TOORX BRX-R multifit € 999,-

€ 999,-

Toevoegen aan je wenslijst
Deel met een vriend(in)
support-man

Klanten support

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice...


GRATIS levering !!!

ADVIES in onze showroom


  • Vliegwiel 14kg
  • 21 programma's
  • 16 weerstandniveaus
  • Compatibel met Kinomap en Zwift

TOORX BRX-R multifit € 999,-

Productinformatie

De Toorx Fitness BRX-RMULTIFIT is een innovatieve ligfiets die speciaal is ontworpen voor revalidatiedoeleinden. Met beweegbare en oscillerende armen die synchroon lopen met de pedalen, biedt deze ligfiets een veelzijdige en effectieve trainingservaring. De draaibare zitting maakt het eenvoudig om op en af te stappen, terwijl de handige knoppen op de handvatten gemotoriseerde aanpassing van de 16 weerstandsniveaus mogelijk maken, zelfs tijdens het trainen.

Een uniek kenmerk van deze ligfiets is de 90-graden draaibare stoel naar rechts of links, waardoor gemakkelijke toegang mogelijk is voor mensen met beperkte mobiliteit. Met diverse aanpassingsmogelijkheden, waaronder de beweegbare en oscillerende armen, kan deze ligfiets worden aangepast aan verschillende lichaamstypes en behoeften.

Het geavanceerde computerdisplay geeft niet alleen alle parameters van de lopende training weer, maar maakt ook gebruik van de BRX-RMultifit App 3.0. Deze app is compatibel met populaire platforms zoals Kinomap en Zwift, waardoor gebruikers een meeslepende trainingservaring kunnen beleven en hun vooruitgang kunnen bijhouden.

Kenmerken van de uitrusting omvatten een verstelbare grip op de hendels, waardoor gebruikers de hoogte naar wens kunnen aanpassen. Het apparaat biedt de mogelijkheid om zowel de bovenste als onderste ledematen tegelijkertijd te bewegen, waardoor een complete training mogelijk is zonder de gewrichten te zwaar te belasten. Verder kan de zitting horizontaal worden versteld voor een optimale positie. Een ruime en goed geventileerde rugleuning zorgt voor een comfortabele houding tijdens het trainen. De stoel kan ook 90° naar zowel rechts als links worden geroteerd, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor mensen met beperkte mobiliteit.

Specificaties

Vliegwiel 14 kg
Hartslagfunctie Ja
Maximale belasting 150 kg
Verstelbaar Ja
Weerstandssyteem Elektromagneet
Console Met wit verlicht LCD-display en smartphone/tablet houder
Functies Tijd, afstand, calorieën, snelheid, hartslag, RPM, WATT.
Aantal programma's 21
Programma's 1 handmatig, 10 vooraf ingesteld, 1 WATT, 4 HRC, 4 Gebruiker, Bodyfat.
App Ready 3.0 Ingebouwd Bluetooth-intelligent systeem voor interactie met motiverende Apps zoals Kinomap en Zwift (abonnementen niet inbegrepen).
Weerstandsaanpassing 16 niveaus elektronische weerstand
Aantal jaar garantie 2
Materiaal Kunststof
Kleur Matzwart
Certificeringen CE-ROHS-EN957