NAUTILUS R626 € 999,-

€ 999,-

Toevoegen aan je wenslijst
Deel met een vriend(in)
support-man

Klanten support

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice...


GRATIS levering in gans België

ADVIES in onze showroom

  • Vliegwiel 3.5 kg Hybride HIIT systeem
  • 25 weerstanden
  • Hartslagmeting
  • 165.9 x 71.9 x 126 cm

NAUTILUS R626 € 999,-

Productinformatie

De Nautilus R626 hometrainer is het topmodel uit de lijn en geschikt voor zeer intensief thuisgebruik. Met 29 programma's, een perimeter verzwaard HIIT vliegwiel en vele extra opties is het onmogelijk om uitgekeken te raken op deze strakke hometrainer. Koppel uw smartphone of tablet aan de computer voor een eindeloze mogelijkheden. Dit kan via Bluetooth of via de meegeleverde stekker waarbij u tevens uw smartphone of tablet oplaadt. De twee LCD schermen voorzien u naast uw tablet van alle benodigde trainingsinformatie. Deze Nautilus heeft ook een eigen app en hij is volledig te synchroniseren is met de Apple Health Kit. Indien u van goede muziek houdt tijdens het trainen dan is deze hometrainer tevens uitgerust met ingebouwde speakers.

Verbind de computer via Bluetooth met uw smartphone of tablet en geniet van een heel aantal extra's waaronder RideSocial en Virtual Reality.

Na het koppelen met uw smart apparaat zullen alle persoonlijke gegevens op basis van de gekozen gebruiker worden gesynchroniseerd met uw apparaat zodat u volledig op de hoogte bent van uw dagelijkse calorieverbruik.

Ga op avontuur over de hele wereld vanuit het comfort van je eigen huis. Verken tientallen locaties in HD in de moeilijkheidsgraad die jouw het beste past.

Specificaties

Vliegwiel 3.5 kg Hybride HIIT systeem
Weerstand Elektromagneet – computergestuurd
Aantal weerstanden 25
Console display 3" x 5" Blue backlit LCD hoofdscherm; 1" x 5" tweede scherm
Aantal programma's 29
Soort programma's 29x: 12 profielen, 9 HRC hartslag gestuurd (4 beginner; 4 geavanceerd; 1 individueel), 4 individueel instelbaar, 2 fitness tests, 1 hersteltest, 1 quick start (snelstart) en vele extra opties
USB oplaadpunt Ja
Hartslagmeting Contactsensoren in de grepen naast de zitting en telemetrisch, borstband optioneel
Ventilator Ja, 3 verschillende standen
Bluetooth Connectivity Ja
Bidonhouder Ja
Boekenrek Ja
Speakers Ja
Zadel Uitgebreid verstelbaar voor de optimale houding
Stroom AC adapter 9v 1,5a 50/60 Hz
Maximaal gebruikersgewicht 136 kg
Extra informatie Nautilus DualTrack: twee LCD schermen om tot 13 verschillende trainingswaarden te bekijken. Duurzame speakers; USB oplaadmogelijkheid; MP3 input; 10 sneltoetsen voor verstellen weerstand, Bluetooth smart connectivity om uw data te synchroniseren met Explore the World. GS gecertificeerd.
Afmetingen opgebouwd 165.9 x 71.9 x 126 cm
Netto gewicht 41.7 kg
Afmetingen in doos 168.4 x 33.2 x 69.9 cm
Bruto gewicht 47.4 kg
Aantal jaar garantie 3