TUNTURI PL80 € 949,-

€ 949,-

Toevoegen aan je wenslijst
Deel met een vriend(in)
support-man

Klanten support

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice...


GRATIS levering !!!

ADVIES in onze showroom


  • Full body work-out met de handige trainingstools
  • Compleet basistoestel voor krachttraining thuis, fysiotherapie of revalidatie
  • Weerstand stapsgewijs instelbaar van 0 tot 24 kg.

TUNTURI PL80 € 949,-

Productinformatie


Dit is het complete basistoestel voor krachttraining. Of je een beginner bent, een meer gevorderde fitnesser of als je een toestel zoekt voor revalidatie of fysiotherapie. Ga voor sterke, mooi gevormde spieren met het Tunturi PL80 pulley station.

Complete training van rug, armen en benen
Bij dit pulley station horen handige trainingstools zoals een korte, rechte stang, een lat pull stang en 2 losse handgrepen. De instelmogelijkheden van de PL80 en een slim gebruik van deze tools bieden je de mogelijkheid om een breed scala aan oefeningen te doen. Dat maakt van de Tunturi PL80 je ideale trainingspartner.

Dit krachtstation heeft een maximale weerstand van 24 kg. De weerstand is instelbaar vanaf 0 kg in 4 stappen van 0,5 kg. Vanaf 2 kg train je in stappen van 2 kg. Dit laat je toe om te starten met minimale weerstand en zeer gecoördineerd en geleidelijk op te bouwen. Met name bij revalidatie en fysiotherapie is dit van belang.

Wil je graag je rug, armen en benen thuis versterken? Met de PL80 train je verschillende spiergroepen op jouw tempo in je eigen, vertrouwde omgeving. Ongeacht je eigen lichaamslengte ondersteunt dit apparaat jou bij jouw work-out. Bij thuisinstallatie voorzie je voldoende ruimte: minimaal 2,50 m op 2,50 m vloeroppervlakte, de pulley zelf is 2,46 m hoog. Installeer de pulley enkel aan een stenen of betonnen muur.

Het robuuste frame zorgt voor een stoere uitstraling. Door de bewegende onderdelen, de verstelbare hoogte en de verschillende trainingstools varieer je moeiteloos in je oefeningen. Je stelt vlot een full body work-out samen.

Ga voor de full body work-out met de Tunturi PL80. Bestel nu en begin gauw te trainen!

Specificaties

Afmetingen L: 70 cm. B: 40 cm. H: 246 cm
Inclusief gewicht platen 11 x 2 kg. en 4 x 0,5 kg
Korte stang Ja
Lange stang Ja
losse handgrepen 2
Frame Staal
Maximale belasting 120 kg
Gewicht 56,5 kg
Garantie 2 jaar