KETTLER Alpha Run 600 € 1.999,-

€ 1.999,-

Toevoegen aan je wenslijst
Deel met een vriend(in)
support-man

Klanten support

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice...


GRATIS levering !!!

ADVIES in onze showroom


  • Maximale snelheid 20 km/u
  • 12% maximale helling
  • 3,0 pk motorvermogen
  • 153 x 55 cm loopvlak

KETTLER Alpha Run 600 € 1.999,-

Productinformatie

Dankzij het nieuwe dempingsconcept is de Kettler loopband Alpha Run 600 een zeer gewrichtsvriendelijke loopband. Het nieuwe "Kettler Energy Deck" bestaat uit een energieteruggevend textielschuim dat de kracht van elke stap absorbeert, dempt en teruggeeft aan de loper. Dit ontziet je spieren, pezen en gewrichten en geeft je energie, waardoor je de duur van je training verlengt.

Als hardloper profiteer je niet alleen van de uitstekende demping van de loopband, maar ook van de loopband zelf, omdat deze minder belast wordt. Een ander positief aspect is de geluidsontwikkeling, die door demping wordt verminderd. Ook de krachtige 3,0 pk sterke gelijkstroommotor draagt ​​hieraan bij. Hierdoor gebruik je het apparaat in de woonkamer zonder andere stoffen te storen.

Met nieuwe apparaatbedieningen en menunavigatie kunt u het apparaat en uw training eenvoudig naar wens configureren. Met de "klantspecifieke weergave" heeft u de mogelijkheid om de weergave op het scherm aan te passen en naar uw wensen in te stellen. Bovendien kunt u met de "Guided Running Feature" uw personal trainer direct op de loopband krijgen door een effectieve training samen te stellen uit de veelheid aan trainingsprogramma's en de trainingsplanner te gebruiken. Daarnaast heb je via de Bluetooth-interface toegang tot apps zoals KETMaps of andere fitness-apps. Zo kunt u uw training analyseren in relatie tot uw buitenactiviteiten - want de Kettler Alpha Run 600 loopband is ook geschikt voor fitnesshorloges. Een praktische houder om de klok in de gaten te houden is bij de levering inbegrepen.

Specificaties

Loopbandniveau Premium
Motorvermogen 3,0 pk
Aantal trainingen 32
Maximale snelheid 20 km/u
Helling 0-12%
Speciale trainingsvormen Vrije training (snelstart), intervaltraining, configureerbare trainingen, hartslagcontroleprogramma's (HRC-trainingen), Trailrunning-programma's, Uphill Runs
Hartslagprogramma Ja
Prestatieparameters (display) Snelheid in km/h of mph, tempo in min/km of min/mi, hartslagbereik (optie om energieverbruik of hartslagbereik weer te geven), helling in %, afstand in km of mi, calorieën , pols, trainingstijd
Aantal gebruikersprofielen 4 + 1 gast
Bluetooth Ja (voor Kinomap-app)
Dempingssysteem Dubbele cel met Energy-kern, ondersteuning van loopbanden op Energy-elementen
Loopvlak 153 x 55 cm
Kan worden opgetild om ruimte te besparen Ja
Transportwielen Ja
Helling Quick Preset-toetsen (%) 4, 8, 12%
Snelkeuzetoetsen 4, 8, 12 km/h
Kenmerken Veiligheidssleutel tapestop ingebouwde speakers, 2 opbergvakken
Hartslagmeting Geïntegreerde handpolssensoren, optionele borstband
Smartphone-/tablethouder Ja, veiligheidsclip
Netvoeding 230 V
Maximaal draagvermogen 150 kg
Afmetingen display LxBxH, Afmetingen display tapijt, verhoogd LxBxH 208 × 93,5 × 145,5 cm, 142,5 × 93,5 × 165,5 cm