TOORX Mirage C60 € 1.299,-

€ 1.299,-

Toevoegen aan je wenslijst
Deel met een vriend(in)
support-man

Klanten support

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice...


GRATIS levering !!!

ADVIES in onze showroom


  • Verkrijgbaar in: Pearl white, Full black, Rose gold en Pure bronze
  • DC motor 3 pk continu, 4 pk piek
  • 1,0 - 18,0 km/h
  • 0 - 12% hellingsgraad
  • 480 x 1420 mm loopoppervlakte

TOORX Mirage C60 € 1.299,-

Productinformatie

De Toorx Fitness Mirage C60 Loopband is een geavanceerd fitnesstoestel dat uitblinkt in prestaties en functionaliteit. Dit hoogwaardige fitnesstoestel biedt gebruikers de mogelijkheid om effectief aan hun cardiovasculaire gezondheid te werken in het comfort van hun eigen huis. De Toorx Mirage C60 is uitgerust met een krachtige motor en een breed loopvlak, waardoor het een veelzijdig fitnesstoestel is voor zowel beginners als gevorderde sporters.

Dit fitnesstoestel beschikt over verschillende trainingsprogramma's en instelbare snelheden, waardoor gebruikers hun workouts kunnen aanpassen aan hun specifieke behoeften en doelen. Het gebruiksvriendelijke display geeft essentiële informatie weer, zoals snelheid, afgelegde afstand en verbrande calorieën. Bovendien is de Toorx Mirage C60 voorzien van handige functies, zoals ingebouwde hartslagmeters en diverse hellingniveaus om de intensiteit van de training aan te passen.

Kortom, de Toorx Fitness Mirage C60 Loopband is een betrouwbaar en veelzijdig fitnesstoestel dat een complete en effectieve cardiovasculaire workout mogelijk maakt, en dat allemaal binnen handbereik van de gebruiker thuis.

De Mirace C60 is opgebouwd slechts 169 cm lang, 77 cm breed en 141 cm hoog. Maar dit gaat niet ten koste van de afmetingen van het loopoppervlakte. Met een oppervlakte van liefst 48 cm breed en 142 cm lang kunnen ook langere lopers met een grotere pas goed blijven lopen. Met een maximale snelheid van 18 km/h is dit ook zeker geen overbodige luxe.

Heb je thuis geen ruimte om een grote, logge loopband te plaatsen? Na gebruik kun je de Mirage C60 volledig inklappen zodat deze slechts 30 cm (!) hoog is. Met behulp van de handig geplaatste transportwielen rol je hem zo achter een deur of onder het bed zodat deze niet in de weg staat als je hem niet gebruikt. En nogmaals goed nieuws - als je de doos uitpakt bij het eerste gebruik vind je de loopband volledig gemonteerd in de doos. Vanwege het unieke inklapmechanisme kan deze perfect ingeklapt in de doos vervoerd worden. Zo hoef je dus de loopband niet zelf te monteren.


Specificaties

Displays 5x wit LED
Apps iConsole+, Zwift en Kinomap
Programma's en gebruikers 1x Handmatige training, 12 vooraf ingestelde programma's, lichaamsvettest, 2 gebruikers, 2 hartslag gestuurde programma's
Aantal trainingsniveaus 192
Motor DC motor 3 pk continu, 4 pk piek - 3 jaar garantie
Snelheid 1,0 - 18,0 km/h in stapjes van 0,1 km/h
Hellingshoek 12%, via de console elektrisch verstelbaar in 12 verschillende standen
Maximaal gebruikersgewicht 120 kg
Dempingsysteem 6 cushions
Loopoppervlakte 480 x 1420 mm
Dikte van de belt 1,6mm
Rollen Voorkant ø42 mm - achterkant ø42 mm
Netto gewicht 81 kg
Afmetingen opgebouwd 1690 x 770 x 1410 mm
Afmetingen ingeklapt 1630 x 770 x 300 mm
Contactsensoren voor hartslagmeting Ja
Hartslagontvanger Ja, draadloze hartslagmeting
Smartphone/tablet houder Ja
Transportwielen 2x om te verplaatsen en 2x voor laterale beweging
Bluetooth luidsprekers Ja
USB poort TRX APP GATE 3.0 (optioneel verkrijgbaar)
Frame Levenslange garantie
Garantie 2 jaar
Certificering CE-ROHS-EN957