Met Tunturi Routes heb je altijd toegang tot 15 gratis video routes, en de betaalde versie geeft je toegang tot bijvoorbeeld online lessen, challenges en wedstrijden. Koppel je de iConsole+ app aan de E60, dan stelt AI op basis van je behaalde trainingsresultaten een persoonlijk trainingsprogramma voor je samen. Daarmee train je dus altijd binnen je eigen grenzen en met persoonlijke trainingsdoelen.

Altijd een goede grip
Het Multigrip+ stuur van de E60 is traploos verstelbaar. Dit betekent dat je het stuur tot op de millimeter nauwkeurig kunt vastzetten en je altijd in de meest prettige trainingspositie zit, van recreatief (hoog) tot sportief (midden) en race (laag). De hartslagsensoren zitten aangenaam dichtbij, zodat je meer mogelijkheden hebt de sensoren vast te houden in de voor jou meest comfortabele houding, in welke stand het stuur of het zadel ook staan. De anti-slip coating zorgt er voor dat je handen nooit van het stuur glijden.

Nog meer voordelen van de E60 Hometrainer
✓ Ergometer hometrainer
✓ Lage, ruime doorstap
✓ Vetmeting en BMI-calculatie
✓ Hartslag gestuurd trainen
✓ Recovery programma met fitness test
✓ Elektronische bediening, geen zware draaiknop
✓ Bidonhouder
✓ Transportwielen
✓ Tablethouder
✓ Te verbinden met een analoge en Bluetooth borstband
✓ Optioneel uit te breiden met REHA pedalen

Altijd de juiste zithouding
Een workout op een hometrainer doe je (vooral) zittend. Dan is het belangrijk dat je een goed zadel hebt. Want of je nu tien minuten of een uur fietst, zadelpijn ligt altijd op de loer. Met het Comfort+ zadel heb je altijd de juiste zithouding dankzij het extra grote en brede zitoppervlakte. Bovendien is het zadel gevuld met een gel die de beweging van het training opvangt. Het Comfort+ zadel is in hoogte en lengte verstelbaar zodat je het eenvoudig in de optimale trainingsstand zet.

Pedalen in balans
Met de Comfort+ balanspedalen hoeven je voeten niet te 'zoeken' naar de juiste stand. De pedalen hangen altijd recht dankzij de gewichtjes onder de pedalen, wat zorgt voor een snelle en prettige instap zodat je meteen kunt beginnen met trainen als je in het zadel zit. De Comfort+ balanspedalen hebben een antislip voering. De verstelbare voetriemen lijken op het kliksysteem van skischoenen, waardoor je meerdere verstelmogelijkheden hebt. Je hoeft alleen maar de riem aan te trekken om deze in de juiste stand vast te zetten, en je start meteen met trainen.

Eenvoudig op- en afstappen
Dankzij de lage instap van de E60 hoef je je been niet over het zadel of het frame te tillen om op te stappen. Dankzij de brede ruimte tussen de voorste buis en de vliegwielkast stap je makkelijk de trainer op en af, waarbij je de voet slechts een paar centimeter van de grond hoeft te tillen. Dat maakt de E60 ook heel geschikt voor revalidatie of mensen met mobiliteitsproblemen.

Train veelzijdig en uitdagend
Met 48 weerstandsniveaus en 26 trainingsprogramma's heeft de E60 een ruim aanbod aan mogelijkheden. De 26 programma's bestaan uit 12 voorgeprogrammeerde trainingsprofielen, 4 hartslag gestuurde programma's, een programma op tijd, een programma op afstand en één op calorieën. Daarnaast heeft de E60 een wattage programma, een BMI- en vetpercentage-meting, 4 eigen programma's en een handmatige modus. Ook biedt de E60 een recovery programma met fitness test, waarmee wordt bijgehouden hoe snel je hartslag daalt na je workout: aan de hand van de score ze je hoe goed je conditie is.

Specificaties

Display formaat 7 inch
Display type LED/LCD Backlite color met groene LED beam
Aantal programma's 26
Programma's 1 Snelstart, 1 Tijdsdoel, 1 Afstandsdoel, 1 Calorie Doel, 1 Lichaamsvet/BMI, 1 WATT, 4 Hartslagdoel, 4 Gebruikers Programma's, 12 Voorgeprogrammeerde Programma's
Weerstandniveaus 48
Talen Engels
Wattage programma Ja, 20 - 350 per 5 watt
Conditie test Recovery
Display functies BAI, Tijd, Afstand, Calorie, Snelheid, Level, Hartslag, RPM, Training Profiel, WATT
Remsysteem PMS Servomotor
Roterende massa 14 kg
Max vermogen op 60 RPM 350 watt
Ergometer Ja
Pedalen Comfort
Afmetingen opgebouwd L 99 x B 60 x H 158 cm
Productgewicht 47,7 kg
Max. gebruikersgewicht 150 kg
Doos afmetingen L 119 x B 28 x H 68 cm
Doos gewicht 52,3 kg
Kantelbare monitor Ja
Stuur Multigrip+ (verstelbaar, traploos)
Zadel Comfort+
Zadel verstelbaar Horizontaal / Verticaal
Hartslag via hartslagsensoren Ja
Analoge hartslagband connectie (5 - 5,4Khz) Ja
Bluetooth hartslagband connectie Ja
Bidonhouder Ja
Transport wielen Ja
Bluetooth Ja
USB oplader Ja
Apps (Android/iOS) Tunturi Routes / Iconsole+ Training / Kinomap / Zwift compatibel
Tablethouder Ja
Gebruikershandleiding DE/ES/FI/FR/GB/IT/NL/SE
Gebruik Thuis & Professioneel
Artikelcode 23TBE60000
EAN code 8717842036532
Voeding 9.0 V/ DC