TUNTURI Platinum SB20 € 1.369,-

€ 1.369,-

Toevoegen aan je wenslijst
Deel met een vriend(in)
support-man

Klanten support

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice...


GRATIS levering !!!

ADVIES in onze showroom


✓ Snelle en automatische verstelling van de weerstand voor intensieve training


✓ Multigrip racestuur met antislip coating voor een stevige grip tijdens het trainen


✓ Dubbele pedalen systeem voor keuze tussen SPD kliksysteem of riempjes


✓ Horizontaal en verticaal verstelbaar race zadel met universeel bevestiging


✓ Compatibel met je favoriete trainingsapps voor meer variatie en uitdaging

TUNTURI Platinum SB20 € 1.369,-

Productinformatie

De Tunturi Platinum SB20 Sprinter Bike is een hoogwaardige Sprinter Bike met een automatische weerstandsinstelling en compatibel met trainingsapps. Met 16 weerstandsniveaus, aangedreven door een krachtige servomotor, en de mogelijkheid om te verbinden met je favoriete training apps zoals Tunturi Routes, til je je workouts naar hoger prestaties. Dat maakt de Platinum SB20 Sprinter Bike ideaal voor de fanatieke en veeleisende sporter.

Helder zicht op je calorieverbranding
Ervaar precisie en controle tijdens je trainingssessies met de Tunturi Platinum SB20 Sprinter Bike. Het 5,5 inch LCD-scherm is kantelbaar, waardoor je altijd een helder zicht hebt op de monitor, inclusief je weerstandsniveau en calorieverbruik. Je tablet of telefoon plaats je in de tablethouder. Kies moeiteloos tussen 32 weerstandsniveaus. Met een snelle handmatige bediening via de draaiknop pas je de weerstand traploos aan, ideaal voor dynamische workouts of tijdens energieke groepslessen.

Stevig in de pedalen
De Tunturi Platinum SB20 Sprinter Bike heeft dubbele pedalen. Aan de ene kant kun je de voeten in de pedalen schuiven en ze vastmaken met een riempje zodat ze niet wegschieten tijdens de training. Aan de andere kant zit een SPD systeem, 'klikpedalen' waar je de schoenen in vast klikt zoals bij een racefiets. SPD-pedalen zorgen voor een efficiëntere krachtoverdracht tijdens het fietsen en verbeteren de stabiliteit van de voetpositie. Beide systemen verhogen de veiligheid en de comfort, ideaal voor serieuze fietsers en fitnessliefhebbers.

Altijd de optimale zitpositie
Met duidelijke lengtemarkeringen op de zadelpen, pas je het zadel nauwkeurig aan op je lichaamslengte. Dankzij de nummerweergave stel je het zadel horizontaal perfect af. Ideaal als er meerdere mensen gebruik maken van de sprinter bike, en je het zadel voor de training op jouw lengte en voorkeur af moet stellen. De Tunturi Platinum SB20 Sprinter Bike wordt geleverd met een racezadel, maar heeft een universeel zadelsysteem. Je kunt het zadel dus zonder moeite vervangen door een ander zadel. De Platinum SB20 Sprinter Bike is geschikt voor een gebruikersgewicht van maximaal 180 kg.

Nog meer variatie en uitdaging met training apps
Met een video route app zoals Tunturi Routes of Kinomaps train je binnen alsof je buiten bent. Met de gratis versie heb je toegang tot een aantal video routes, met de betaalde versie kun je kiezen uit honderden routes over de hele wereld. Koppel je Zwift aan de Tunturi Platinum SB20 Sprinter Bike, dan past de video zich aan op de snelheid waarin jij op dat moment traint. Koppel je de iConsole+ app aan de monitor, dan stelt AI op basis van je behaalde trainingsresultaten een persoonlijk programma voor je op.

Nog meer voordelen van de Tunturi Platinum SB20 Sprinter Bike:
✓ Helder kleuren LCD backlite scherm
✓ Kantelbaar scherm
✓ Ergometer, voor nauwkeurige meting van je inspanningen
✓ Parameters: Weerstand, watt, RPM, snelheid, pulse, tijd, calorieën en scan
✓ 4 gebruikersprogramma's
✓ Maximale weerstand 350W / 60 RPM
✓ Geleverd met racezadel met universele bevestiging
✓ Maximaal gebruikersgewicht van 180 kg
✓ Tablet- en smartphonehouder
✓ Handige bidonhouders aan beide kanten van het stuur
✓ Transportwielen
✓ V-vorm basis voor stabiliteit

Horizontaal en in hoogte verstelbaar multigrip stuur
Het ergonomisch ontworpen racestuur van de Tunturi Platinum SB20 Sprinter Bike is verstelbaar in hoogte en horizontale richting. Het aanpassen van de hoogte zorgt voor een ergonomische houding, wat zorgt voor comfort en een optimale lichaamshouding. De horizontale aanpassing laat toe dat gebruikers de afstand tussen het zadel en het stuur kunnen aanpassen, waardoor de fiets geschikt is voor verschillende lichaamstypes en rijstijlen. Dankzij de antislip coating behoud je te allen tijde een stevige grip, zonder risico op wegglijden. Aan beide kanten van het stuur zijn bidonhouders bevestigd.

Platinum: de perfecte symbiose van prestatie, comfort en luxe.
De Tunturi Platinum UB20 Upright Bike maakt deel uit van de Tunturi Platinum collectie, die bestaat uit commerciële fitnessapparatuur ontworpen voor veeleisende gebruikers die op zoek zijn naar het toppunt van prestaties. Of je nu een thuisgebruiker, sportschoolhouder of fysiotherapeut bent, onze high-end, moderne en strakke ontwerpen leveren robuuste, stevige apparatuur in opvallende zwarte afwerkingen. Ervaar de perfect combinatie van prestatie, comfort en luxe met onze Tunturi Platinum Collectie.

Specificaties

Display formaat 80 x 50 mm
Display type LCD Backlight Kleurenscherm
Aantal programma's 26
Programma's 1 Snelstart, 1 Tijdsdoel, 1 Afstandsdoel, 1 Calorie Doel, 1 Lichaamsvet/BMI, 1 WATT, 4 Hartslagdoel, 4 Gebruikers Programma's, 12 Voorgeprogrammeerde Programma's
Weerstandniveaus 32
Talen Engels
Wattage Programma Ja, 15 - 350 W per 5 Watt
Conditie test Nee
Display functies Tijd, Afstand, Calorie, Snelheid, Weerstand, Hartslag, RPM, Scan, Watt, Grafiek, BAI
Remsysteem PMS servomotor
Roterende massa 20 kg
Ergometer Ja
Voeding Adapter
Pedalen Sport
Afmetingen opgebouwd L 155 x B 60 x H 140 cm
Productgewicht 53,2 kg
Max. gebruikersgewicht 180 kg
Doos afmetingen L 125 x B 24,5 x H 91 cm
Doos gewicht 59,5 kg
Zadel Race
Kantelbare monitor Ja
Stuur Multigrip (verstelbaar)
Zadel verstelbaar Horizontaal en hoogte
Hartslag via hartslagsensoren Nee
Analoge hartslagband connectie (5 - 5,4Khz) Ja
Bluetooth hartslagband connectie Ja
Bidonhouder Ja
Transport wielen Ja
Bluetooth Ja
USB oplader Nee
Apps (Android/iOS) Tunturi Routes / Iconsole+ Training / Kinomap / Zwift compatibel
Tablethouder Ja
Gebruikershandleiding DE/ES/FI/FR/GB/IT/NL/SE
Gebruik Thuis / Professioneel
EAN code 8717842036341
Noodstop Knop Ja
Garantie 3 jaar