TUNTURI Platinum Loopband Core Pro € 4.829,-

€ 4.829,-

Toevoegen aan je wenslijst
Deel met een vriend(in)
support-man

Klanten support

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice...


GRATIS levering in gans België

ADVIES in onze showroom

  • Alles-in-1 loopband: power sled-training, hardlopen en revalidatie op één apparaat
  • Slee met bungee-weerstandsbanden voor variabele, extra weerstand
  • 5 slee programma's en 52 loopbandprogramma's voor gevarieerde trainingsmogelijkheden
  • Krachttest die meet hoeveel kracht je zet, kleine in wattage en afgelegde afstand
  • Beperk modus en achteruit lopenmodus met een aangepast bereik van 0,1 – 2,5 km/u en afstandsweergave per meter
  • Met orthopedische loopmat en REHA-rail met geïntegreerde hartslagsensoren
  • MDR gecertificeerd.
  • Antislip opstapsteunen van zwaar aluminium.
  • Via Bluetooth te verbinden met apps zoals Tunturi Routes en Zwift.
  • Geschikt voor Bluetooth- en analoge hartslagmeters.

TUNTURI Platinum Loopband Core Pro € 4.829,-

Productinformatie

De Tunturi Platinum Core Treadmill is een unieke, professionele loopband met veel verschillende trainingsmogelijkheden, van hardlopen tot powersled-training en revalidatie. Het is een robuust apparaat voor intensief gebruik, wat de loopband bij uitstek geschikt maakt voor professioneel en commercieel gebruik.

De Tunturi Core Treadmill is een unieke en erkende loopband, geschikt voor professioneel en commercieel gebruik. Dankzij 4 unieke modi en functies – slee, loopband, limit mode en achteruit lopen – is het apparaat een onmisbare aanvulling voor elke sportschool, trainingsstudio, (bedrijfs)gym en fysiotherapiepraktijk. De loopband omvat meer dan 57 programma's, 15 hellingshoeken, een krachttest en een unieke startsnelheid van 0,1 km/u.

Power sled training wordt vaak aangeboden in sportscholen, personal training studio's en CrossFit programma's. Met een verzwaarde fitness-slee (ook bekend als power sled of prowler) duw of trek je het gewicht over een baan. Het is een zeer intensieve training waarbij je hele lichaam aan het werk moet en je hartslag razendsnel omhoog schiet.

Met de Core Treadmill is powersled-training niet meer beperkt tot een outdoor workout of in een fitnessgroep, waarbij je verschillende materialen en een lange baan nodig hebt. Je hebt genoeg aan deze loopband. Niet alleen train je je benen, ook je armen en je core (buik-, lage rug- en bilspieren) worden flink aan het werk gezet. Je gebruikte de core-bar (kernstang) aan de voorkant van de loopband om te duwen, of, als je achterwaarts loopt, te slepen. De core-bar heeft twee standen die je instelt met de 'pop-pin', een soort draaiknop.

- Los, waarbij de kernstang los zit en horizontaal mee beweegt. Dit beperkte extra weerstand en maakt de training wat moeilijker. Wil je nog meer weerstand en uitdaging, dan kun je de speciale bungee-weerstandsbanden aan de kernstang bevestigen.
- Uitgestrekt, waarbij de kernstang niet meebeweegt.

De loopband heeft 5 verschillende slee-programma's: training op tijd, afstand, een handmatig programma, een eigen programma en een kracht-test. Bij de laatste trein ben je 30, 60, 90 of 120 seconden op de maximale weerstand. De loopband meet en toont hoeveel kracht, delen in wattage, je op dat moment zet, plus de afstand die je hebt afgelegd. Deze functie is uniek op een loopband en maakt het apparaat zeer geschikt voor bijvoorbeeld HIIT- en CrossFit-trainingen.

De ringen aan de achterkant van de loopband bieden de mogelijkheid om weerstandsbanden (zoals powerbands) te bevestigen voor nog meer variatie en weerstand tijdens de power sled-training.

De Core Treadmill heeft in de loopbandmodus een startsnelheid van 0,8 kilometer per uur en een maximum van 20 kilometer per uur. Met 15 verschillende hellingshoeken en 52 programma's, waaronder trainen op tijd, afstand, calorieën, hartslag, 5 gebruikersprofielen en 10 vooraf bestaande grafische profielen op 4 verschillende niveaus, geeft de loopband voldoende uitdaging voor recreatief en professioneel gebruik. Daarnaast heeft de loopband twee unieke programma's: de limietmodus en achteruitloopmodus .

De limietmodusbiedt een lagere minimale en maximale snelheid in vergelijking met de andere programma's en modi. Met dit programma heeft de loopband een unieke startsnelheid van slechts 0,1 kilometer per uur en een maximale snelheid van 2,5 kilometer per uur. De snelheid kan per 0,1 km/u worden verhoogd of verlaagd. Ook de sneltoetsen op het bedieningspaneel voor de snelheid hebben een aangepast bereik. In plaats van de gebruikelijke 100 meter geeft de monitor de afgelegde afstand aan per meter in deze modus. Dankzij deze opties train je veel cirkels, wat de Core Treadmill zeer geschikt maakt voor zowel lichte als zware revalidatietrajecten.

De Core Loopband is MDR gecertificeerd. Dit betekent dat de loopband is goedgekeurd volgens de Europese wetgeving voor medische hulpmiddelen.

De loopbandmodus omvat ook een speciaal achteruitloopprogramma . Dit programma heeft hetzelfde bereik als de limietmodus (een snelheid van 0,1 tot en met 2,5 km/u), waarbij de loopmat letterlijk de andere kant op beweegt zodat je achteruit loopt. Achterwaarts lopen is een goede fysiotherapie-oefening, die je bovendien kunt combineren met een helling. Als je de loopband start met het achteruitloopprogramma , een hellingsgraad analyseert en je jezelf omdraait, dan loop je dus heuvelafwaarts in plaats van opwaarts.

De Core Treadmill gaat over drie bedieningspanelen. Onder de monitor zit een paneel met knoppen voor een snelle en eenvoudige programmakeuze. Met de bedieningspanelen op beide handgrepen pas je voor of tijdens de training de snelheid en hellingshoek aan. De loopband is voorzien van een REHA-rail, de handgrepen lopen dus over de hele lengte van de loopband. Ook zijn ze voorzien van hartslagsensoren. Dit maakt de loopband heel geschikt voor gebruik tijdens revalidatie. De orthopedische loopmat geeft extra demping, vering en grip.

Rennen langs de stranden van de Malediven, door de straten van Parijs of over een verlaten weggetje in de bergen? Met Tunturi Routes blijft leuk en uitdagend trainen. De gratis versie van de app geeft altijd toegang tot vijftien videoroutes. Met de premium versie van Tunturi Routes heb je de keuze uit honderdduizenden kilometers aan routes over de hele wereld en honderden coaching video's. Jouw training wordt een echte visuele beleving!

De hellingshoek van jouw loopband synchroniseert automatisch met de hoogteverschillen in de video zodat de beleving nog realistischer wordt. Wil je rustig opbouwen of juist iets meer uitdaging? Met de app pas je eenvoudig de intensiteit van de route aan. Begin met trainen en verleg je grenzen met Tunturi Routes .

De app is gratis te downloaden in de App Store en Play Store en eenvoudig te verbinden met je Tunturi trainer.

Deze Tunturi trainer is compatibel met Zwift. Dit betekent dat de snelheid van de video zich aanpast aan het tempo waarin jij traint. Ook de parameters van je training worden realtime gedeeld met Zwift, zodat je een goed overzicht krijgt van je leven.

Specificaties

Afmetingen L 196 x B 88 x H 149 cm
Kleur Zwart, zilver
Materiaal Staal, kunststof
Display LED
Snelheid 0,1 - 2,5 km/u (± 0.1 ) / 0,5 - 20,0 km/u (± 0.1)
Loophoek 0 - 15 (± 1)
Loopvlak L 156 x B 56 cm
Loopplaat 25 mm (HDF)
Maximaal gebruikersgewicht 150 kg
Aantal programma's 57
Programma's TREADMILL PROGRAMMA'S: 1 Snelstart, 1 Tijdsdoel, 1 Afstandsdoel, 1 Caloriedoel, 1 Hartslagdoel, 1 Achteruit lopen, 1 Limietmodus, 5 Gebruikersprogramma's, 10 Vooraf ingestelde programma's (elk 4 niveaus). SLEDPROGRAMMA'S: 1 Afstandsdoel, 1 Tijdsdoel, 1 Ma
Talen Engels
Conditie test Ja
Display functies Tijd, Afstand, Calorie, Snelheid, Hellingshoek, Hartslag, Trainingsprofiel, Watt, Sled
Motor 3,0 PK AC
Voeding 230 V / AC
Inklapbaar Nee
Schokdemping T-Flex
Afmetingen opgebouwd L 196 B 88 H 149 CM
Productgewicht 142 KG
Doos afmetingen L 208,8 W 89,4 H 33 CM
Doos gewicht 153 kg
Loopmat Orthopedisch 2 ply (tire)
Bediening handgrepen snelheid/loophoek
Handgreep voorzijde Ja
Reha handrails Ja
Hartslag via hartslagsensoren Ja
Analoge hartslagband connectie (5 - 5,4Khz) Ja
Bluetooth hartslagband connectie Ja
Bidonhouder Ja
Transport wielen Ja
Extra's Ja
Bluetooth Ja
USB oplader Ja
Apps (Android/iOS) Tunturi Routes / Kinomap / Zwift
Tablethouder Ja
Gebruikershandleiding DE/ES/FI/FR/GB/IT/NL/SE
Gebruik Thuis / Professioneel / Commercieel