HAPRO Collagen Sun 26/5 € 4.899,- € 4.599,-

 4.899,- € 4.599,-

Toevoegen aan je wenslijst
Deel met een vriend(in)
support-man

Klanten support

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice...


GRATIS levering !!!

ADVIES in onze showroom


  • Collasun zonnebank die bruining & huidverjonging combineert.

  • 26 collasun Power lampen.

  • 5 collasun gelaatsbruiners

  • TOPKWALITEIT!!!

  • BRUININGSGARANTIE!!! (gegarandeerde bruiningsresultaten met dit toestel)

  • Gratis levering en plaatsing !!!

HAPRO Collagen Sun 26/5 € 4.599,-

Productinformatie

Hapro Collagen Sun 26/5 biedt verzorging van de huid en bruining tegelijkertijd. Hiermee wordt de meest recente innovatieve bruiningstechnologie -ook wel ‘hybrid tanning’ genoemd- nu voor het particuliere segment toegankelijk gemaakt. Dit bruiningstoestel bevat Collatan® lampen, een geavanceerde lichttechnologie waarmee rood licht huidverzorgingstherapie wordt gecombineerd met UV-licht. De Hapro Collagen Sun is meer dan een zonnebank alleen, de voordelen van het rood en UV-licht samengevoegd tot een ideale mix voor schoonheid en welzijn.

Het rode licht stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, dit zorgt ervoor dat de elasticiteit en soepelheid van de huid toeneemt en de huid steviger wordt. Het bruinigsproces wordt versneld doordat het rode licht diep in de huid doordringt. Hierdoor wordt de doorbloeding bevorderd en het bruiningsproces geïntensiveerd wat leidt tot excellente bruiningsresultaten zonder dat daarvoor een hogere UV-dosis nodig is. Kortom U kunt op een gezonde en verantwooorde wijze een mooie gezonde bruine teint opdoen, uw huidverzorgen en ook nog eens een dosis Vitamine D3 aanmaken.

De Hapro Collagen Sun 26/5C is uitgerust met speciale 5x25Watt Collageen boosters deze geven een extra huidverzorgingsboost boost aan het gezicht. De zeer Luxe en comfortable Hapro Collagen Sun 26/5 is verder uitgerust met extra lange lampen (1.90m) in de hemel en vele standaard features. Dit alles zorgt voor uiterst ontspannen en plezierige bruining en huidverzorgingsessies met een optimaal resultaat voor zowel bruining als de verzorging van uw huid! De stijlvolle hoogglans afwerking in Pearl White en het mooie design met ronde vormen zijn een Wellness toevoeging voor het oog, uiteraard naast de Wellness voor het lijf waar de Hapro Collagen Sun 26/5 absoluut garant voor staat! De zorg en kennis die in het ontwerp, de productie en de afwerking is gestopt, straalt van dit ruime totaalapparaat af.

De werking van Collatan lampen
De Hapro Collagen Sun 26/5 combi zorgt voor heerlijk ontspannen bruining en huidverzorgingssessies met extra aandacht voor de huidverzorging van uw gezicht. Het rode licht stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, dit zorgt ervoor dat de elasticiteit en soepelheid van de huid toeneemt en de huid steviger wordt. Het bruiningsproces wordt versneld doordat het rode licht diep in de huid doordringt. Hierdoor wordt de doorbloeding bevorderd en het bruiningsproces geïntensiveerd wat leidt tot excellente
bruiningsresultaten zonder dat daarvoor een hogere UV-dosis nodig is. Dankzij de uitgebalanceerde hoeveelheid uv ondersteunt het ook de lichaamseigen aanmaak van vitamine D en heeft een positieve uitwerking op het immuunsysteem. De collatan lamp zorgt ervoor dat we ons beter, aantrekkelijker en energieker voelen! Daarnaast heeft het ook nog een positieve uitwerking op het huidverouderingsproces in ons lichaam, door de aanmaak van elastine en collageen wordt het huidverouderingsproces vertraagd.


Specificaties

L x B x H (cm) 210 x 99 x 119
Bruiningsveld (cm) 190 x 85
Aantal lampen 26/5
Lampen hemel 14 x 100 Watt *
Gezichtsbruiner 5 x 25 Watt
Lampen bank 12 x 100 Watt
Digitaal display Ja
Safety-timer Ja
Body Cooler Ja
Urenteller Ja (2x)
Strip-reflector systeem Ja
Acrylplaat Ja
Click-strip systeem Ja
Tijdschakelaar Ja
Beschermbrilletjes Ja
Vermogen 3,19 Kw
Garantie 2 jaar