FINNLO Maximum Loopband TR8000 € 4.699,-

€ 4.699,-

Toevoegen aan je wenslijst
Deel met een vriend(in)
support-man

Klanten support

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice...


GRATIS levering in gans België

ADVIES in onze showroom

  • AC 4.0 pk (continu) en 10.0 pk (piek)
  • 0.8 tot 22 km/h
  • 0 tot 15% in stapjes
  • 197 x 92 x 152

FINNLO Maximum Loopband TR8000 € 4.699,-

Productinformatie

De Finnlo Maximum Loopband garandeert een succesvolle looptraining voor elke professional. Met de uiterst sterke 4 pk (continu) AC motor en een maximaal gebruikersgewicht van maar liefst 150 kg is de Finnlo Maximum loopband de beste keuze in elke bedrijfsruimte.

De krachtige AC motor drijft de snelheid tot een maximum van maar liefst 22 km/h in stapjes van 0.1 km/h. De hellingshoek gaat tot 15% en kan, net als de snelheid, eenvoudig worden gewijzigd door ofwel de gebruiker ofwel de begeleider door de handige sneltoetsen. Met een loopvlak van maar liefst 153 x 56 cm kunnen zelfs de krachtigste lopers volledige passen maken.

Na jarenlange doorontwikkeling van fitnesstoestellen geschikt voor licht commercieel gebruik lanceert Finnlo de nieuwe Finnlo Maximum cardiolijn. Deze lijn is ontworpen voor professionals die alleen het allerbeste voor hun cliënten wensen. Al jarenlang is de Finnlo Maximum lijn onderscheidend op het gebied kwaliteit en een garantie voor duurzaamheid. De werkzaamheid van de computers is eenvoudig en intuïtief waardoor gebruikers snel en gemakkelijk hier aan wennen. De technologie is uiterst betrouwbaar waardoor de aanschaf van een Finnlo Maximum cardiotoestel een aanschaf is voor de langere termijn. De loopband is compatibel met Zwift voor extra motivatie.

De lijn bestaat uit een crosstrainer, een hometrainer, een ligfiets en een loopband. Elk voorzien van dezelfde computer met dezelfde bediening en functionaliteit waardoor zowel de adviseur als de gebruiker snel aan de slag kan. Met het nieuwe ontwerp en de zwarte en rode tinten zijn deze toestellen tevens een sieraad voor elke fitnessruimte.

Op de gehele lijn voorzien wij u van drie jaar volledige garantie bij thuisgebruik en één jaar volledige garantie op locatie bij licht-commercieel gebruik zoals in de fysiotherapie, in een bedrijfsruimte, hotel of in de fitnessruimte van uw school. On onderdelen krijgt u twee jaar garantie bij licht-commercieel gebruik.

Bijkomend voordeel is dat zowel de crosstrainer, de hometrainer en de ligfiets zelf genererend zijn waardoor u geen stopcontact nodig heeft om deze te gebruiken. Ideaal voor uw ideale fitnessruimte omdat u dan geen stroom hoeft te verleggen.

Specificaties

Motor AC 4.0 pk (continu) en 10.0 pk (piek)
Snelheid 0.8 tot 22 km/h in stapjes van 0.1 km/h
Loopoppervlak 153 x 56 cm
Mat 2-ply, high conductivity, hoeft niet gesmeerd te worden
Rollen F/R dia, 75 mm
Hellingshoek 0 tot 15% in stapjes van 1% (elektrisch verstelbaar)
Fitnessprogramma's 9
Trainingsprogramma's 12
Scherm Groot LED-scherm met 24x10 dot matrix
Zwift Ja
Afgelegde afstand Weergave per 10 meter voor revalidatiedoeleinden
Aantal gebruikers 1
Hartslag Contactsensoren en draadloos (zowel telemetrisch als via Bluetooth)
Hartslag gestuurde programma's 2
Bovengrens hartslag instelbaar Ja
Maximaal gebruikersgewicht 150 kg
Inklapbaar Nee
Afmetingen opgebouwd (L x B x H in cm) 197 x 92 x 152
Netto gewicht 177.40 kg
Transportwielen Ja
Stroomvoorziening 230V, 50Hz - 60Hz
Garantie bij thuisgebruik 3 jaar on-site
Garantie bij semiprofessioneel gebruik 1 jaar on-site, 2 jaar op onderdelen
Afmetingen van de doos (L x B x H in cm) 225 x 95 x 52
Bruto gewicht 192 kg