HAPRO Jade 12/LC € 2.399,- € 2.199,-

 2.399,- € 2.199,-

Toevoegen aan je wenslijst
Deel met een vriend(in)
support-man

Klanten support

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice...


GRATIS levering !!!

ADVIES in onze showroom


Zonnehemel HAPRO JADE 12/LC


  • 12 lampen met soft gelaatsbruiner

  • Elektrische timer

  • Goede koeling

  • Breed model

  • Verlengd toestel
  • Gratis levering en plaatsing !!!

HAPRO Jade 12/LC € 2.199,-

Productinformatie

Geniet het hele jaar door van je eigen zon met extra aandacht voor je gezicht!
De Hapro Jade 12 LC zorgt voor een mooie, gezonde bruine teint met extra aandacht voor uw gezicht zonder extra warmteontwikkeling! De kwalitatief hoogwaardige materialen, de elegante kleurstelling en het comfort van uw eigen bed, matras of bank als ondergrond tijdens het zonnen maken deze prachtige zonnehemel werkelijk tot een verwenmeubel! Door de zorgvuldige positie van de lampen in de sterk gebogen hemel bereiken de heerlijk warme zonnestralen optimaal de zijkanten van uw lichaam! De Hapro Jade 12 LC biedt u als zonaanbidder een mooie en egale bruine teint met extra aandacht voor uw gezicht! En na het genieten van de zonnesessies, zet u de hemel gemakkelijk in de ruimtebesparende positie dankzij het dubbelscharnierend statief!

De werking van bruiningslampen (UV)
De Hapro Jade 12 LC heeft 6 speciale lagedruklampen met een geïntegreerde gezichtbruiner (roze gedeelte in de lamp). Hierdoor vergroot u het bruiningsresultaat bij het gezicht, zonder extra warmteontwikkeling. Deze versie heeft een hoger percentage UVB stralen voor meer indirecte langdurige bruining. Het UV licht geeft u een mooie bruine en natuurlijke frisse teint. Dankzij de uitgebalanceerde hoeveelheid UV ondersteunt het ook de lichaamseigen aanmaak van vitamine D en heeft een positieve uitwerking op het immuunsysteem. Het UV licht zorgt ervoor dat we ons beter, aantrekkelijker en energieker voelen!

De Hapro Jade 12 LC is uitgerust met:

  • 12 x 100 Watt CE III Maxlight bruiningslampen waarvan 6 met geïntegreerd gezichtsbruiner.

Handig in gebruik!
De Hapro Jade 12 LC heeft een dubbel scharnierend statief. Dit dubbel scharnierend statief heeft als groot voordeel dat de zonnehemel na elke zonnesessie in een ruimtebesparende positie kan worden gezet. De gasveren zorgen ervoor dat de hemel gemakkelijk van en naar het lichaam wordt gebracht. De stijlvolle Hapro Jade 12 LC bied u optimale flexibiliteit en gemak waardoor u in alle privacy van uw eigen omgeving een vitale bruine teint bereikt.

Specificaties

L x B x H (cm) 225 x 110x 140
Bruiningsveld (cm) 180 x 75
Aantal lampen 12
Lampen hemel 12 x 100 Watt
Gezichtsbruiner Ja, geïntegreerd
Mechanische timer Ja
Safety-timer Ja
Body Cooler Nee (optioneel)
Urenteller Nee
Reflector plaat Ja
Acrylplaat: Ja
Click-strip systeem Ja
Tijdschakelaar Ja
Beschermbrilletjes Ja
Vermogen 1,33 Kw
Garantie 2 jaar