KETTLER AquaRower 500 € 1.499,-

€ 1.499,-

Toevoegen aan je wenslijst
Deel met een vriend(in)
support-man

Klanten support

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice...


GRATIS levering !!!

ADVIES in onze showroom


  • Waterweerstand
  • 17 liter
  • 207×52×54 cm
  • 4 weerstandsniveaus

KETTLER AquaRower 500 € 1.499,-

Productinformatie

Dankzij de robuuste, rechte frameconstructie is hij zeer stabiel, belastbaar tot een maximaal gebruikersgewicht van 150 kg. Functionaliteit, kwaliteit van de componenten, vakmanschap, prestaties en duurzaamheid: de Kettler Roeitrainer AquaRower 500 bezit ze allemaal

De Kettler Roeitrainer AquaRower 500 heeft een handmatig instelbaar waterweerstandssysteem. Net als bij een echt roeitraining op water, verander je de weerstand onafhankelijk van je trekkracht. Het bijzondere daarvan: de waterweerstand kan worden gewijzigd met behulp van het 2-kamersysteem (tank in de tank). Zowel beginnende als getrainde atleten vinden hiermee het juiste trainingsniveau. Varieer de slagfrequentie en de weerstand en je zult profiteren van een afwisselende en gelijke effectieve roeitraining.

Het kogel gelagerde zitje glijdt perfect over de stalen rail en het hoog belastbare trekkoord. De ergonomisch gevormde handgreep zorgen voor een optimale krachtoverbrenging. De voetsteunen en banden zijn verstelbaar zodat ze aangepast kunnen worden aan je behoeftes en een veilige grip garanderen. Het LCD-display houdt je op de hoogte van alle trainingsrelevante gegevens (tijd, afstand, 500m tussentijd, aantal slagen / minuut, calorieën / uur, vermogen in watt) en heeft een groot en duidelijk display.

U kunt de AquaRower 500 eenvoudig opbergen om ruimte te besparen.
Bevordering van kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie en actief herstel - met de Kettler Roeitrainer AquaRower 500 bent u fit en gezond!

Specificaties

Roeier niveau Premium
Weerstandssysteem Water
Vliegwiel /
Inhoud 17 liter
Weerstandsniveaus 4
Prestatieparameters (weergave) 500 m tijd, remniveau, calorieën, hartslag, slagfrequentie, afstand, trainingstijd, wattweergave
Bluetooth Nee
Scherm LCD
Talen EN
Handgrepen Ergonomische met perfecte grip voor krachtige slagen
Zitting Ergonomische zitting met antislip zitting
Kan worden opgetild om ruimte te besparen Ja
Transportwielen Ja
Stabiliteit Twee rails
Voetsteunen Verstelbare voetsteunen met aparte banden voor een perfecte positie en optimale ondersteuning
Polsmeting Borstband optioneel
Voeding Batterijen
Maximaal draagvermogen 150 kg
Afmetingen display LxBxH 207 × 52 × 54 cm