HAPRO Sunmobiel HP8540 € 1.999,- € 1.849,-

 1.999,- € 1.849,-

Toevoegen aan je wenslijst
Deel met een vriend(in)
support-man

Klanten support

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice...


2400 m² showroom

GRATIS levering !!!

PROFESSIONEEL advies

  • 3 lampen 500 Watt
  • Levensduur lampen 750 uur
  • Mobiel en compact
  • Analoge timer
  • Optimale afstandsbepaling

HAPRO Sunmobiel HP8540 € 1.849,-

Productinformatie

Met de Hapro Mobile Sun haalt u de zon in huis! De Hapro Mobile Sun is uiterst compact en gebruiksvriendelijk. Het apparaat kan op eenvoudige wijze binnen 10 seconden uitgeklapt worden, waarna deze direct klaar is voor gebruik. De voet hoeft niet onder het bed geschoven te worden, waardoor de Hapro Mobile Sun uitstekend geschikt is voor zonnen op boxspring bedden of overal waar onder het ligoppervlak geen ruimte is. Na een sessie kan het full-body solarium net zo makkelijk weer ingeklapt worden en vervolgens opgeborgen worden op iedere gewenste plaats. Door middel van het mobiele onderstel kunt u de Hapro Mobile Sun gemakkelijk overal in huis gebruiken.

De werking van bruiningslampen (UV)
De Hapro Mobile Sun zorgt voor een heerlijk ontspannen bruiningsessie. Het inschakelbare UV licht geeft een mooie bruine en natuurlijke frisse teint. Dankzij de uitgebalanceerde hoeveelheid UV ondersteunt het ook de lichaamseigen aanmaak van vitamine D en heeft een positieve uitwerking op het immuunsysteem. Het UV licht zorgt ervoor dat we ons beter, aantrekkelijker en energieker voelen!

De Hapro Mobile sun is uitgerust met:

  • 3 x 500 Watt (HPA) Philips bruiningslampen
  • Levensduur lampen 750 uur

Handig in gebruik
Naast de werking van het full body solarium is er ook gedacht aan het gebruiksgemak. Het lichtgewicht full body solarium is van vele gemakken voorzien, zoals;

Installatie: uitvouwbaar vanuit compact opslagformaat in slechts 10 seconden.

Ruimtebesparend: in slechts 10 seconden ook weer opvouwbaar tot een compact formaat.

Eenvoudig vervoer: dankzij de geïntegreerde rolwielen en handgreep is het full-body solarium eenvoudig te gebruiken en te verplaatsen naar de zonruimte van uw keuze.

Instelbare hoogte: de hoogte van de behuizing is aan te passen aan de hoogte van uw bed, matras of bank.

Geschikt voor Boxsprings: de voet hoeft niet onder het bed geschoven te worden, waardoor de Hapro Mobile Sun uitstekend geschikt is voor zonnen op boxspring bedden of overal waaronder het ligoppervlak geen ruimte is.

Elektromechanische timer: deze zorgt ervoor dat u uw gewenst aantal minuten van de bruining en ontspanningsessie kunt instellen.

Sesiegehugen: helpt u bij het onthouden van het aantal bruiningssessies dat u hebt gehad. U kunt de aanbevolen richtlijnen voor het bruinen dus eenvoudig volgen. Er zijn twee afzonderlijke tellers voor gebruik door twee mensen.

2 jaar garantie: de Hapro Mobile Sun HP 8540 is CE getest. Daarnaast bieden wij u de zekerheid van 2 jaar garantie! Top kwaliteit met 2 jaar zekerheid!

Specificaties

L X B (Open) 1450 x 1100(mm)
L X H (gesloten) 1100 x700 (mm)
UV lampen 3 x 500 Watt
Bruiningsgebied 185 x 75 cm
Reflector Ja (parabool)
Analoge timer Ja
Tijdschakelaar Ja
Installatie < dan 10 sec.
Ruimtebesparend Ja
Kleur Clay Blush
Voeding 220/230V
Gewicht 30,4 Kg
Beschermbrilletjes Ja
Garantie 2 jaar