TUNTURI Cardio Fit V20 Trilplaat € 310,-

€ 310,-

Toevoegen aan je wenslijst
Deel met een vriend(in)
support-man

Klanten support

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice...


GRATIS levering !!!

ADVIES in onze showroom


  • Goed voor vetverbranding, spieropbouw, botdichtheid en bloedsomloop
  • Met drie functies: oscillatie, vibratie en een combinatie hiervan
  • Trainen zonder bewegen te bewegen
  • Helpt tegen cellulitis
  • Met afneembare stoel voor oefeningen voor nek, schouders, rug, core en bovenbenen
  • Eenvoudig te verplaatsen en op te bergen
  • Met dertig verschillende snelheden
  • Met drie programma's en drie handmatige modi

TUNTURI Cardio Fit V20 Trilplaat € 310,-

Productinformatie


Trainen met balans
De Tunturi Cardio Fit V20 Trilplaat is de ideale manier om te trainen zonder zelf te hoeven bewegen. De microscoop die de trilplaat voortbrengt, brengt je uit balans waardoor je berekening moeilijk moet werken om het evenwicht te bewaren. Hiermee zorg je voor vetverbranding, spieropbouw en verbetering van de botdichtheid en bloedsomloop. Daarnaast helpt het bij de verergering van cellulitis.

Oscillatie en vibratie
De trilplaat heeft drie standen: een oscillatiestand, een vibratiestand en een combinatie van deze twee. Vibratie betekent dat de plaat in een snel tempo open en neer gaat, oscillatie is een schommelbeweging. Beide zorgen ervoor dat het lichaam uit balans wordt gebracht, waardoor de instructies moeten worden samengespannen om het evenwicht te bewaren. Hiermee train je veel spiergroepen zonder ingewikkelde oefeningen. De combinatie heeft een driedimensionaal trainingseffect voor maximale uitdaging. In een rustiger programma is een trilplaat ook uitstekend geschikt voor ontspanning na een training.

Extra's
De V20 heeft push-up handgrepen die in twee verschillende standen kunnen worden ingesteld voor intensievere oefeningen. De stoel is afneembaar en geschikt voor oefeningen voor de nek, rug, core, schouders en bovenbenen. De V20 is voorzien van transportwieltjes zodat je hem eenvoudig op kan ruimen. De V20 heeft een (afneembare) stoel die je kunt gebruiken voor oefeningen voor de nek, schouders, rug, core en bovenbenen. Ideaal voor het intensiveren of uitbreiden van deze oefeningen!

Inclusief gratis Tunturi Training app
Op zoek naar hulp, inspiratie of motivatie voor je training? In Tunturi Training vind je duizenden geanimeerde fitnessoefeningen, instructies en workout video's. Deze helpen je het maximale uit jezelf te halen én je Tunturi-producten te halen.

Je kunt solo trainen en je eigen trainingsschema's samenstellen, maar ook groepslessen volgen en gebruik maken van de community. De bibliotheek wordt regelmatig aangevuld zodat er altijd nieuwe uitdagingen en inspiratie in de app te vinden zijn. Het mooie is: Tunturi Training is 100% gratis te gebruiken en te downloaden in de App Store en Play Store!

Specificaties

Afmeting inclusief stoel L 73 x B 39,4 x H 34 cm
Gewicht 15 kg
Maximaal gebruikersgewicht 150 kg
Verstelbaar Ja
Push-up handgrepen Ja
Weerstandsbuizen met handgrepen Ja, 2
Afstandsbediening Ja
Transportwieltjes Ja
Garantie 2 jaar
Materiaal ABS, Elektrische componenten, Motor