TUNTURI Platinum TR20 € 3.049,-

€ 3.049,-

Toevoegen aan je wenslijst
Deel met een vriend(in)
support-man

Klanten support

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice...


GRATIS levering !!!

ADVIES in onze showroom


  • Extra breed loopoppervlakte en schokabsorptiesysteem voor veilig en comfortabel trainen
  • 10 inch LCD monitor met Bluetooth met extra bedieningspaneel en snel toetsen
  • Compatible met je favoriete training apps zoals Tunturi Routes
  • Krachtige 4 pk AC motor voor soepel en stil trainen
  • Antislip loopmat met zesdelig dempingsysteem voor extra stabiliteit en demping

TUNTURI Platinum TR20 € 3.049,-

Productinformatie

Ontdek ongeëvenaarde prestaties met de Tunturi Platinum TR20 Loopband, ontworpen voor intensieve trainingssessies. De Platinum TR20 Loopband is een robuuste loopband voor regelmatig en intensief gebruik. Met de stille, soepele motor, de zesdelig dempingsysteem en het extra brede en lange loopoppervlakte is dit een goede loopband voor commercieel gebruik in bijvoorbeeld de sportschool of de fitnessruimte van een hotel.

Optimale demping voor veilig en comfortabel trainen

De Tunturi Platinum TR20 Loopband heeft een grote loopoppervlak (155 cm bij 56 cm) en een schokabsorptiesysteem voor een veilige en comfortabele training. Dit maakt de loopband ook geschikt voor langere mensen. De loopband heeft een dikke diamant textuur loopmat met een zesdelig dempingsysteem. Dit geeft een extra demping voor de knieën en gewrichten, waardoor je langer en effectiever traint met minimale kans op blessures.

Bluetooth Monitor met extra bedieningspaneel en snel toetsen

Het 10-inch LCD-scherm met tablethouder biedt een helder overzicht van alle belangrijke trainingsparameters, zoals tijd, snelheid en hartslag. Geïntegreerde hartslagsensoren in de handgrepen zorgen voor nauwkeurige metingen en maakt gepersonaliseerde training op hartslag mogelijk. De Tunturi Platinum TR20 Loopband onderscheidt zich door zijn precieze afstandsmeting per tien meter, waardoor je jouw trainingsresultaten nog nauwkeuriger kunt bijhouden. Bovendien biedt het extra bedieningspaneel met snel toetsen boven de handgrepen een handige optie om de snelheid en helling aan te passen.

Nog meer variatie en uitdaging met training apps

Met een video route app zoals Tunturi Routes of Kinomaps train je binnen alsof je buiten bent. Met de gratis versie heb je toegang tot een aantal video routes, met de betaalde versie kun je kiezen uit honderden routes over de hele wereld. Koppel je Zwift aan de Tunturi Platinum TR20 Loopband, dan past de video zich aan op de snelheid waarin jij op dat moment traint. Koppel je de iConsole+ app aan de monitor, dan stelt AI op basis van je behaalde trainingsresultaten een persoonlijk programma voor je op.

Extra stabiliteit bij hoge loopsnelheid

De Tunturi Platinum TR20 Loopband heeft een speciale, dikke diamant textuur loopmat van 2,2 millimeter. Deze orthopedische loopmat is dikker, biedt extra demping en is meer slijtvast. Daarnaast heeft deze loopmat een antislip laag voor extra grip en stabiliteit met name bij het trainen met hoge snelheden. De banen links en rechts van de loopband (side landings) waar je de voeten op kunt laten rusten terwijl de band loopt, zijn van zwaar aluminium.

Nog meer voordelen van de Tunturi Platinum TR20 Loopband:

✓ Maximaal gebruikersgewicht van 165 kg

✓ Krachtige AC motor van 4 pk continue vermogen

✓ Met Bluetooth

✓ Met USB Charger

✓ Stijgingspercentage tussen de 0 en 15 %

✓ Snelheid tussen de 1 en 22 km / u

✓ Afstandsweergave per 10 m

✓ Loop oppervlakte 155 x 56 cm

Met snelheid de helling op

Met de krachtige motor kun je snelheden bereiken van 1-22 km / u. De loopband biedt een helling stijgingspercentage van 0 to 15%. Met een maximale stijgingspercentage van 15% biedt de Tunturi Platinum TR20 Loopband een uitdagende beklimming. Dat maakt de loopband geschikt voor de beginnende als ervaren sporter. Koppel je ook Zwift aan de treadmill, dan past de snelheid van de video zich aan op jouw tempo. Met de tablet in de houder zie je nog steeds de vier belangrijkste parameters.

Platinum: de perfecte symbiose van prestaties, comfort en luxe

De Tunturi Platinum TR20 Loopband maakt deel uit van de Tunturi Platinum collectie, die bestaat uit commerciële fitnessapparatuur ontworpen voor veeleisende gebruikers die op zoek zijn naar het toppunt van prestaties. Of je nu een thuisgebruiker, sportschoolhouder of fysiotherapeut bent, onze high-end, moderne en strakke ontwerpen leveren robuuste, stevige apparatuur in opvallende zwarte afwerkingen. Ervaar de perfect combinatie van prestatie, comfort en luxe met onze Tunturi Platinum Collectie.

Specificaties

Display formaat 10 inch
Display type LED/LCD backlight kleur
Aantal programma's 47
Programma's 1 quick start, 1 time target, 1 distance target, 1 calorie target, 1 body fat/BMI, 3 heart rate target, 3 user programs, 36 preset programs
Talen Engels
Conditie test Nee
Motor 4,0 PK AC
Snelheid 1,0 - 22,0 KM/U (±0,1)
Loophoek 0 - 15 (±1)
Loopvlak L 150 x B 56 cm
Loopplaat 25 mm (HDF)
Voeding 230 V / AC
Inklapbaar Nee
Schokdemping T-Flex
Afmetingen opgebouwd L 212 x B 90 x H 159 cm
Productgewicht 140,8 kg
Max. gebruikersgewicht 165 kg
Doos afmetingen L 208 x B 89,4 x H 33 cm
Doos gewicht 153 kg
Loopmat 2 ply (Diamant)
Bediening handgrepen snelheid/loophoek Ja
Handgreep voorzijde Ja
Reha handrails Nee
Hartslag via hartslagsensoren Ja
Analoge hartslagband connectie (5 - 5,4Khz) Ja
Bluetooth hartslagband connectie Ja
Bidonhouder Ja
Transport wielen Ja
Bluetooth Ja
USB oplader Nee
Apps (Android/iOS) Tunturi Routes / Iconsole+ Training / Kinomap / Zwift compatibel
Tablethouder Ja
Stappenteller Ja
Gebruikershandleiding DE/ES/FI/FR/GB/IT/NL/SE
Gebruik Thuis / Professioneel
EAN code 8717842032435
Garantie 3 jaar