TUNTURI Centuri S100 € 839,-

€ 839,-

Toevoegen aan je wenslijst
Deel met een vriend(in)
support-man

Klanten support

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice...


GRATIS levering !!!

ADVIES in onze showroom


  • Ergonomisch trainen
  • Makkelijk te verplaatsen
  • 32 weerstandsniveaus, 21 programma’s
  • Handige houder voor tablet of smartphone
  • Monitor met weergave van verschillende parameters

TUNTURI Centuri S100 € 839,-

Productinformatie

Sprint thuis met de S100 Sprinter Bike uit de Tunturi Centuri collectie. Met deze robuuste fiets met stevig frame, groot en zwaar vliegwiel ga je voor de ultieme uitdaging.

Gelimiteerde Centuri-uitgaven
In 1922 opende de gebroeders Harkke een Tunturi fietswinkel in Turku, Finland. In de jaren 60 zijn we de eerste ter wereld van de ergometer hometrainer. Nu, in 2022, vieren we onze 100e verjaardag. Om deze mijlpaal te vieren hebben we een speciale lijn Centuri limited edition producten ontwikkeld in een fraai goud-zwart jasje. Onze afwijkende Tunturi-artikelen met een strak, nieuw en gelimiteerd ontwerp die niet misstaan ​​tussen de rest van je Tunturi-producten.

Ergonomisch qua conditie
Het zadel en het stuur stel je zowel verticaal als horizontaal in. De pedalen hebben voetriemen zodat je voeten stabiel staan ​​tijdens de trappen en met de bidonhouder heb je steeds voldoende water of sportdrank bij de hand. Ga niet over je grenzen: hou je hartslag in de gaten via de handsensoren of via de draadloze hartslag ontvanger. Op de monitor (5,5 inch) volg je de belangrijkste parameters: tijd, snelheid, afstand, cadans en hartslag. Daarnaast lees je ook het aantal verbruikte calorieën af.

Work-out op maat
Met roterende massa van 17 kg ontwikkel je steeds voldoende vermogen. Kies uit de 32 weerstandsniveaus of volg één van de 21 programma's. Met de transportwielen train je waar je wilt en verplaats je de hometrainer moeiteloos. Handig toch?

Ondersteuning voor tablets
Fietsen op de hometrainer saai? Kijk tijdens je work-out naar je favoriete serie of een goeie film. Bovenop de monitor zit een houder waar je je tablet of smartphone in plaatst.

Daag jezelf uit op de Tunturi Centuri Competence S100 Sprinter fiets! Bestel nu eenvoudig online.

Train binnen of buiten met de gratis Tunturi Routes app
De Alpe d'Huez klimmen op de fiets? Zoeven op ski's door de sneeuw van de Alpen? Met Tunturi Routes blijft leuk en uitdagend trainen. De gratis versie van de app geeft altijd toegang tot vijftien videoroutes. Met de premium versie van Tunturi Routes heb je de keuze uit honderdduizenden kilometers aan routes over de hele wereld en honderden coaching video's. Jouw training wordt een echte visuele beleving!

De weerstand van je Tunturi trainer synchroniseert automatisch met de hoogteverschillen in de video zodat de beleving nog realistischer wordt. Wil je rustig opbouwen of juist iets meer uitdaging? Met de app pas je eenvoudig de intensiteit van de route aan. Begin met trainen en verleg je grenzen met Tunturi Routes.

De app is gratis te downloaden in de App Store en Play Store en eenvoudig te verbinden met je Tunturi trainer.

Zwift gestuurd
Deze Tunturi trainer is Zwift gestuurd. Dit wil zeggen dat de snelheid van de video zich aanpast aan jouw tempo. Daarnaast bevat de trainer de hoogteverschillen op de video in de gaten en voorbij de weerstand van jouw trainer. Ook de parameters van je training worden realtime met Zwift gedeeld, zodat je een goed overzicht krijgt van je leven.

Specificaties

Afmetingen L: 110 cm. B: 52 cm. Hoogte: 126 cm.
Maximaal belastbaar gewicht 150 kg
Roterende massa 17 kg
Borstband Ja (5 – 5.4 Khz)
Transportwielen Ja
Bidonhouder Ja
Gewicht 49 kg
Kleur Goud, zwart, zilver
Materiaal Metaal, Kunststof, Schuim
Garantie 3 jaar
Apps Tunturi Routes, Kinomap, Zwift controlled, iConsole+ Training