VANDEPUT Basic € 3.299,- € 2.799,-

 3.299,- € 2.799,-

Toevoegen aan je wenslijst
Deel met een vriend(in)
support-man

Klanten support

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice...


GRATIS levering !!!

ADVIES in onze showroom


  • Zeer goede koeling, reflector lamp per lamp, breed model.
  • Zonnecombi met 24 super-power lampen van 15 €/stuk nu GRATIS inbegrepen!
  • Zonder gelaatsbruiner
  • Afmetingen 90 x 200 cm
  • Gratis levering en plaatsing !!!
  • 5 jaar garantie (*)
  • U koopt bij de fabrikant zelf!

VANDEPUT Basic € 2.799,-

Productinformatie

Bent u op zoek naar pure wellness voor thuis? Dan past de Vandeput Basic perfect bij u! De kwalitatief hoogwaardige materialen, de elegante kleurstelling in het design en het maximale comfort tijdens het zonnen, maken van deze prachtige zonnebank letterlijk het zonnetje in huis. De zorg en kennis die in het ontwerp, de productie en de afwerking is gestopt, straalt van dit ruime zonneapparaat. Door de zorgvuldige positie van de lampen in de sterk gebogen hemel, biedt de Basic u als zonaanbidder een mooi egaal bruine teint. De heerlijke warme zonnestralen bereiken dankzij het ergonomische design de zijkanten van het lichaam! De Vandeput Basic is een aangename verschijning in elk interieur. Onder uw verwenmeubel doet u in alle privacy zorgeloos en op verantwoorde wijze een mooie kleur op!

De Vandeput basic combi zorgt voor heerlijk ontspannen bruiningsessies. Het UV licht geeft u een mooie bruine en natuurlijke frisse teint. Dankzij de uitgebalanceerde hoeveelheid UV ondersteunt het ook de lichaamseigen aanmaak van vitamine D en heeft een positieve uitwerking op het immuunsysteem. Het UV licht zorgt ervoor dat we ons beter, aantrekkelijker en energieker voelen!

De Vandeput basic combi is uitgerust met:

24 x 100 Watt Super power lampen en hebben een levensduur van 500 uur.

De Vandeput basic biedt een gemakkelijke, hoge instap en een ideaal ligcomfort dankzij haar brede ligvlak. Naast de werking van deze zonnebank voor het hele lichaam is er ook gedacht aan het gebruiksgemak. Met de Vandeput basic combi kunt u echt zorgeloos en op verantwoorde wijze een lekker kleurtje opdoen en vasthouden!

Strip-reflector systeem zorgt voor een optimale efficiency van de lichtopbrengst met maximaal resultaat

Clickstip systeem: het slimme klikstripsysteem zorgt ervoor dat u met de meegeleverde acrylwipper eenvoudig de acrylplaat uit z'n behuizing kunt verwijderen. Zodoende kunt u de acrylplaat en lampen eenvoudig reinigen

Easy-lift systeem met 2 gasveren die ervoor zorgen dat de zonnebank eenvoudig te openen en te sluiten is, zonder enige moeite.

De beschermende functie van de acrylplaat zorgt ervoor dat uw lichaam niet in direct contact kan komen met de lampen.

Met de analoge timer kan u simpel het gewenste aantal minuten instellen.

Safety-timer is een extra veiligheid timer die ervoor zorgt dat het apparaat zich automatisch uitschakelt na 30 minuten. Dit

Ventilatoren verzorgen een gecombineerde koeling voor zowel de lampen als het lichaam.

2 jaar garantie op alle Vandeput modellen en zijn CE getest en dragen het KEMA keurmerk. Daarnaast bieden wij u de zekerheid van 2 jaar garantie! Top kwaliteit met 2 jaar zekerheid!

Specificaties

Afmetingen 90 x 200 cm
Gelaatsbruiner Nee
Reflector Per lamp
Lampen 24 Super power
- 5 jaar garantie (* niet op de lampen)