HAPRO X3 Collagen Sun € 10.199,- € 9.099,-

 10.199,- € 9.099,-

Toevoegen aan je wenslijst
Deel met een vriend(in)
support-man

Klanten support

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice...


GRATIS levering in gans België

ADVIES in onze showroom

  • Luxura productlijn
  • Professioneel zonneapparaat
  • Gezichtsbruiner
  • Bodycooler
  • Digitale timer
  • XL licht & 30 lampen
  • GRATIS LEVERING EN PLAATSING IN GANS BELGIE

HAPRO X3 Collagen Sun € 9.099,-

Productinformatie

Prijs exclusief btw. €7437,00

Ervaar wellness in eigen huis met een bruiningstoestel van top klasse. De nieuwe Luxura X3 Collagen Sun is hét professionele wellnessapparaat voor thuisgebruik. De perfecte combinatie van huidverzorging en bruining gaat uitstekend samen met de professionele zonluxe zoals je die normaal gesproken enkel in de zonnecentra vindt.

De nieuwe Luxura X3 Collagen Sun is een professioneel bruiningsapparaat dat geschikt is voor aansluiting op een stopcontact in huis. Dankzij de Collatan® lampen en het speciale Highbrid filter in de gezichtsbruiner is het een buitengewone bank voor een ultieme wellness ervaring thuis, maar vanzelfsprekend, is het apparaat ook ideaal voor gebruik in een spa- of beautyomgeving.

Huidverzorging en bruining ineen

De Collatan® lampen zijn voorzien van een ver ontwikkelde lichttechnologie waarbij rood-lichttherapie en zorgvuldig afgestemd UV licht worden gecombineerd. Dat rode licht prikkelt de aanmaak van collageen en elastine, wat ervoor zorgt dat de elasticiteit en soepelheid van de huid toeneemt en de huid steviger, maar ook vooral strakker wordt. Het bruiningsproces wordt versneld doordat het rode licht diep in de huid doordringt. Hierdoor wordt de doorbloeding bevorderd en het bruiningsproces geïntensiveerd wat naast een zalige egale, verzorgde huid leidt tot uitmuntende bruiningsresultaten.

Ruim en comfortabel

Het comfortabele ligoppervlak, de ruime bruiningstunnel, het gebruiksvriendelijke bedieningsdisplay en de verkoelende bodycooler resulteren in een perfect luxe salonervaring. De 2-meter lange XL lampen bieden een maximaal zonoppervlak voor een ultieme bruining van top tot teen, ongeacht de lichaamslengte.

Tevens maakt het click strip systeem onderhoud aan de bank zeer gemakkelijk. Lampen en filters zijn eenvoudig te bereiken en is daarom handig schoon te maken. Ook de lampen zijn hierdoor eenvoudig te vervangen.

Gezichtsbruining met extra skincare

Voor meer huidverzorging in het gezicht is de krachtige gezichtsbruiner voorzien van een speciaal Highbrid filter; een collageen boostend filter uit de professionele Luxura lijn. Het filterglas is specifiek ontworpen om extra rood licht door te laten zodat de elastine- en collageenproductie in het gelaat en halslijn bijzonder gestimuleerd wordt.

Prijs exclusief btw. €7437,00

Specificaties

Lampen hemel 10 x 120W XL Collatan
6 x 100W Collatan
Lampen bank 14 x 120W XL Collatan
Hybride filter Ja
ECO-Vermogen Ja
Gezichtsbruiner 1 x 300W
Bodycooler 3 stappen verstelbaar
Digitale timer Ja
Programmeerbare interne timer Ja
Aansluiting voor externe timer Ja
Bedrijfsurenteller Ja
Click strip systeem Ja
Verbindings bescherming Ja
Gewicht 220kg
Vermogen / stroom 3,4kW / 1 x 16A
Verbinding 230V/1N~/PE/50Hz