HAPRO Onyx 14/1 HPA € 3.049,- € 2.849,-

 3.049,- € 2.849,-

Toevoegen aan je wenslijst
Deel met een vriend(in)
support-man

Klanten support

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice...


GRATIS levering !!!

ADVIES in onze showroom


  • Zonnehemel ONYX 14/1 HPA
  • 14 lampen

  • 400 watt gezichtsbruiner

  • Digitale bediening

  • Zeer goede koeling

  • Bodycooler

  • Verlengde lampen (1.90m)

  • Zeer breed model

  • Geleverd op zweefstatief
  • Gratis levering en plaatsing !!!

HAPRO Onyx 14/1 HPA € 2.849,-

Productinformatie

De Hapro Onyx is het premium model binnen het assortiment van zonnebanken voor thuisgebruik. Deze heerlijk luxe zonnebank is voorzien van alle gemakken voor een ontspannen wellness ervaring. Tevens past de bank dankzij de stijlvolle afwerking en kleurstelling perfect in ieder interieur.

De Hapro Onyx 14/1T is uitgerust met een hoogwaardige 400 watt gezichtsbruiner, deze zorgt voor een extra bruiningsaccent van het gezicht dankzij het directe pigmentatieresultaat. De hoogwaardige gezichtsbruiner, de extra lange lampen (1.90m), de vele standaard features, de kwalitatief hoogwaardige materialen, de elegante kleurstelling en het comfort van uw eigen bed, matras of bank als ondergrond tijdens het zonnen maken deze prachtige zonnehemel werkelijk tot een verwenmeubel! Door de zorgvuldige positie van de lampen in de sterk gebogen hemel, biedt de Hapro Onyx 14/1T u als zonaanbidder een mooi egaal bruine teint. De heerlijke warme zonnestralen bereiken dankzij het ergonomische design optimaal de zijkanten van uw lichaam! En na het genieten van de zonnesessies, zet u de hemel gemakkelijk in de ruimtebesparende positie dankzij het dubbelscharnierend statief!

Naast de werking van deze zeer Luxe zonnehemel is er ook gedacht aan het gebruiksgemak. De Hapro Onyx 14/1T heeft een dubbel scharnierend statief. Dit dubbel scharnierend statief heeft als groot voordeel dat de zonnehemel na elke zonnesessie in een ruimtebesparende positie kan worden gezet. De gasveren zorgen ervoor dat de hemel gemakkelijk van en naar het lichaam wordt gebracht. Met de Hapro Onyx 14/1T kunt u echt zorgeloos en op verantwoorde wijze een lekker kleurtje opdoen en vasthouden! De stijlvolle Hapro Onyx 14/1T bied u optimale flexibiliteit en gemak waardoor u in alle privacy van uw eigen omgeving een vitale bruine teint bereikt.

De urenteller is zeer handig met betrekking tot de levensduur van de lampen en natuurlijk om te kijken hoeveel uren het apparaat is gebruikt. Zo weet u perfect wanneer de lampen aan vervanging toe zijn.

De bodycooler zorgt voor een verkoelende en deugddoende bries tijdens de bruiningssessies. Deze kan eenvoudig aan of uit gezet worden.

Het slimme klikstripsysteem zorgt ervoor dat u met de meegeleverde acrylwipper eenvoudig de acrylplaat uit z'n behuizing kunt verwijderen. Zodoende kunt u de acrylplaat en lampen eenvoudig reinigen en indien nodig vervangen. De beschermende acrylplaat zorgt ervoor dat uw lichaam niet in direct contact kan komen met de lampen.

De safety-timer is een extra veiligheid timer die ervoor zorgt dat het apparaat zich automatisch uitschakeld na 30 minuten.Specificaties

L x B x H (cm) 225 x 110 x140
Bruingsveld (cm) 190 x 85
Aantal lampen 14/1
Lampen hemel 10 x 100 Watt, 4 x 80 watt
Gezichtsbruiner 1 x 400 Watt
Digitaal display Ja
Safety-timer Ja
Body Cooler Ja
Urenteller Ja (2x)
Strip-reflector systeem Ja
Acrylplaat Ja
Click-strip systeem Ja
Tijdschakelaar Ja
Beschermbrilletjes Ja
Vermogen 1,98 Kw
Garantie 2 jaar