TUNTURI Signature C60-R € 999,-

€ 999,-

Toevoegen aan je wenslijst
Deel met een vriend(in)
support-man

Klanten support

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice...


GRATIS levering in gans België

ADVIES in onze showroom

  • Magneetrem met servomotor schakelt eenvoudig tussen de 48 weerstandsniveaus.
  • Roterende massa van 36 kilo voor een intensieve training.
  • Achterwielaandrijving voor extra uitdaging tijdens het trainen.
  • Vaste en bewegende handgrepen voor extra trainingsmogelijkheden.
  • Bluetooth AI monitor met een duidelijk overzicht van de trainingsparameters.

TUNTURI Signature C60-R € 999,-

Productinformatie

Met de Tunturi Signature C60 Crosstrainer heb je een trainer in huis die zowel variatie als uitdaging geeft tijdens de training. De achterwielaandrijving en roterende massa van 36 kg veilige een intensieve training. Dankzij de 26 programma's, waarvan één persoonlijk trainingsprogramma op basis van AI, en 48 weerstandsniveaus train je altijd op het niveau dat het beste bij jou verleden.

Schakelen zonder zorgen
Met de onderhoudsvrije magneetrem van de C65 schakel je moeiteloos tussen de verschillende weerstandsniveaus. De weerstand wordt bepaald door de magnetische aantrekkingskracht die op het vliegwiel wordt beïnvloed. Met een draai aan de knop van de monitor kies je de juiste weerstand en de servomotor zet de magneten in beweging. Het schakelen tussen de verschillende weerstanden gaat soepel en geleidelijk, je hoeft er je training niet voor te onderbreken.

Overzicht in één oogopslag
Alle trainingsparameters staan ​​overzichtelijk op de Bluetooth AI monitor van de C60. Je ziet de tijd, afstand, snelheid, trainingsweerstand, aantal calorieën, hartslag, RPM, het trainingsprofiel en het wattage. Alles in één overzicht op de monitor.Je kantelt de monitor eenvoudig met de hand naar voren of achteren, zodat je altijd een goed zicht op het scherm hebt. Train je graag met een film of serie, of maak je gebruik van apps zoals Tunturi Routes of Zwift? De monitor heeft een tablethouder. Met de tablet in de houder zie je altijd de vier belangrijkste parameters.

Trainen met visuele ondersteuning
Wil je meer uitdaging of beleving tijdens je workout? Train dan met een app zoals Zwift of Tunturi Routes. Met de gratis versie van Tunturi Routes heb je altijd toegang tot 15 video-routes, met de betaalde versie heb je er honderden. Train je met Zwift, dan past de snelheid van de video zich aan de snelheid waarin je traint. De C60 heeft een AI-monitor, waaraan je de app iConsole+ kunt koppelen. Deze app stelt, met behulp van AI, een persoonlijk trainingsprogramma op basis van je opbrengst trainingsresultaten.

Je voeten altijd in de juiste positie
De pedalen van de C60 crosstrainer zijn voorzien van draaiknoppen. Hiermee zet je de pedalen naar voren of achteren en zet je ze vast in elke definitieve stand. Je stemt daarmee de trainingspositie en de training nog beter af op jouw lichaamsbouw en lengte en je traint bovendien comfortabeler.

Achterwaartse aandrijving voor een Intensieve training
Bij de C60 zit het vliegwiel aan de achterkant van de crosstrainer. De beweging die je op deze trainer maakt, is vergelijkbaar met bergafwaarts skiën. Je maakt een meer elliptische beweging, in een front-driven trainer, waarbij je een rechte beweging, zoals bij langlaufen. Bij een achteraangedreven crosstrainer train je intensief, laatste belast de gewrichten minder, wat fijn is bij voorbeeld revalidatie. Dankzij het vliegwiel dat aan de achterkant zit neemt deze trainer minder ruimte in dan zijn front-driven collega.

Altijd goede grip
Bij de C60 kun je gebruik maken van zowel de vaste als de beweegbare handgrepen. De vaste handgrepen zijn kleiner, zitten dichter op elkaar, en zijn voorzien van geïntegreerde hartslagsensoren. Met deze handgrepen kun je hartslaggestuurde programma's volgen. Met de bewegende handgrepen train je ook het bovenlichaam, waaronder de arm-, schouder- en rugspieren.

Van doelen naar resultaten
Met de C60 heb je de keuze uit 26 programma's: 12 voor gemotiveerde trainingsprofielen, 4 hartslaggestuurde programma's, één programma op wattage, één op totale, één op afstand en één op tijd. Daarnaast is er een BMI- en vetpercentage-meting, 4 eigenprogramma's en een handmatige modus. Ook kun je kiezen voor een herstelprogramma met conditietest. Met de keuze uit 48 weerstanden train je altijd op het niveau dat op dat moment het beste bij jou verleden is.

Specificaties

Display formaat 7 inch
Display type LED/LCD backlite kleur met groene LED beam
Aantal programma's 26
Programma's 1 Snelstart, 1 Tijdsdoel, 1 Afstandsdoel, 1 Calorie Doel, 1 Lichaamsvet/BMI, 1 WATT, 4 Hartslagdoel, 4 Gebruikers Programma's, 12 Voorgeprogrammeerde Programma's
Weerstandniveaus 32
Talen Engels
Wattage programma 10 - 350 per 5 watt
Conditie test Recovery
Display functies BAI, Tijd, Afstand, Calorie, Snelheid, Level, Hartslag, RPM, Training Profiel, WATT
Remsysteem PMS, servomotor
Roterende massa 31 kg
Max vermogen op 60 RPM 350 watt
Ergometer Ja
Voeding 230 V-AC
Slaglengte 40 cm
Pedalen Comfort Grip (verstelbaar)
Afmetingen opgebouwd L 144 x B 67 x H 166 cm
Productgewicht 66 kg
Max. gebruikersgewicht 150 kg
Doos afmetingen L 145 x B 45 x H 68 cm
Doos gewicht 72 kg
Kantelbare monitor Ja
Handgrepen, vast en beweegbaar Ja
Hartslag via hartslagsensoren Ja
Analoge hartslagband connectie (5 - 5,4Khz) Ja
Bluetooth hartslagband connectie Ja
Bidonhouder Ja
Transport wielen Ja
Bluetooth Ja
USB oplader Nee
Apps (Android/iOS) Tunturi Routes / Iconsole+ Training / Kinomap / Zwift
Tablethouder Ja
Gebruik Thuis & Professioneel
Garantie 3 jaar
Gebruikershandleiding DE/ES/FI/FR/GB/IT/NL/SE
EAN code 8717842036563