TOORX Fitness TRX-2000 € 1.999,-

€ 1.999,-

Toevoegen aan je wenslijst
Deel met een vriend(in)
support-man

Klanten support

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice...


GRATIS levering !!!

ADVIES in onze showroom


  • 4,5/7 (piek) HP DC motor
  • 1 tot 22 km/h
  • 0-15 % hellingshoek
  • Loopoppervlak 153-57 cm

TOORX Fitness TRX-2000 € 1.999,-

Productinformatie

De Toorx Fitness TRX-2000 Loopband is een geavanceerd fitnessapparaat dat ontworpen is om je looptraining te verbeteren. Of je nu traint voor een marathon, je conditie wilt verbeteren of gewoon fit wilt blijven, deze loopband biedt alles wat je nodig hebt voor een effectieve en uitdagende workout in je eigen huis.

Belangrijkste Kenmerken:

1. Krachtige Motor: De loopband beschikt over een 4,5/7 (piek) HP DC motor zonder koolborstels, wat zorgt voor soepele en krachtige prestaties, zelfs bij intensieve trainingen.

2. Variabele Snelheid: Met een snelheid van 1 tot 22 km/u kun je de intensiteit van je training nauwkeurig afstemmen op je eigen tempo. De snelheid kan in stappen van 0,1 km/u worden aangepast, wat je volledige controle over je workout geeft.

3. Instelbare Helling: Verhoog de uitdaging van je training met een hellingshoek tot 15% en kies uit 15 verschillende niveaus om je spieren extra te stimuleren en meer calorieën te verbranden.

4. Hartslagmonitoring: Houd je hartslag nauwkeurig bij met de contactsensoren op de handvatten of gebruik de meegeleverde Toorx borstband voor draadloze hartslagmeting.

5. App Compatibiliteit: Maak je trainingen interactiever met de ingebouwde App Ready 3.0-technologie. Deze loopband is compatibel met populaire fitness-apps zoals Zwift en Kinomap, waardoor je virtuele parcours kunt verkennen en je voortgang kunt bijhouden (abonnement niet inbegrepen).

6. Diverse Trainingsprogramma's: Kies uit verschillende trainingsprogramma's, zoals HRC (hartslag gestuurd), Custom, Manual, Hill, Fat Burn, Target, Cardio, Strength en Fit Test, om je trainingen afwisselend en uitdagend te houden.

7. Robuuste Constructie: Deze loopband is ontworpen voor langdurig gebruik en kan een maximaal gebruikersgewicht van 150 kg aan. Het stevige frame heeft een levenslange garantie.

8. Schokabsorptiesysteem: Het schokabsorptiesysteem met 6 elastomeren zorgt voor een comfortabele loopervaring door de impact op je gewrichten te verminderen en blessures te helpen voorkomen.

9. Multifunctionele Console: De console heeft 6 witte LED-displays en 1 blauwe LED-display met diagram, zodat je eenvoudig belangrijke trainingsgegevens kunt aflezen. Daarnaast is er een smartphone/tablethouder en een ingebouwde MP3 Bluetooth-speler met stereo luidsprekers voor entertainment tijdens het sporten.

De Toorx Fitness TRX-2000 Loopband combineert geavanceerde technologie met duurzaamheid en gebruiksgemak, wat het een ideale keuze maakt voor serieuze hardlopers en fitnessliefhebbers die hun doelen willen bereiken. Geniet van de voordelen van thuis trainen met deze hoogwaardige loopband en behaal je fitnessdoelen in je eigen tempo.

Specificaties

Maximale snelheid in km/h 22
Aantal programma's 12
Breedte loopvlak 57
Lengte loopvlak 153
Aantal trainingsniveaus 225
Maximale belasting in kg 150
Maximale hellingshoek in % 15
Motorvermogen in pk's (continu) 4.5
Lengte van het product in cm 197
Breedte van het product in cm 93
Hoogte van het product in cm 150
Aantal jaar garantie 2