VANDEPUT Infrarood Zonnehemel IR7 € 2.799,- € 2.199,-

 2.799,- € 2.199,-

Toevoegen aan je wenslijst
Deel met een vriend(in)
support-man

Klanten support

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice...


GRATIS levering in gans België

ADVIES in onze showroom  • Infrarood zonnehemel met 12 infrarood & huidverzorgende bruiningslampen voor een zachte huid en een mooie bruining

  • Zeer goede koeling

  • Lichaamskoeler

  • Reflector lamp per lamp

  • Infrasun infrarood-bruiningslampen t.w.v. 30 euro per stuk nu gratis inbegrepen

  • BRUININGSGARANTIE! (gegarandeerde bruiningsresultaten met dit toestel)

  • Gratis levering en plaatsing in gans België!!!

VANDEPUT Infrarood Zonnehemel IR7 € 2.199,-

Productinformatie

Infraroodwarmte gaat diep in de cellen en weefsels, bevordert de bloedsomloop en de aanmaak van witte bloedlichaampjes. Zo versterk je je immuunreactie en bouw je een bescherming op tegen besmettelijke ziekten, virussen, bacteriën en parasieten.

Infraroodtherapie verlicht de pijn bij aandoeningen zoals reuma, artrose en fibromyalgie maar ook bij peesontstekingen rug-en nekpijn, tenniselleboog etc. De zachte en diepe stralingswarmte van infraroodlicht verbetert immers de zuurstofopname in de spieren en de doorbloeding van de gewrichten, waardoor je spieren soepeler worden, sneller herstellen en stramheid afneemt.

Met infraroodlicht verhoogd de zuurstoftoevoer in de diepe huidlagen, bevordert de celvernieuwing en stimuleert de aanmaak van collageen. Hierdoor vervagen rimpels en fijne lijntjes, grove poriën en oneffenheden worden minder zichtbaar.

De bloedcirculatie en de aanvoer van zuurstof en voedende stoffen naar de beschadigde huid wordt geoptimaliseerd door infraroodlicht. De snellere opbouw van nieuwe huidcellen bevordert weefselheling, vermindert littekens en verzacht letsels.

Infraroodlicht dringt diep door in de huidlagen waardoor u een duurzame en bruine tint bekomt. Zorgt ook voor een reiniging van de huid, waardoor u een egale en natuurlijke huid krijgt.

Wij bieden u perfect uitgebalanceerde infraroodlampen met een combinatie van UV-stralen en rood licht. Het rode licht verhoogt de verdraagzaamheid van UV-straling en verbetert de directe pigmentatie tot wel 50%.

Specificaties

-Versterking immuunsysteem
-Verzachting spier- en gewrichtspijn
-Een frisse en jongere huid
-Herstel van beschadigde huid
-Natuurlijke, langdurige bruining
-Betere bescherming tegen zon
-Meer energie
-Wellness