TUNTURI Signature E60-R € 1.049,-

€ 1.049,-

Toevoegen aan je wenslijst
Deel met een vriend(in)
support-man

Klanten support

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice...


GRATIS levering !!!

ADVIES in onze showroom


  • Ideaal voor revalidatie omdat je de workout verwarmd.
  • Zeer lage en ruime instap voor het veilig openen en afstappen.
  • Ruim verstelbare rugleuning en zitting voor extra comfort en volledige ondersteuning van het vloerkleed.
  • Ergometer voor het trainen op wattage.
  • Bluetooth AI monitor voor een duidelijk overzicht van de trainingsparameters.

TUNTURI Signature E60-R € 1.049,-

Productinformatie

De Tunturi Signature E60-R Ligfiets heeft een comfortabele en ruim verstelbare rugleuning en zitting. De E60-R is een ergometer stoelfiets met een zeer ruime instap, wat de trainerhiel geschikt maakt voor revalidatie en voor mensen met rugklachten of een beperkte motoriek. Dankzij de 26 programma's en 48 weerstandsniveaus biedt de trainer voldoende uitdaging op elk niveau.

Moeiteloos schakelen tussen 48 weerstanden
Met behulp van de onderhoudsvrije magneetrem met servomotor schakel je moeiteloos tussen de 48 verschillende weerstanden van de E60-R. Je hoeft de training dus niet te onderbreken om te wisselende van weerstand, en kunt tussentijds het niveau aanpassen als je een tandje bij wilt zetten of het juist wat rustiger aan wilt doen. Op de monitor kies je de juiste weerstand, de motor doet de rest. Je hoeft dus niet, in pijn tot een handmatige bediening, zelf aan een knop te draaien, waardoor het je geen krachtige kracht kost.

Alles in één overzicht
Op de Bluetooth AI Monitor zie je tijd, afstand, calorieën, snelheid, trainingsweerstand, hartslag, RPM, het wattage en het trainingsprofiel. Je hebt alle parameters in één overzicht. Wil je een persoonlijk trainingsprogramma? Met de app iConsole+ kun je, dankzij AI, een nieuw programma samenstellen op basis van je succesvolle trainingsresultaten. Met de hand kantel je de monitor zodat je altijd een goed zicht op het scherm hebt. De monitor heeft een tablethouder zodat je een film of serie kunt kijken tijdens de training, of gebruik kunt maken van een app met videoroutes, zoals Tunturi Routes van Zwift.

Ideaal voor revalidatie
Met een ligfiets voer je de workout drinken uit. De trainer staat daarom ook wel bekend als 'stoelfiets', 'ligfiets' of 'zitfiets'. 'Liggend' betekent 'achterover leunend'. In deze houding ontlast je het bovenlichaam en ligt de focus meer op het onderlichaam. Dat maakt de E60-R een goede trainer voor mensen met een beperkte motoriek van met vaatproblemen, bij zwaarlijvigheid of bij rugklachten.

Zonder problemen open- en afstappen
Nog meer dan bij een gewone hometrainer heeft de E60-R een lage, ruime instap. Dit maakt het zelfs mogelijk om vanuit een rolstoel op de trainer te stappen. Omdat je direct op de trainer zit, wordt je bovenlichaam minimaal belast. Open- en afstappen is eenvoudig en veilig, de twee handgrepen geven extra steun.

Altijd de juiste houding
Omdat je een work-out op de E60-R rechtop zitten, is deze voorzien van een stevige en comfortabele rugleuning. Zowel de leuning als de zitting zijn ruim verstelbaar, zodat je altijd in de beste houding zit. De rugleuning is gemaakt van comfortabel, zacht mesh. De gaatjes in het materiaal zorgen voor een goede ventilatie, ook daar waar je tapijt de leuning werkt. Dit probleem ongemak door zweten, zelfs bij een intensieve workout.De zitting heeft twee handgrepen voor extra stabiliteit. Deze hebben geïntegreerde hartslagsensoren voor het bijhouden van de hartslag tijdens het trainen.

Stevig in de pedalen
Met de Comfort balanspedalen van de E60-R blijven je voeten tijdens de hele workout stevig op hun plaats. De pedalen zijn voorzien van een antislipvoering en de voetriemen hebben zeven verschillende posities. Je voeten schieten nooit uit de pedalen en de riemen knellen niet.De gewichtjes onder de pedalen zorgen er voor dat deze altijd recht hangen. Daardoor schuif je je voet er zo in. Dat is niet alleen een gemakkelijke instap, je kunt ook meteen beginnen met trainen.

Trainen op wattage
Bij trainen op wattage train je op een zelf gekozen vermogen. Hoe hoger het vermogen, des te meer inspanning moet je leveren. Het grote voordeel hiervan is dat de hoeveelheid inspanning die je lichaam levert constant is, en dat de kans op blessures klein is. De inspanning die je moet leveren hangt af van je leeftijd, gewicht en conditie. De E60-R Recumbent Bike is afgelopen tijdens deze training de weerstand aangegaan zodat je altijd op het juiste vermogen blijft trainen. Trap je snel? Dan blijft de weerstand laag. Trap je langzaam, dan gaat de weerstand omhoog.

Van doelen naar resultaten
De E60-R Recumbent Bike heeft 26 trainingsprogramma's. Dit zijn twaalf voor bepaalde trainingsprofielen, vier hartslaggestuurde programma's, een programma op tijd, één op afstand, één op calorieën en een programma op wattage. Ook heb je de keuze uit een programma dat gebruik maakt van een BMI- en vetpercentage-meting, vier eigen programma's en een handmatige modus. Daarnaast heeft de trainer een herstelprogramma (fitnesstest) die ontmoet hoe snel je hartslag na een training. Met 48 weerstandsniveaus waartussen je snel en soepel schakelbare train je altijd op het juiste niveau.

Specificaties

Display formaat 7 inch
Display type LED/LCD backlite kleur met groene LED beam
Aantal programma's 26
Program Types 1 Snelstart, 1 Tijdsdoel, 1 Afstandsdoel, 1 Calorie Doel, 1 Lichaamsvet/BMI, 1 WATT, 4 Hartslagdoel, 4 Gebruikers Programma's, 12 Voorgeprogrammeerde Programma's
Weerstandniveaus 48
Talen Engels
Wattage programma 20 - 350 per 5 watt
Conditie test Recovery
Display functies BAI, Tijd, Afstand, Calorie, Snelheid, Level, Hartslag, RPM, Training Profiel, WATT
Remsysteem PMS, servomotor
Roterende massa 14 kg
Max. vermogen 350 watt
Ergometer Ja
Voeding Adapter
Pedalen Comfort+
Afmetingen opgebouwd L 168 x B 64 x H 122 cm
Productgewicht 62 kg
Max. gebruikersgewicht 150 kg
Doos afmetingen L 170 x B 33 x H 78 cm
Doos gewicht 67,8 kg
Kantelbare monitor Nee
Stuur Multigrip (Vast)
Zadel Comfort
Zadel verstelbaar Horizontaal
Rugleuning Mesh Back
Rugleuning verstelbaar Hellingshoek + Verticaal
Hartslag via hartslagsensoren Ja
Analoge hartslagband connectie (5 - 5,4Khz) Ja
Bluetooth hartslagband connectie Ja
Bidonhouder Nee
Transport wielen Ja
Bluetooth Ja
USB oplader Nee
Apps (Android/iOS) Tunturi Routes / Iconsole+ Training / Kinomap / Zwift controlled
Tablethouder Ja
Gebruikershandleiding DE/ES/FI/FR/GB/IT/NL/SE
Gebruik Thuis & Professioneel
Garantie 3 jaar
EAN code 8717842036556