BOWFLEX BXT226 € 1.899,-

€ 1.899,-

Toevoegen aan je wenslijst
Deel met een vriend(in)
support-man

Klanten support

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice...


GRATIS levering in gans België

ADVIES in onze showroom

  • 9 programma's
  • 3.75 pk continu
  • 0.8 tot 20 km/h
  • 0-15%

BOWFLEX BXT226 € 1.899,-

Productinformatie

Wandel, jog of run richting fenomenale resultaten met de Bowflex BXT226 Results Series™ loopband met Zwift. De specificaties van de BXT226 zijn samengesteld op basis van competitieve onderzoeken en voorzien van alle toeters en bellen zoals een handig media rek met USB-oplaadpunt, Comfort Tech™ plank ondersteuning, een geïntegreerde calorie-burn-rate console zoals de populaire Max Trainer en ingebouwde speakers.

MAX-Training wordt gekenmerkt door intensieve, maar kortere workouts. Met de BXT226 loopband kun je volgens dit principe trainen. Je kunt de bijbehorende programma’s direct selecteren via snelkeuzetoetsen op de cockpit. Je kunt onmiddellijk met de training starten en aanpassingen via de snel bereikbare toetsen doorvoeren. Met FatBurn, CalBurn en CalGoal kun je zelf je trainingsdoelen vastleggen en de loopband houdt je motivatie hoog via bijbehorende aanduidingen en instellingen.

De combinatie van zwarte basislak met rode kleuraccenten nodigt uit om te trainen en het design motiveert je om absolute topprestaties neer te zetten. Met zijn opvouwbaar loopdek kun je de Bowflex loopband BXT226 na de training netjes en eenvoudig opbergen. Dankzij de 4 transportwielen kun je hem gemakkelijk hanteren en snel verplaatsen. Als je wil trainen, kun je het loopoppervlak via het Safety Soft Drop systeem langzaam en veilig autonoom laten zakken. Het vergrendelen gebeurt via een druk op de knop die zich aan het loopoppervlak bevindt.

Het loopoppervlak is gescheiden van de motor en is op die manier minder gevoelig voor vervuiling en stof. Deze onderhoudsvriendelijke constructie zorgt voor een aanzienlijke verlenging van de levensduur van het apparaat.

Je kunt deze loopband met zijn intelligente design en de verfijnde technische oplossingen ook interactief gebruiken dankzij de Bluetooth-verbinding. Met deze interface kun je je trainingsgegevens doorsturen naar je smartphone of je tablet. Je kunt de trainingsgegevens synchroniseren via de vernieuwde Explore the World by Bowflex app of via Zwift.

Specificaties

Programma’s 9 in totaal; interval, vetverbranding, calorieverbranding, calorie goal, hartslag, 5km, interval variatie, 16 minuten interval, kracht.
Alle programma’s Kunnen real-time worden gewijzigd en worden opgeslagen
Gebruikersprofielen 4
Motorvermogen 3.75 pk continu
Snelheid 0.8 tot 20 km/h
Hartslag Contactsensoren en draadloos (borstband wordt meegeleverd)
Display 7.5” VA Full Color, black back-lit LCD
Connectivity Bluetooth
Inklapbaar Ja, Soft Drop
Hellingshoek 0-15%
Loopoppervlakte 51 x 152 cm
Belt 3ply 2.5mm, commercieel inzetbaar Tyre Belt
Dek 25 mm
Rollen 70 mm
Afmetingen opgebouwd (L x B x H in cm) 214.8 x 92.2 x 140.2
Afmetingen ingeklapt (L x B x H in cm) 133.4 x 92.2 x 170.2
Sneltoetsen Ja, 2 stuks
Demping ComfortTech Deck Cushioning, 3 variable durometer shocks
Aantal trainingsniveaus 35
Transportwielen Ja
Ventilator Ja
Speakers Ja
Netto gewicht 127.01 kg
Maximaal gebruikersgewicht 170 kg
Volledige garantie op arbeid en onderdelen aan huis bij thuisgebruik 3 jaar
Deelgarantie op motor en frame 10 jaar
Apps Explore the World, JRNY & Zwift