TUNTURI Platinum UB30 € 1.679,-

€ 1.679,-

Toevoegen aan je wenslijst
Deel met een vriend(in)
support-man

Klanten support

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice...


GRATIS levering !!!

ADVIES in onze showroom


  • EMS remsysteem voor training op hoog vermogen, ideaal voor fanatieke sporters
  • Ergonomische multigrip+ stuur met hartslagsensoren en sneltoetsen
  • Bluetooth AI monitor met duidelijk overzicht en geïntegreerd tablethouder
  • Compatibel met je favoriete training apps
  • Lage instap en stabiel voor veilig op- en afstappen

TUNTURI Platinum UB30 € 1.679,-

Productinformatie

Verleg je grenzen met de Tunturi Platinum UB30 Upright Bike. Met zijn stevige constructie en hoge weerstandsniveau van 400 W is deze trainer geschikt voor sportscholen, sportclubs, hotels en de veeleisende thuisgebruiker. Het Comfort zadel en het Multigrip+ stuur en de verstelbare pedalen met antislip zorgen er voor dat je altijd in de juiste positie zit. Door het hoge weerstandsniveau kun je tot het uiterste trainen.

Snel schakelen ideaal voor interval training
De Tunturi Platinum UB30 Upright Bike heeft een EMS remsysteem. Het EMS-systeem maakt gebruik van elektromagnetische weerstand, waardoor je snel en soepel tussen weerstanden kunt schakelen. Dit maakt de Platinum UB30 een geschikte hometrainer voor interval training. Daarnaast heeft het EMS systeem geen gemotoriseerde onderdelen, wat het onderhoudsvrij maakt en bovendien het meest duurzame systeem is.

Verleg je grenzen met een hoog weerstandsniveau
De Tunturi Platinum UB30 Upright Bike heeft een remsysteem met een zeer hoog weerstandsvermogen. Hierdoor kun je in 48 stappen doorschakelen naar het hoogste weerstandsniveau van 400 watt. En kun je intensiever trainen en verbrand je effectief meer calorieën. Door te trainen met een hoger vermogen worden spieren sterker en ontwikkelen ze meer uithoudingsvermogen, wat essentieel is voor het verbeteren van de algehele fitheid.

Train in je hartslagzone
Dankzij de Bluetooth AI-monitor heb je alle belangrijke trainingsparameters in één oogopslag: tijd, afstand, calorieën, snelheid, trainingsweerstand, hartslag, RPM, het trainingsprofiel en het wattage. Met kleur gecodeerde hartslagzones heb je altijd inzicht in je trainingsintensiteit. Zodat je de voortgang van je conditie kunt bijhouden. Daarnaast heeft de monitor een geïntegreerd tablet houder. Met de tablet in de houder zie je nog steeds de vier belangrijkste parameters op de monitor, aan weerszijden van de tablet.

Nog meer variatie en uitdaging met training apps
De Platinum UB30 Upright Bike is compatibel met je favoriete training apps. Met een video route app zoals Tunturi Routes of Kinomaps train je binnen alsof je buiten bent. Met de gratis versie heb je toegang tot een aantal video routes, met de betaalde versie kun je kiezen uit honderden routes over de hele wereld. Koppel je Zwift aan de Platinum UB30, dan past de video zich aan op de snelheid waarin jij op dat moment traint. Koppel je de iConsole+ app aan de monitor, dan stelt AI op basis van je behaalde trainingsresultaten een persoonlijk programma voor je op.

Nog meer voordelen van de Tunturi Platinum UB30 Upright Bike:
✓ EMS remsysteem met hoog weerstandsniveau 400 watt
✓ 48 weerstandsniveaus voor optimale uitdaging
✓ 26 Programma's
✓ Ergometer hometrainer, voor nauwkeurige trainingsmetingen
✓ Parameters: Tijd, afstand, snelheid, weerstand, watt, RPM, calorieën en hartslag
✓ Nummering voor het precies afstellen van het ergonomische comfortzadel
✓ Multigrip+ stuur voor ongeëvenaarde grip en comfort
✓ Ergonomisch Comfort+ zadel
✓ Stap veilig in met pedalen voorzien van skischoen-sluiting en antislip
✓ Maximaal gebruiksgewicht van 180 kg
✓ Professionele garantie

Ergonomisch Multigrip+ stuur met hartslagsensoren en snel toetsen
Het Multigrip+ stuur kun je vasthouden in de positie die jij fijn vindt. Bovendien stimuleert het ergonomische ontwerp een correcte zithouding. Het Comfort+ stuur heeft een antislip coating, zodat je handen niet snel wegglijden, ook niet tijdens een intensieve training. Met de bedieningsknoppen bedien je eenvoudig de monitor tijdens de training. Het stuur heeft geïntegreerd hartslagsensoren zodat je kunt trainen op hartslag. De hartslagsensoren zitten dicht bij elkaar, zodat je makkelijk en snel je hartslag nauwkeurig en in real-time kunt meten.

Horizontaal en in hoogte verstelbaar zadel voor maximaal zit comfort
De zadel is met de quick-release knop makkelijk en snel te verstellen. Om de positie van het zadel af te stemmen op je lichaamslengte, hoef je alleen maar naar de buis van het zadel te kijken. Hierop staan de lengtes aangegeven, zodat je het zadel precies kunt afstemmen op je lichaamslengte. De verticale zadelverstelling zit aan de voorkant, waardoor deze beter bereikbaar is dan wanneer de verstelling aan de achterkant zit. Met de nummerweergave kun je het zadel horizontaal precies afstellen.

Lage instap en optimale stabiliteit
De Tunturi Platinum UB30 Upright Bike is ontworpen voor optimale stabiliteit en veiligheid. De pedalen van de Platinum UB30 hebben een balansgewicht voor de ideale instap. De pedalen hangen in de neutrale stand een beetje schuin naar beneden, zodat je de voeten er zo in schuift. De pedalen zijn voorzien van een antislip voering, zodat je schoenen er niet uit schieten tijdens de training. Ook hebben ze een skischoen-sluiting, zodat je de sluiting in precies de juiste stand over je voet vast kunt zetten. De voet de Platinum UB30 Hometrainer heeft een V-vorm, dat zorgt voor extra stabiliteit bij het op- en afstappen.

Platinum: de perfecte symbiose van prestatie, comfort en luxe.
De Tunturi Platinum UB30 Upright Bike maakt deel uit van de Tunturi Platinum collectie, die bestaat uit commerciële fitnessapparatuur ontworpen voor veeleisende gebruikers die op zoek zijn naar het toppunt van prestaties. Of je nu een thuisgebruiker, sportschoolhouder of fysiotherapeut bent, onze high-end, moderne en strakke ontwerpen leveren robuuste, stevige apparatuur in opvallende zwarte afwerkingen. Ervaar de perfect combinatie van prestatie, comfort en luxe met onze Tunturi Platinum Collectie.

Specificaties

Display formaat 7 inch
Display type LED/LCD backlight kleur met zilveren LED beam
Aantal programma's 26
Programma's 1 Snelstart, 1 Tijdsdoel, 1 Afstandsdoel, 1 Calorie Doel, 1 Lichaamsvet/BMI, 1 WATT, 4 Hartslagdoel, 4 Gebruikers Programma's, 12 Voorgeprogrammeerde Programma's
Weerstandniveaus 48
Talen Engels
Wattage programma Ja, 20 - 260 per 5 Watt
Conditie test Ja
Display functies BAI, Tijd, Afstand, Calorie, Snelheid, Level, Hartslag, RPM, Training Profiel, WATT
Remsysteem EMS Inductie
Roterende massa 16 kg
Max vermogen op 60 RPM 400 W
Ergometer Ja
Voeding Adapter
Pedalen Comfort
Afmetingen opgebouwd L 121.5 x B 61 x H 148.5 cm
Productgewicht 58.5 kg
Max. gebruikersgewicht 180 kg
Doos afmetingen L 113 x W 31 x H 75 cm
Doos gewicht 64 kg
Kantelbare monitor Nee
Stuur Multigrip+ (gefixeerd)
Zadel Comfort+
Zadel verstelbaar Horizontaal en hoogte
Hartslag via hartslagsensoren Ja
Analoge hartslagband connectie (5 - 5,4Khz) Ja
Bluetooth hartslagband connectie Ja
Bidonhouder Ja
Transport wielen Ja
Bluetooth Ja
USB oplader Ja
Apps (Android/iOS) Tunturi Routes / Iconsole+ Training / Kinomap / Zwift compatibel
Tablethouder Ja
Gebruikershandleiding DE/ES/FI/FR/GB/IT/NL/SE
Gebruik Thuis / Professioneel
EAN code 8717842036303
Garantie 3 jaar