VANDEPUT Basic Duo € 3.499,- € 2.999,-

 3.499,- € 2.999,-

Toevoegen aan je wenslijst
Deel met een vriend(in)
support-man

Klanten support

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice...


GRATIS levering in gans België

ADVIES in onze showroom

  • Zeer goede koeling, reflector lamp per lamp, breed model.
  • Zonnecombi met 24 super-power lampen van 15 €/stuk nu GRATIS inbegrepen!
  • Met gelaatsbruiner
  • Afmetingen 90 x 200 cm
  • Gratis levering en plaatsing in gans België!!!
  • 5 jaar garantie (*)
  • U koopt bij de fabrikant zelf!

VANDEPUT Basic Duo € 2.999,-

Productinformatie

De Vandeput basic duo zorgt voor een mooie, gezonde bruine teint voor heel uw lichaam met extra aandacht voor uw gezicht zonder extra warmteontwikkeling. De kwalitatief hoogwaardige materialen, de elegante kleurstelling in het design en het maximale comfort tijdens het zonnen, maken van deze prachtige zonnebank letterlijk het zonnetje in huis. De zorg en kennis die in het ontwerp, de productie en de afwerking is gestopt, straalt van dit ruime zonneapparaat. Door de zorgvuldige positie van de lampen in de sterk gebogen hemel, biedt de Jade u als zonaanbidder een mooi egaal bruine teint. De heerlijke warme zonnestralen bereiken dankzij het ergonomische design de zijkanten van het lichaam! De Vandeput basic duo is een aangename verschijning in elk interieur. Onder uw verwenmeubel doet u in alle privacy zorgeloos en op verantwoorde wijze een mooie kleur op met extra aandacht voor uw gezicht!

De Vandeput basic duo heeft 6 speciale lagedruklampen met een geïntegreerde gezichtsbruiner (roze gedeelte in de lamp). Hierdoor vergroot u het bruinings resultaat bij het gezicht, zonder extra warmteontwikkeling. Deze versie heeft een hoger percentage UVB stralen voor meer indirecte langdurige bruining. Het UV licht geeft u een mooie bruine en natuurlijke frisse teint. Dankzij de uitgebalanceerde hoeveelheid UV ondersteunt het ook de lichaamseigen aanmaak van vitamine D en heeft een positieve uitwerking op het immuunsysteem. Het UV licht zorgt ervoor dat we ons beter, aantrekkelijker en energieker voelen!

De Vandeput basic duo is uitgerust met:

24 x 100 Super Power bruiningslampen waarvan 6 met geïntegreerd gezichtsbruiner.

De Vandeput basic duo biedt een gemakkelijke, hoge instap en een ideaal ligcomfort dankzij haar brede ligvlak. Naast de werking van deze zonnebank voor het hele lichaam is er ook gedacht aan het gebruiksgemak. Met de Vandeput Basic duo kunt u echt zorgeloos en op verantwoorde wijze een lekker kleurtje opdoen en vasthouden!

Strip-reflector systeem zorgt voor een optimale efficiency van de lichtopbrengst voor een maximaal bruinings resultaat.

Het slimme klikstripsysteem zorgt ervoor dat u met de meegeleverde acrylwipper eenvoudig de acrylplaat uit z'n behuizing kunt verwijderen. Zodoende kunt u de acrylplaat en lampen eenvoudig reinigen en onderhouden. Op deze manier kunnen deze ook makkelijk vervangen worden indien nodig.

Easy-lift systeem met 2 gasveren. Zij zorgen ervoor dat de zonnebank eenvoudig te openen en te sluiten is, dit zonder enige moeite.

De beschermende functie van de acrylplaat zorgt ervoor dat uw lichaam niet in direct contact kan komen met de lampen.

Met de analoge timer kan u simpel het gewenste aantal minuten instellen.

Safety-timer is een extra veiligheidtimer die ervoor zorgt dat het apparaat zich automatisch uitschakelt na 30 minuten. Hierdoor is het onmogelijk om de huid te beschadigen.

Ventilatoren aan de bovenzijde verzorgen een gecombineerde koeling voor zowel de lampen als het lichaam.

Specificaties

Afmetingen 90 x 200 cm
Gelaatsbruiner Ja
Lampen 24 Super power
Reflector Per lamp
- 5 jaar garantie (* niet op de lampen)