TUNTURI SM80 € 1.239,-

€ 1.239,-

Toevoegen aan je wenslijst
Deel met een vriend(in)
support-man

Klanten support

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice...


GRATIS levering !!!

ADVIES in onze showroom


  • Compact apparaat voor een full body workout
  • Verschillende oefeningen mogelijk dankzij de pulleys, press, en chinning bar
  • Inclusief haltersteunen voor vastzetten van halters met gewichten
  • Ruimte voor het opbergen van halterschijven

TUNTURI SM80 € 1.239,-

Productinformatie


Deze Tunturi SM80 Full Smith home gym biedt alles wat je nodig hebt voor een full body workout! Ideaal als je alleen thuis wilt trainen, maar ook een fijn en compleet trainingsapparaat in een sportschool of revalidatiecentrum.

Compact en compleet trainingsapparaat
De home gym beschikt over twee hoge pulleys en één lage pulley. Alle pulleys bewegen onafhankelijk van elkaar en je kunt er allerlei accessoires aan bevestigen. Hierdoor is het mogelijk om jouw arm- en beenspieren op verschillende manieren te trainen. De home gym beschikt daarnaast ook over een chinning bar, een press en haltersteunen. De chinning bar of pull-up bar is ideaal voor pull ups. Dankzij een brede grip zijn diverse handposities mogelijk. Met de press kun je bijvoorbeeld horizontale vlinderbewegingen maken (butterflies). De press en de halterbank zijn voorzien van een stevige foam vulling en een buitenlaag van vinyl. Dit zorgt voor een optimale bescherming van jouw armen en een comfortabele zithouding.

Veiligheid
Voor de veiligheid en om overbelasting te voorkomen kun je de gewichten op ieder gewenst moment vastzetten op de haltersteunen. De home gym is geschikt voor olympische en normale halterstangen. Het frame biedt aan de zijkanten ruimte voor het opbergen van verschillende halterschijven.

Trakteer jezelf ook op een full body workout en bestel dit compacte multifunctionele trainingsapparaat van het merk Tunturi.

Inclusief gratis Tunturi Training app
Op zoek naar hulp, inspiratie of motivatie voor je training? In Tunturi Training vind je duizenden geanimeerde fitnessoefeningen, instructies en workout video's. Deze helpen je het maximale uit jezelf én je Tunturi-producten te halen.

Je kan solo trainen en je eigen trainingsschema’s samenstellen, maar ook groepslessen volgen en gebruik maken van de community. De bibliotheek wordt regelmatig aangevuld zodat er altijd nieuwe uitdagingen en inspiratie in de app te vinden is. Het mooie is: Tunturi Training is 100% gratis te gebruiken en te downloaden in de App Store en Play Store!

Specificaties

Afmeting Full Smith L: 189,5 cm. B: 184 cm. H: 208,5 cm
Ombouw Staal
Bekleding Foam en vinyl
Vloerbescherming Antislip rubber
Hoge pulleys 2
Lage pulley 1
Chinning bar Ja
Gewicht halterstang 7 kg
Maximaal gebruikersgewicht 135 kg
Gewichten Exclusief
Gewicht 131 kg
Garantie 2 jaar