BH ZS600 € 599,99

€ 599,99

Toevoegen aan je wenslijst
Deel met een vriend(in)
support-man

Klanten support

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice...


GRATIS levering !!!

ADVIES in onze showroom


  • Vliegwiel 22 kg
  • Doortrapsysteem
  • 12 trainingsniveaus
  • 104 x 52 x 119 cm (L x B x H)

BH ZS600 € 599,99

Productinformatie

De BH Fitness Spinbike - Indoor Cycle ZS600 met doortrapsysteem is een geavanceerd fitnessapparaat dat garant staat voor een effectieve en uitdagende cardiovasculaire workout. Dit indoor cycle model van BH Fitness is ontworpen met de nieuwste technologieën en functionaliteiten om de gebruiker een optimale trainingservaring te bieden.

Het doortrapsysteem van de spinbike zorgt voor een vloeiende en realistische fietservaring, waardoor fietsers soepel kunnen schakelen tussen verschillende weerstandsniveaus. Het stevige frame en de verstelbare zadel- en stuurposities maken de ZS600 geschikt voor gebruikers van diverse lengtes en fitnessniveaus.

Met geïntegreerde trainingsprogramma's en een duidelijk digitaal display stelt deze spinbike gebruikers in staat om hun voortgang bij te houden en hun trainingen te optimaliseren. Het duurzame ontwerp en de hoogwaardige materialen maken dit fitnessapparaat een betrouwbare keuze voor thuisgebruik of in een professionele sportschoolomgeving. Kortom, de BH Fitness Spinbike ZS600 biedt een combinatie van comfort, prestaties en gebruiksgemak voor een complete en bevredigende indoor cycling ervaring.

Specificaties

Vliegwielgewicht 22kg
Doortrapsysteem Ja
Maximaal belastbaar gewicht 125 kg
Uitklapbaar Nee
Aantal trainingsniveaus 12
Pedaaltype Combi-pedalen
Aandrijving V-belt
Vliegwiel 22 kg
Hartslagfunctie Nee
Gewicht 45 kg
Afmetingen 104 x 52 x 119 cm
LCD monitor Weergave: tijd, snelheid, afstand en calorieën
Aantal jaar garantie 2