OCTANE Ro roeier € 2.499,-

€ 2.499,-

Toevoegen aan je wenslijst
Deel met een vriend(in)
support-man

Klanten support

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice...


GRATIS levering in gans België

ADVIES in onze showroom

  • Zelf genererend (geen stroom nodig)
  • Lucht- en magneetrem
  • 6 programma's
  • 239 x 61 x 119

OCTANE Ro roeier € 2.499,-

Productinformatie

In haar niet aflatende zoektocht naar de perfecte apparatuur om je training van brandstof te voorzien heeft Octane Fitness haar technische expertise toegepast om een slanke, uitnodigende roeimachine te ontwikkelen, de Rō ™, die deze populaire total-body training verfijnt. Met innovatieve functies zoals een quick release voetband en een 7-inch LCD met achtergrondverlichting, kunnen sporters van verschillende niveaus profiteren van superieure trainingen.

De Octane Rō is onderdeel van de unieke Octane Trifecta ™ serie, bestaande uit de Octane Rō roeier, Octane Max Trainer MTX en de Octane AirdyneX ADX airbike. Deze serie biedt sportscholen en boetieks een innovatieve combinatie van eenvoudig te gebruiken brute machines geschikt voor HIIT, kleine groepstrainingen, circuittrainingen of warm-ups en cooldowns.

Door de combinatie van een ventilator en een magneetrem is er een groter bereik in weerstandsniveaus mogelijk. Op deze manier kun je eenvoudig kiezen tussen een warming-up of een zware interval training en alles er tussenin. Of je nu net begint met sporten of een doorgewinterde roei-atleet bent, door de progressieve weerstand zul je in de Ro je match wel vinden en ongekende resultaten behalen.

Eindelijk! Een probleemloze manier om eenvoudig je voeten vast te maken op de roeier. Dit ontwerp, waarvoor patent is aangevraagd, maakt het voor sporters mogelijk om snel hun voeten te plaatse en het handvat op te trekken voor een goede pasvorm. Om af te stappen, drukken ze eenvoudigweg op de knop om de band te ontgrendelen. Zo eenvoudig is het!

Octane heeft opnieuw een standaardcomponent genomen en deze verbeterd om een superieure ervaring te leveren. Door het ontwerp biedt het MultiGrip stuur een aantal natuurlijke handposities, zodat gebruikers comfortabeler trainen en de borst-, rug- en armspieren beter kunnen worden aangesproken. Plus, met het MultiGrip stuur, kunnen sporters een kajak- of kanobeweging maken voor een grotere trainingsvariatie.

De oversized 7-inch LCD-console met achtergrondverlichting voor een goede leesbaarheid, heeft een dynamische caloriemeter die tegelijkertijd de beste en huidige inspanningen van de sporters laat zien als aanmoediging om door te gaan met het streven naar een goede leesbaarheid gedurende de hele sessie. Prestatiemetingen in real time, waaronder slagen per minuut, watts, afstand, tijd, calorieën en hartslag, zijn ook een stimulans voor de motivatie

Gemaakt voor de populaire Max Trainers van Bowflex en Octane en nu ook beschikbaar op een roeitrainer. Het Max 14 minuten Intervalprogramma stuurt de maximale inspanning aan in intervallen van 25 seconden, gevolgd door herstelperioden van 80 seconden. Deze uiterst efficiënte, 14 minuten durende HIIT-sessie inspireert sporters om alles uit de kast te halen en te profiteren van de totale lichaamsconditionering.

Ideaal voor kleine groeps- en circuittrainingen, de MAX CiRCUIT-routine vergemakkelijkt het gebruik door meerdere gebruikers in snel tempo. De console houdt de tijd en intensiteit bij voor elke individuele roeitrainer en stelt deze automatisch terug naar nul tussen de gebruikers. Elke gebruiker krijgt zijn eigen gegevens, zonder dat hij tijd hoeft te verspillen aan het resetten van de console. Gewoon gaan zitten en roeien maar!

HIIT levert een productieve combinatie van efficiëntie en effectiviteit. En terwijl de Octane Rō een intense weerstand en progressieve uitdagingen biedt, elimineert de roeibeweging de belasting op de gewrichten. Ga voor maximale intensiteit met een zeer laag risico op blessures. Een klassieke win-win! Naast intervaltraining kun je ook kiezen voor normale cardio training waarbij je zelf de weerstand bepaalt en voor een langere periode op hetzelfde tempo blijft roeien. Deze manier van trainen wordt ook wel Steady-State cardio genoemd. Door het comfortabele, extra grote zadel geniet je van extra stabiliteit tijdens beide trainingsmethoden.

Specificaties

Dubbele weerstand Lucht- en magneetrem
Voetriemen Quick-release
Max interval training 14
Hendel MultiGrip
Console Caloriemeter en achtergrondverlichting
Zitting Comfortabel
Houder voor de hendel Oversized - laat de gebruiker per ongeluk de hendel schieten dan vangt de houder deze op zonder schade
Zelf genererend Geen stroom nodig
Vloeroppervlakte 239 x 61 cm
Opbergen Eenvoudig
Display 7"backlit LCD met caloriemeter
Aantal weerstanden via magneetrem 10
Aantal weerstanden via luchtweerstand Oneindig (progressief)
Draadloze hartslagmeting Polar®, ANT+® Bluetooth® compatible. Borstband optioneel verkrijgbaar.
Stroomvoorziening Zelfgenererend
Aantal programma's 6
Plus Quick Start, Max 14 Interval, Interval, Calorie Goal, Distance Goal, MAX CiRCUIT
Maximaal gebruikersgewicht 159 kg
Afmetingen opgebouwd 239 x 61 x 119
Product gewicht 58 kg
Hoogte van de zitting 43 cm
Hoogte van het product zodra deze is gekanteld 236 cm
Afmetingen in doos 135 x 86 x 48 cm
Gewicht van de doos 66 kg
Garantie bij thuisgebruik 3 jaar op onderdelen + 3 jaar op arbeid, 10 jaar garantie op het frame
Garantie bij professioneel gebruik 3 jaar op onderdelen, 1 jaar op arbeid